Mini Manó Babacentrum, Budapest

1 Vélemény
Mini Manó Babacentrum
Nagy Lajos Király Útja 112
1149 Budapest - Zugló
Ellenőrzött adatok, Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-623914
Adószám
12574944-2-42
TEÁOR kód
4719 - iparcikk jellegű bolti vegyes kisker

Leírás

Mini-Manó Babacentrum - Több, mint bababolt!
Mini-Manó webáruház - Bababolt otthon!
Mottónk: "Olyan üzletet építs, ahol Te is szívesen vásárolnál!" Ezt tartjuk szem előtt, folyamatosan bővítjük tudásunkat, hogy Vásárlóinkat teljes körűen tudjuk kiszolgálni. Üzletpolitikánkhoz az is hozzátartozik, hogy a vásárlási szándék nélkül érkezőket is szívesen látjuk el tanácsokkal. Az árversenyben igyekszünk az élen maradni és árainkat úgy képezni, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő bébitermékeket.
A biztonsági autós gyermekülésekre különösen nagy gondot fordítunk: az autós magazinok ide vonatkozó tesztjeit folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy mindenkinek az optimálisat ajánlhassuk a kiválasztásnál.
Bízunk abban, hogy egyre több új Vásárló keres fel minket, a már meglévők pedig megtisztelnek bennünket hűségükkel. Akiktől messze vagyunk, azoknak ajánljuk internetáruházunkat. Térjetek be hozzánk!


Cégleírás
Bababoltunk története 1996-ban indul a békásmegyeri lakótelepről, egy használt ruha adás-vétellel foglalkozó kis boltból. A nagy érdeklődésre való tekintettel 1997 tavaszán hasonló bababoltot nyitottunk Rákoskeresztúron, az Újlak utcai lakótelepen. Itt kiegészítésként már új termékeket is árultunk.

További terjeszkedésként 1999-ben megnyitottuk Zuglóban, a RO-KA udvarban (jelenleg Király Udvar), 50 nm-en a Mini Manó Babacentrumot, zömében új babafelszerelést és kiegészítésként használt termékeket árusító bababoltot. Sajnos békásmegyeri üzletünktől meg kellett váljunk, azért, hogy a zuglóira teljes figyelemmel összpontosíthassunk. A vásárlói igények változásaihoz igazodva keresztúri üzletünkben felhagytunk a babaruhák adás-vételével és csak új ruhákkal foglalkoztunk. Sajnos 2005 májusában megválni voltunk kénytelenek rákoskeresztúri üzletünktől is.

Zuglóban a folyamatos bővítések eredményeképpen 2006. tavaszától már 650 m2-en, 2008-tól több, mint 1000 m2-en, egyre bővülő választékkal és berendezett babaszobákkal várjuk a Vásárlókat.
Nagy gondot fordítunk ikres Vásárlóinkra, számukra 5 % kedvezményt biztosítunk, valamint nagy választékban kínálunk ikerbabakocsikat.

Ez a dinamikus fejlődés nem jöhetett volna létre lelkesedésünk és kitartásunk nélkül. Mottónk: "Olyan üzletet építs, ahol Te is szívesen vásárolnál!" Ezt tartjuk szem előtt, folyamatosan bővítjük tudásunkat, hogy Vásárlóinkat teljes körűen tudjuk kiszolgálni. Üzletpolitikánkhoz az is hozzátartozik, hogy a vásárlási szándék nélkül érkezőket is szívesen látjuk el tanácsokkal. Az árversenyben igyekszünk az élen maradni és árainkat úgy képezni, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő bébitermékeket.
A biztonsági autós gyermekülésekre különösen nagy gondot fordítunk: az autós magazinok ide vonatkozó tesztjeit folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy mindenkinek az optimálisat ajánlhassuk a kiválasztásnál.
Kulcsszavak:
Etetőszék, Légzésfigyelő, Babahordozó, Babafelszerelés, Mellszívó, Pelenkázó, Utazóágy, Sterilizáló, Szoptatós párna, Csecsemőmérleg, Biztonsági gyerekülés, Bébibolt, Iker Babakocsi, Testvérfellépő, Kókuszmatrac, Mérleg kölcsönzés, Ruha, Játék, Szerelvény, Baba, Mini, Ajtórács, Manó, Gyermekülés, Orrszívó, Babacentrum, Övterelő
Termékek
hordozókendő, mosható nadrágpelenka, babakocsi, autósülés, bababolt
Szolgáltatási helyek
Telephelyünk, üzletünk: Budapest, XIV.kerület Nagy Lajos király útja 112.
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Mini Manó Babacentrum a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Debreceni Attiláné
bababolt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ebbe a bababoltba is szoktunk járni néha,de nem valami sokat mert szerintem az áruk nagyon jók csak nekem egy kicsit drágák.A kiszolgálás jó és az ott dolgozók nagyon segitőkészek.
## babakocsi# hordozó# etetőszék
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Mini Manó Babacentrum részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Termékek

Brevi-Smart
Kölcsönzés - Autósülés 0-13kg-ig Brevi Smart /0-13kg-os súlyhatárig használható/

Batman
Jelmez kölcsönzés! (január 15.-től) Kölcsönözz nálunk jelmezt gyermekednek!! Január 15.-étől kölcsönözhető jelmezekkel várunk! Az itt látható képek egy kis ízelítőt nyújtanak kínálatunkból! (A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, nem tükrözik az üzlet készletét!) A következő jelmezek kölcsönözhetők: * Krokodil *
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Nagy Lajos Király Útja 112.
  1149  Budapest
 2. Róna Utca 115/B.
  1145  Budapest
 3. Erzsébet Királyné Útja 41
  1145  Budapest
 4. Örs Vezér Tere 25.
  1148  Budapest
 5. Örs vezér tere 25/A
  1106  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete