MNS Védelem Kft., Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2019. október 13.

Nyitvatartási idők

csütörtökCs24 órán át nyitva
péntekP24 órán át nyitva
szombatSzo24 órán át nyitva
vasárnapV24 órán át nyitva
hétfőH24 órán át nyitva
keddK24 órán át nyitva
szerdaSze**24 órán át nyitva
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, befolyásolhatja a nyitvatartási időt

Gazdasági információk

Cégnév
MNS Védelem Kft.
Cégjegyzékszám
01-09-181252
Adószám
23884467-2-42

Leírás

A budapesti székhelyű MNS Védelem Kft. fő profilja a biztonságtechnikai rendszerek (riasztórendszerek, beléptetőrendszerek, kamera rendszerek) telepítése, távfelügyelete és a hozzá tartozó adatkezelés és adatvédelem biztosítása társasházak részére.

Valljuk, hogy biztonságtechnika több mint kamerák, műszaki berendezések összessége. A biztonságtechnika arról szól, hogy a lakók értékeit, pótolhatatlan iratait, vagyontárgyait és szeretteit védeni kell. A biztonságtechnika elsősorban segít megelőzni a bűncselekményt, másodsorban, ha már bekövetkezett egy káresemény, segít annak mielőbbi, pontos felderítésében.

Büszkék vagyunk rá, hogy működésünk során több mint 200 társasház, Hotel, cégek választottak minket, konferenciák állandó résztvevői lehetünk, ezzel is tartva a folyamatos és közvetlen kapcsolatot ügyfeleinkkel. Több vagyonvédelmi szakmai szervezettel, hatósággal, polgárőrséggel alakítottunk már együttműködési megállapodást az általunk védett Társasházak biztonságának érdekében


Cégleírás
A mai világban értékeink védelme már nem számít luxusnak, sőt inkább létszükségletnek. Nagyobb szükség van rá, mint valaha!

A biztonságtechnika több mint kamerák, műszaki berendezések összessége. A biztonságtechnika arról szól, hogy a lakók értékeit, pótolhatatlan iratait, vagyontárgyait és szeretteit védeni kell. A biztonságtechnika elsősorban segít megelőzni a bűncselekményt, másodsorban, ha már bekövetkezett egy káresemény, segít annak mielőbbi, pontos felderítésében.

Nem állítom, hogy az MNS Védelem Biztonságtechnikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. a legnagyobb biztonságtechnikai cég a piacon, de azt biztosan állíthatom, hogy a legelszántabban küzdünk a társasházi betörésekkel, lopásokkal, rongálásokkal szemben.

Szívügyünknek tekintjük a lépcsőházi lakóközösségek védelmét, és ehhez műszaki tudásunk legjavát és széles körű tapasztalatunkat adjuk. Cégünk főként társasházak részére ajánl pénztárca kímélő megoldásokat: kamerarendszereket, beléptető rendszereket, kaputelefonok tervezését és kivitelezését. Tevékenységeink keretén belül biztosítjuk, hogy ügyfeleink és hozzátartozóik részére megteremtődjön a biztonság érzése. Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, ezt egyedülálló garanciánkkal is segítjük.

Munkánkat kellő szakértelemmel és empátiával végezzük, amiért ügyfeleink mindig hálásak.

Szolgáltatásaink védjegye az Őrszem név és logó.

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a jogi hátterek biztosítására. Társasházak részére - az országban egyedülálló módon - a társasházi törvények maximális betartásával teljes körű adatvédelmi kezelést nyújtunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy működésünk során több mint 200 társasház, Hotel, cégek választottak minket, konferenciák állandó résztvevői lehetünk, ezzel is tartva a folyamatos és közvetlen kapcsolatot ügyfeleinkkel. Több vagyonvédelmi szakmai szervezettel, hatósággal, polgárőrséggel alakítottunk már együttműködési megállapodást az általunk védett Társasházak biztonságának érdekében.
Kulcsszavak:
Vagyonvédelem, Biztonságtechnika, Értékvédelem, Érték védelem, Bűnmegelőzés, Riasztó, Biztonság, Távfelügyelet, Védelem, Biztonsági szolgálat, Beléptető rendszer, Riasztórendszerek, Adatvédelem, IP kamera, Biztonsági kamera, Riasztó szerelés, Kamera rendszerek, Kültéri kamera, Beltéri kamerarendszer, Társasház, GDPR, Biztonsági rendszer telepítés, Kamerarendszer telepítés, adatmentés Budapest, adatvédelem Budapest, analóg kaputelefon, Beltéri kamerák, Biometrikus beléptető rendszer, digitális megfigyelőrendszer, GSM kapuvezérlő rendszer, kamera rendszer telepítés távfelügyelettel, kamerarendszer adatvédelem, kamerarendszer Budapest, kamerarendszerek adatkezelése, Kapu távirányító, kültéri kamerarendszer, PIN kódos beléptető, Proxy kártyás beléptető rendszerek, Rendszámfelismerő beléptető rendszer, társasház adatvédelmi szabályzat, társasház kamerarendszer, társasház kamerarendszer Budapest, társasházi adatvédelem Budapest
Szolgáltatási helyek
Magyarország, Budapest, Újpalota, Zugló, Újpalota, Rákospalota, Újlipótváros, Vár, Ferihegy, Kelenföld, Józsefváros, Budapesti kamaraerdő, Újpest, Tabán, Terézváros, Békásmegyer, Római fürdő, Hűvösvölgy, Budafok, Wekerletelep, Káposztásmegyer, Gazdagrét, Havannatelep, Rózsadomb, Rákoskeresztúr, Csilaghegy, Pasarét, Svábhegy, Nagytétény, Cinkota, Csillebérc, Népsziget, Mátyásföld, Belváros, Őrmező, Madárhegy, Rákoscsaba, Sashalom, Lipótváros, József Attila lakótelep, Rákoshegy, Óhegy, Palotanegyed, Istvántelek, Lágymányos, Rákosliget, Máriaremete, Budaliget, Pestújhely, Krisztinaváros, Gloriett telep, Erzsébetfalva, Rákosfalva, Tisztviselőtelep, Zugló, Virányos, Budakeszi, Budaörs, Érd, Győr, Szeged, Tatabánya, Cegléd, Miskolc, Kaposvár, Pécs, Szombathely, Zalaegerszeg, Sopron, Pápa, Veszprém, Barcs, Nagykanizsa, Orosháza, Gyula, Debrecen, Nyíregyháza, Eger, Tata, Szekszárd,
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar, Angol
MNS Védelem Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: MNS Védelem Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek és szolgáltatások

belépteto-rendszer
BELÉPTETŐ, KAPUTELEFON RENDSZEREK Biztonságos, de mégis egyszerű megoldás a beléptető rendszer. A társasházba nem kívánatos látogatókat „megszűrik”, és megakadályozzák bejutásukat is. Az alapvető szolgáltatásokon túl, a mai korszerű rendszerek már nagyon sok kibővített extra funkciókkal is rendelkeznek.

GSM-kapuvezérlo
GSM KAPUVEZÉRLŐ RENDSZER Használatával mobiltelefonról egy ingyenes hívás segítségével nyithatóvá válik a társasház autóbejárója vagy akár a kapubelépő! Felejtse el a drága távirányítókat és a mindig elvesztett proxy kártyákat! Az előre eltárolt számokról lehet hívni a modulba helyezett SIM kártyát, amit a

távfelügyelet-Budapest
TÁVFELÜGYELET Miért éri meg a távfelügyeleti rendszer? A távfelügyeleti rendszer olyan, mint egy őrszem, őrködik mások helyett. Amíg a lakók alszanak, munkában vannak, vagy éppen nyaralnak, a távfelügyelet tudja a dolgát, ellenőrzi a zavartalan kameraműködést, ezáltal hozzájárul a társasházi védelemhez.

riasztórendszer
RIASZTÓRENDSZEREK A riasztó egy összetett védelmi rendszer, mely önmagában nem képes ugyan a betörés megakadályozására, de azonnal jelzi azt, és jelentősen mérsékli a vagyoni kár és a személyi sérülés esélyét. A riasztórendszer akkor nyújt tökéletes védelmet, ha alkalmazásával egy időben a távfelügyeleti és

MNS-telelift
INTELLIGENS LIFT TeleLift, az intelligens lifthívó A rendszer garantálja, hogy aki nem fizetett közös költséget, az ne használhassa a liftet. Működése pofonegyszerű: a lift egy proxykártyával indul, de nem mindenki számára.
Összes termék megtekintése

Céginformációk

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Öv Utca 140
  1147  Budapest
  (1) 364 3542
 2. Miskolci Utca 40/A
  1147  Budapest
  (20) 923 2759
 3. Szugló U. 164
  1141  Budapest
  (1) 202 0101
 4. Lipótvár U. 27
  1141  Budapest
  (1) 273 0690
 5. Drégelyvár U.5.
  1158  Budapest
  (1) 419 0617
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete