MKB-Euroleasing Autópark, Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020. január 3.

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-10-043384
Adószám
12238972-2-44

Leírás

Az Autópark teljeskörű autópark-kezelést nyújt a flotta megtervezésétől a szerviz, karbantartás, asszisztencia szolgáltatásokon át az autó leadásáig. Cégeknek a legjobb megoldás, a bérleti díj költségként elszámolható és az Áfát is visszaigényelheti.


Cégleírás
Flottakezelési szolgáltatásunk célja, hogy tehermentesítsük ügyfeleinket és százszázalékos mobilitást biztosítsunk részükre cseregépjármű, assistance és hozom-viszem szolgáltatásunk révén. Nincs tovább szükség készpénzre ha üzemanyagot vásárol, vagy a márkaszervizből hozza el megjavított gépjárművét. Nem kell hónapról-hónapra tucatnyi szolgáltató számláját ellenőrizni, gépjárműre és költséghelyre bontani, kimutatásokkal fáradni.
Ha bármilyen tervezhető, vagy előre nem látott problémával találkozik, csak egy telefonhívásába kerül, és máris biztos kezekben tudhatja autóját.
Önnek egyetlen dolga van - nyugodtan autózni.
A gondokat bízza ránk!

Flotta analízis
Az Autópark Zrt. szakosodott munkatársai elvégzik a leendő ügyfél flotta-összetételének vizsgálatát, szakmai szempontok szerint elvégzik az autópark analízisét, mely alapján ajánlatot tesznek az optimális gépjárműpark, illetve cégautó-szabályzat kialakítására. Az ajánlattétel során figyelembe veszik a cég profilját, a gépjárművektől elvárható futásteljesítményt, a felhasználás helyét, módját, az esetleges homogenitást stb. A kialakított ajánlat tartalmazza az ügyfél részére biztosított legmegfelelőbb, legkedvezőbb ár/ érték aránnyal rendelkező flottát.

Gépjármű vásárlás, forgalomba helyezés
Az ügyfeleink igényeinek megfelelő gépjárművek - márka és szállító független - megvásárlását és forgalomba helyezését társaságunk intézi, beleértve a kiegészítő berendezések és tartozékok beszerzését és beépítését. Az Autópark Zrt., mint flottavásárló, jelentős kedvezményben részesül a gépjármű vételárából, melyet érvényesít a bérleti díj kalkulációnál.

Karbantartás, javítás
Szerződött márkaszerviz partnereinken keresztül elvégezzük a szerződés teljes futamideje alatt a gyári előírásoknak megfelelő karbantartásokat, illetve az előre nem tervezhető javításokat.

Cserautó, napi bérlet
Akár egy külföldi partner érkezése, akár egy káresemény miatt merül fel igény napi bérletre vagy csereautóra, mi segítünk.
Kulcsszavak:
Bérautó, Flottakezelés, Gumicsere, Flotta, Autópark kezelés, Cégautó, Autó tartós bérlet, Operatív lízing, Flottamenedzsment, Autó lízing, Tartós bérlet, Visszlízing, Elektronikus számla, Üzemanyagkártya, Autó lízing áfa visszaigénylés, Autó áfa visszaigénylés, Céges személyautó áfa visszaigénylés, Flottakezelő, Flottakezelők, Gépjármű tartós bérlet, Nyílt végű pénzügyi lízing áfa visszaigénylés, Porsche lízing, Személygépkocsi áfa levonás, Tartós bérlet autó
MKB-Euroleasing Autópark a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: MKB-Euroleasing Autópark

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Ady Endre U. 19.
  1024  Budapest
  (20) 555 1155
 2. Alvinci út 40
  1022  Budapest
  (1) 332 4728
 3. LÖVŐHÁZ UTCA 12.
  1022  Budapest
 4. Frankel Leó U. 13.
  1027  Budapest
  (1) 451 0700
 5. Batthyány U. 59.
  1015  Budapest
  (1) 246 8550
 6. Bem József Út 6. Fszt.
  1027  Budapest
  +36-34-300-062
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete