Modulárt Tervező És Kivitelező Kft, Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.01.21.

Leírás

Cégünk elkötelezett az alacsony energia igényű épületek tervezése mellett. Olyan családi házak és középületek tervezését vállaljuk, melyek építészeti kialakításaikkal, passzív és aktív szolár rendszereivel a lehető legkevesebb energiát használják működésük során, miközben bekerülési költségük a lehető legalacsonyabb. Gondos tervezéssel, pontos kivitelezéssel rengeteg pénzt takaríthatunk meg. Terveink megvalósulását személyesen kísérjük végig a lehető legkorrektebb kivitelezés elérése érdekében.


Cégleírás
Cégünk építészeti tervezési tevékenységének vezetője Láris Barnabás. Szakmai tevékenységében az oktatás, a tervezés és a kivitelezés hármas egysége dominál. Tervezési alapelve az egyszerűség, fenntarthatóság, gyorsaság. Munkáit a feladat által megkövetelt létszámú és képzettségű kreatív csapattal végzi. Az iroda legfontosabb célja, az adott helyzetben és adott gazdasági közegben kialakítható legoptimálisabb megoldások keresése, melyek biztosítják a kész mű társadalmi beágyazottságát, gazdaságos kialakítását és üzemeltethetőségét. Munkánk során az egyes feladatokat a lehető legszélesebb kontextusukban elemezzük, bevonva más szak- és tudományágakat. A tervezési program kialakításától a terv megépítéséig végigkísérjük az egyes projekteket. A felmerülő lehetőségek mérlegelésekor szem előtt tartjuk, hogy munkánk középpontjában mindvégig a felhasználó ember áll. Vállaljuk koncepció, engedélyezési és kiviteli tervek és 3d vizuális prezentációk készítését, építkezések építésmenedzsmentjét és lebonyolítását. Irodánk specializáltan alacsony energia igényű lakó és középületek tervezésével foglalkozik. Nemzetközi szinten elért tervpályázati eredményünk a közeljövőben Bécsben felépülő "Zero house", mely aktív és passzív szolár rendszerek hatékony alkalmazásával készül.
Cégünk kivitelezési részlegét Láris Kálmán vezeti. Szakbizonyítványának megszerzése után állami kivitelező vállalatból kiválva alapított önálló kft-t. 1986-ban mestervizsga fokozatot szerzett. Az azóta eltelt évek sikeres szakmai tevékenysége során számos középület és családi ház kivitelezésében vett részt. A munkavégzés során alkalmazottaival együtt, a megbízók legteljesebb körű kiszolgálásán fáradozik. A kivitelezés során ötvözzük a hagyományos és korszerű technológiát. Jó kapcsolatot tartunk az anyaggyártókkal, folyamatosan részt veszünk továbbképzéseiken, hogy megrendelőinket megismertessük a legkorszerűbb és gazdaságosabb anyagokkal, megoldásokkal. Vállaljuk az anyagok beszerzését, beépítését.
Idegen nyelvű leírás
The director of architectural design in our company's activities is Barnabas Laris . Professional activities in the fields of education, design and execution of the triad dominates. Design principles of simplicity, sustainability, agility. His work is in numerous and skilled tasks required by the creative team performs.
In cooperation we won a national architectural competition called "Zero Challenge".We designed a zero emission house in Vienna.
Kulcsszavak:
Építészeti tervezés, Tetőfelújítás, Tető hőszigetelés, Előtető készítése, Kivitelezés, Energetikai korszerűsítés, Energetikai felújítás, Energiatakarékos épület tervezés, Passzívházak tervezése, Héjazat csere, Ács-tetőfedés
Modulárt Tervező És Kivitelező Kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Modulárt Tervező És Kivitelező Kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Villányi Út 28/C. 2/3.
  1113  Budapest
  (20) 344 4002
 2. Tarcali U. 24. Fsz.2.
  1113  Budapest
  (1) 385 4227
 3. Karolina Út 53
  1113  Budapest
  (1) 950 1732
 4. Edömér Street 2.
  1113  Budapest
  (1) 385 3097
 5. Edömér Utca 2 |V/1.
  1113  Budapest
  (1) 336 0587
 6. Csetneki Utca 11
  1113  Budapest
  (1) 209 9376
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete