Multiszint Kereskedelmi És Szolgáltató Kft., Budapest

Multiszint Kereskedelmi És Szolgáltató Kft.
Attila U. 62.
1201 Budapest - XX. Kerület, Pesterzsébet

Leírás

Az 1967-ben alapított Hyundai Motor Company ügyfeleinek élethosszig tartó partnere szándékozik lenni, az autóiparban éppúgy, mint az élet más területein. Az olvasztott acéltól a kész gépjárművekig terjedő ipari kompetenciával rendelkező, innovatív üzleti csoportosulásként működő Hyundai Motor Group első számú vállalataként a Hyundai Motor Company kiemelkedő minőségű, rendkívül népszerű modelleket kínál. A Hyundai Motor nyolc gyártólétesítményt és hét műszaki és formatervező központot üzemeltet világszerte; a vállalat 2015-ben 4, 96 millió gépkocsit értékesített a globális piacokon. A nemzetközi tevékenységei keretében csaknem 100 000 alkalmazottat foglalkoztató Hyundai Motor a mindenkori helyi igényekhez optimalizált modellekkel tökéletesíti folyamatosan termékkínálatát, és arra törekszik, hogy mind inkább megszilárdítsa vezető szerepét a tiszta hajtástechnológiák terén, kezdve a világ első sorozatgyártású, hidrogén üzemű gépjárművével, az üzemanyagcellás ix35 Fuel Cell modellel, majd 2016-ban a teljesen elektromos hajtású motorral is felszerelt IONIQ-kal jelentkezett.
A Hyundai Motorral és termékeivel kapcsolatos, részletes információk megtalálhatók az alábbi weboldalakon: A Hyundai modelljei 30 európai országban, összesen 2500 értékesítési ponton vásárolhatók meg. A Hyundai minden, Európában értékesített gépjárművéhez egyedülálló garanciális szolgáltatást biztosít. Ez a kilométer-korlátozás nélküli, ötéves gyártói garancia mellett öt éven át érvényes asszisztencia szolgáltatást, valamint öt éven át igénybe vehető átvizsgálást tartalmaz.
A HMA elnyeri a J. A 2016-os európabajnokság hivatalos weblapja nyereményjátékokkal, videókkal, és a legfrissebb hírekkel várta az igazi szurkolókat.A Hyundai nyereményjátéka keretében április 15 és május 8. között 480 jegyet sorsolt ki a szurkolók között, majd ezt követően egy új i20 talált gazdára.

 1. About
 2. Aktualitások
 3. Contact
 4. Prices

Kulcsszavak:
Tereprendezés, Árokásás, Pincetömb, Épületbontás, Hulladék Gyujtés, Elöregedett Növényzet Kivágása, Kertépítés Kapcsán gépi Földmunka, Közmubekötések kialakítása, Medence Kiásása Talajmozgatással, Törmelékszállítás Szakhatósági Engedéllyel
Multiszint Kereskedelmi És Szolgáltató Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Multiszint Kereskedelmi És Szolgáltató Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Nagysándor József 126
  1202  Budapest
 2. Soroksári Út 164.
  1097  Budapest
 3. Petz F. U. 10. Ix/29.
  1211  Budapest
 4. Soroksári Út 150.
  1095  Budapest
 5. Csalitos U. 15.
  1213  Budapest
 6. Gyepsor U. 1.
  1212  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete