Mk Fogszabályozás, Budapest

Mk Fogszabályozás
KARINTHY FRIGYES ÚT 14. FSZ 1.
1111 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
(1) 246 5733
(20) 361 3144
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

Az MK Fogszabályozás fogszabályozó szakorvosok közös vállalkozása, mely annak érdekében jött létre, hogy felnőtt és gyermek pácienseink számára nemzetközi színvonalú fogszabályozó ellátást biztosítsunk megfizethető áron.

Budapesten két helyen és Győrben várjuk ingyenes első konzultációval a fogszabályozás iránt érdeklődőket.


Cégleírás
Az MK-fogszabályozás kizárólag fogszabályozással foglalkozó fogszabályozó szakorvosok közös vállalkozása. Ennek megfelelően nagy gyakorlati háttérrel rendelkezünk munkánkban, mely egyben hivatásunk is. A megfelelő elméleti hátteret rendszeresen látogatott bel- és külföldi továbbképzések biztosítják, melyek segítségével nemzetközi színvonalú ellátást tudunk biztosítani. Célunk, hogy minél többeket segítsünk funkcionálisan és esztétikailag megfelelő fogazathoz, illetve esztétikus arcprofilhoz. Ezért több évtizedes tapasztalatokat a legmodernebb technikákkal ötvözve állunk gyermek és felnőtt pácienseink rendelkezésére immár három helyszínen: Budapesten belül két helyen és Győrben. A magas színvonal nem feltétlenül jár együtt magas árakkal: - Az MK Fogszabályozásnál az első konzultáció ingyenes.
A fogszabályozásnak nem csak esztétikai oka van, fontos szerepet játszhat a fogak hosszútávú megőrzésében, hangképzésben, állkapocsízületi problémák megelőzésében. Az első konzultáció alkalmával felmérjük a fogak, az állkapocs állapotát és az arcprofilt, hogy képet adjunk arról, szükséges-e a kezelés, és ha igen, lenyomatot készítünk az alsó és felső fogsorról. - A kezelési terv elkészítése is díjmentes. A lenyomat és a fényképfelvételek mellett szükség van panoráma- és teleröntgen-felvételre a személyre szabott kezelési terv elkészítéséhez. A leírtak együttes ismeretében tudjuk meghatározni a kezelési lehetőségeket és a kezelés várható időtartamát.
- A kezelési terv készítése után mindenre kiterjedő pontos árajánlatot adunk. Így a részletes kezelési terv és árajánlat ismeretében dönthet, mindenféle kötelezettség nélkül. - A kezelés alatt álló pácienseink részére a fogszabályozási sürgősségi ellátás díjmentes. Ingyenes konzultációra telefonon, email-ben, vagy a honlapon található űrlap kitöltésével jelenkezhet. Reméljük, nemsokára Önt is személyesen üdvözölhetjük rendelőnkben!
Kulcsszavak:
Fogszabályozás, Fogszabályzás, Fogszabályzó, Felnőtt Fogszabályozás, Fogszabályozó, Gyermek Fogszabályozás, Kivehető Fogszabályozó készülék, Multiband készülék
Mk Fogszabályozás a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Mk Fogszabályozás

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Karinthy Frigyes Út 14.
  1111  Budapest
 2. KARINTHY FRIGYES ÚT 13
  1117  Budapest
 3. Bercsényi Utca
    Budapest
 4. Karinthy Frigyes Út 13.
  1117  Budapest
 5. Karinthy Frigyes út 16.
  1116  Budapest
 6. Karinthy Frigyes Út 16
  1111  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete