Millenium Budapest Kft.

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

A Millennium Budapest Kft. azzal a céllal alakult meg 2003-ban, hogy elsősorban diákoknak és pedagógusoknak szervezzen sokszínű kirándulásokat Budapesten, Világörökségeinkhez, valamint egész Magyarországon, lehetővé téve ezzel, hogy hazánk szép városainak értékeit elérhető áron megismerhessék.


Cégleírás
A magyar történelemhez kapcsolódó programjaink időközben határainkon túli utakkal is bővültek.Kínálatunkból az iskolák kívánságuk alapján állíthatják össze a programtervezetet, amelyet mi részletesen kidolgozunk és megszervezünk.A kiránduláshoz különbuszt és idegenvezetőt biztosítunk, külön kérés esetén pedig a megfelelő szállásról és étkezésről is gondoskodunk. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy igényesen felkészült csoportkísérőink a gyerekek nyelvén beszélve, magas színvonalon adjanak át történelmi, természettudományi, művészeti ismereteket. Amint azt egyre bővülő, programokban gazdagodó ingyenes kiadványaink is példázzák, a kezdetben kínált, továbbra is nagyon kedvelt budapesti országjáró és külföldi útjaink mellett emlékkirándulásokat is szervezünk.Programjaink célja hogy kirándulásaink által a gyermekek, fiatalok megismerjék hazánk és más országok kulturális és természeti értékeit, hogy örömet jelentsen számukra a városnézés és izgalmassá váljon a múzeumlátogatás.
Kulcsszavak:
Utazási iroda, Utazásszervezés, Kirándulás, Országjárás, Rendezvény, Szórakozás, Lakossági szolgáltatás, Kirándulás szervezés
Millenium Budapest Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Millenium Budapest Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Teréz krt 11.
  1067  Budapest
  (1) 266 5917
 2. Andrássy Út 61
  1062  Budapest
  (1) 413 0652
 3. Oktogon 3.
  1066  Budapest
  (1) 322 4234
 4. Király U. 57.
  1077  Budapest
  (1) 342 0390
 5. Andrássy Út. 56
  1062  Budapest
  (1) 301 8041
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete