Nádasdy Alapítvány, Budapest

1 Vélemény
frissítve 2018. augusztus 1.

Leírás

Az Alapítvány a magyar kulturális örökségből, valamint a nyugati országok környezetvédelmi tapasztalataiból táplálkozik, szerepet vállal Magyarország európai uniós csatlakozásban.


Cégleírás
A Nádasdy Akadémia a Művészetért és a Környezetért megalapítása, és egy önfenntartó természetes környezet létrehozása, amely nemzetközi modellként szolgál. Az Alapítvány első és legfontosabb feladata volt, hogy biztosítson a Nádasdy Akadémiának a Művészetért és a Környezetért egy megfelelő helyet, amely a természetes környezet modelljéül szolgál. A Nádasdy Akadémia célja a művészeti és környezetvédelmi oktatás támogatása.
Az Akadémia egy nyitott intézmény kíván lenni, kiállítást szolgáló termekkel. Nádasdy Akadémia a Művészetért és a Környezetért: A Nádasdy Akadémia a Hagyomány - Integritás - Jövőkép elvének jegyében jön létre.
Filozófiája, hogy most kell cselekednünk bolygónk életének megmentéséért. Célkitűzés és Mandátum :A Nádasdy Alapítvány a Művészetért és a Környezetért egy nemzetközi, nem profit-orientált szervezet, amely a művészi alkotóerőt, a környezetért való felelősséget és e kettő szükséges összekapcsolását támogatja.
Idegen nyelvű leírás
A dual purpose Foundation was born by 1992, to serve cultural and environmental initiatives combined in a uniquely new way. The Nádasdy Academy at a Glance. Mission and Mandate: Art and our diverse cultures are an essential part of our environment and environment is an integral part of culture. Goals and Objectives: Establishing the Nádasdy Academy for Arts and Environment.
Kulcsszavak:
Művészeti oktatás, Oktatás, Kultúra, Környezetvédelem, Alapítvány, Művészet, Akadémia, Nádasdy akadémia
Nádasdy Alapítvány a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Hozáférési nehézség!

, more than 2 years ago

Tisztelt Ügykezelő! Már többhete hívom az Önök telszámát:319 7463, de sajnálattomra eddig még senki sem vette fel a kagylót az Önök oldalán.? Kérném szépen, hogy ha lehet hívjonak az 1 951 3977 vagy a +3620 5312717. számon. A Kanadábol utaló CDA $-al kapcsolatban. Tiszt. G.KISS
Megjegyzés

more than 2 years ago

Tisztelettem! Ismételten jelentkezem, sajnos eddig még senki sem hívott!? Szeretnék találkozni, azzal a Kuratóriumi Taggal,aki a kanadai adománánnyokkal fog- lalkozik, vagy legyen az Ügykezelő, vagyis egy olyan személyel, aki tud felvilágosítást adni a kanadai dolláros adómányrol.?? Géza KISS vagyok, a "DÉLVIDÉKÉRT KISS ALAPÍTVÁNY", alapítója és egyedüli pénzelóje. Március közepéig Budapesten tartózkodom Ottawaban a hó másodikfelétől májusáig, leszek és akkor esedékes a CAD $ adomány. Szíves jelentkezésüket várom!!!! A már előbbi tel. számokra: 1 951-3977 vagy a +36 20 5312717, Köszönöm, Tisztelettel Géza KISS.

Írjon véleményt a(z) Nádasdy Alapítvány részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. CSÖRSZ UTCA 18.
  1124  Budapest
  (1) 319 9854
 2. Csörsz U. 18.
  1124  Budapest
  (70) 214 6746
 3. TAMÁSI ÁRON ÚT 42
  1124  Budapest
  06-1-3955-143
 4. Lisznyai Utca 40-42
  1016  Budapest
  (1) 375 0372
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete