Miskolci Fidelitas, Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

2002. A polgári oldal történetében egy nevezetesen fájdalmas dátum. A Miskolci Fidelitas történetében azonban a születés pontosabban inkább újjászületés időpontja.


Cégleírás
A 2002-es kampányban először csak úgymond szabadcsapat módjára a Fidesz mellett elkezdett dolgozni egy főleg fiatal egyetemistákból álló csapat. Az őszi kampány végeztével úgy gondolták, hogy nem szabad hagyni, széthullani a csapatot és kellene adni neki egy szervezeti keretet. Így alakult meg a Fidelitas miskolci csoportja Szabados Veronika vezetésével. Egy valami az első perctől kezdve jellemezte őket, ami a Fidelitasban lévőket mind a mai napig összeköti és ez a barátság. Nagyon hamar szép sikert értek el, hiszen ez év őszén Zsiga Marcellt B.A.Z. megyei elnökké választotta a megyei választmány.
A miskolci szervezet is szépen terebélyesedett. Egyre többen lettek és a vesztes választások sem szegték kedvüket, épp ellenkezőleg! A csapat tevékenységének egyik nagy csapásiránya közéleti emberek és politikusok meghívásából állt. Vendégeink voltak a teljesség igénye nélkül: Kövér László, Varga Miklós, Usztics Mátyás, Erős Zsolt, Grosics Gyula és Buzánszki Jenő. Ezek a személyiségek rengetek feledhetetlen estével ajándékoztak meg minket és persze az érdeklődő miskolci közönséget. A másik nagy csapásirány a közösségi programok szervezése és az azokon való részvétel volt.
Csoportunk évek óta egyre nagyobb és nagyobb számban résztvevője a nagy országos rendezvényeinknek, úgy, mint a sporthétvégék, nyári táborok és közös bulik. Persze nem csak részt veszünk ezeken, hanem szervezzük is őket. Számos közösségépítő rendezvény, buli, szalonnasütés van már a hátunk mögött. Nagy dobásunk volt a 2004-es sporthétvége megszervezése a Szikszói csoporttal együtt, amelyet úgy gondolom, nyugodtan tekinthetünk az első profi sporthétvégének.
Miskolci Fidelitas a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Miskolci Fidelitas

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Dobozi U. 7-9. Fsz. 3
  1086  Budapest
  (1) 210 7525
 2. Benyovszky M. U. 10
  1089  Budapest
  (30) 930 4124
 3. Bókay János Utca 53
  1083  Budapest
  (1) 323 3001
 4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete