Mova Mosodagép Kereskedelmi Kft., Budapest

frissítve 2020.01.09.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
szerdaSze
8:00 – 14:00
csütörtökCs
8:00 – 14:00
péntekP
8:00 – 14:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 14:00
keddK
8:00 – 14:00
Zárva.
Nyitásig  1 h 50 min.
1 h 50 min

Leírás

MINDEN, AMI TEXTILTISZTÍTÁS! Teljes körű megoldást kínálunk professzionális mosodatechnika és vegytisztítás területén. 25 éves kereskedelmi és mosoda üzemeltetési tapasztalat, a világ vezető gyártóinak képviselete, teljes körű szolgáltatások. A MOVA Kft 1991-ben alakult ipari mosodák gépeinek és kiegészítő eszközeinek magyarországi forgalmazására. Alapítója és tulajdonosa Dr Deme Tibor, a vállalat jelenleg is családi tulajdonban és irányítás alatt van.
25 éves tapasztalat mind kereskedelem, mind mosoda üzemeltetés területén. A MOVA Kft által képviselt mosógépek és egyéb mosodai berendezések, kiegészítők gyártói a legnagyobb nemzetközi gyártók közé tartoznak, széles körű termékskálájuk kielégíti mind az ipari mosodák és vegytisztítók igényeit, mérettől és kiszolgált területtől függetlenül. A világ vezető gyártóinak képviselete.
Teljes körű szolgáltatások Szolgáltatásaink a mosoda tervezésétől kivitelezéséig, a berendezések beüzemelésétől a teljes élettartam alatti karbantartásáig szolgálják partnereink igényét.


Mova Mosodagép Kereskedelmi Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Mova Mosodagép Kereskedelmi Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook