MISTER MINIT, Budapest

1 Vélemény
frissítve 2020.01.03.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
hétfőH
7:30 – 16:00
keddK
7:30 – 16:00
szerdaSze
7:30 – 16:00
csütörtökCs
7:30 – 16:00
péntekP
7:30 – 16:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
Zárva.
Nyitásig  14 h 25 min.
14 h 25 min

Gazdasági információk

Cégnév
TOP SERVICE Hungária Szolgáltató Kft.

Leírás

A gravírozási tevékenységünkkel magas minőségű, egyéni igényeket is kielégítő szolgáltatásokkal áll egyéni megrendelőink rendelkezésére.
Cégünk professzionális gépekkel felszerelt központjában bármilyen feliratozással kapcsolatos igényt ki tud elégíteni, mind méret, mint különleges technológiai elvárások esetén. Például névtáblák, különleges emléktárgyak, kupák és érmek.
Közel húszéves szakmai tapasztallattal rendelkezünk a gravírozás területén, hálózatunk kiépítését 1993-ban kezdtük meg, amelynek fo jellemzoje az azonnali helyszínen megvárható, számítógéppel segített gravírozási tevékenység, amely a számítógépes háttér miatt igen jelentos minoségi és választékbeli elorelépést jelent a hagyományos pantográf jellegu gravírozáshoz képest


Cégleírás
Cégünk, a TOP SERVICE Hungária Kft. képviseli Magyarországon az amerikai eredetű LOCKMASTER rendszert, és jogosult az EUROPEAN LOCKMASTER GROUP regisztrált védjegy használatára, mint a rendszer hivatalos magyarországi partnere. A LOCKMASTER koncepciót, amely egyben védett márkanév, Európában az EUROPEAN LOCKMASTER GROUP képviseli, letéteményese a németországi LOCKMASTER GmbH.
Kulcsszavak:
Ruhatisztítás, Élezés, Bélyegző készítés, Elemcsere, Beléptető chip, Egyedi gravírozás, Távirányító másolás
Szolgáltatások
cipőjavítás, gravírozás, zárnyitás, kulcsmásolás
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
MISTER MINIT a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

mister minit

, több mint 2 évvel ezelőtt

Bár én nem konkrétan ebbe a Mister Minitbe szoktam járni, de eddig csak pozitív tapasztalatom volt a céggel kapcsolatban! Gyorsan és jól dolgoznak, ha vannak előttünk se végzek túl későn. Főleg kulcsot másoltatni és a cipőimre új sarkat teteni járok hozzájuk. Egyszer egy kilátástalannak tűnő helyzetből is kihúztak, ugyanis annyira elkopott a gumisarka a csizmámnak,hogy csak a fém tengely ált ki a cipősarokból. Apukám úgy gondolta ő ezt a helyzetet megoldja, mivel kapzunk csere sarokvéget, csak ki kell húzni a tengelyt a sarokból...fúrt faragott, végül jó széles tengelyhely sikeredett. Mikor egy másik cipő kapcsán beszélgettünk a beosztottal, monduk,hogy van olyan cipőm,amit ő se tudna megcsinálni...fogadtunk és azóta is jól működik:). Csak oda járok vissza!
## cipő# bélyegző# mister minit# kulcs
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) MISTER MINIT részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található MISTER MINIT kirendeltségek

 1. Ütköző Sor 6.
  1112  Budapest
 2. Rétköz U. 7.
  1118  Budapest
 3. MISTER MINIT
  2.71 km
  Hunyadi J. Út 19
  1117  Budapest
 4. MISTER MINIT
  3.74 km
  Kinizsi Út 1-3
  2040  Budaörs
 5. Váli U. 3
  1117  Budapest
Az összes MISTER MINIT kirendeltsége Budapest településen