Mezcon Kézi Autómosó, Budapest

1 Vélemény
Mezcon Kézi Autómosó
Váci Út 178., Duna Pláza
1138 Budapest - XIII. kerület
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Cégünk 1998 óta foglalkozik autóápolással. Rövid idő alatt sikerült elnyernünk ügyfeleink megelégedését, ami a mai napig töretlen. Budapesten egyedülálló módon gyors és precíz munkával garantáljuk autója ápolását.


Cégleírás
Ha fontos Önnek autója tisztasága és szeretné, ha megőrizné eredeti állapotát, esztétikai megjelenését, de eddig nem szívesen járt kézi autómosóba, mert elégedetlen volt az autómosókban található körülményekkel, vagy a szolgáltatás minőségével, akkor ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani a Mezcon Kézi Autómosóinkat. A Mezcon Kézi Autómosókban kizárólag megbízható, a munkafolyamatokat jól ismerő, szakértelemmel rendelkező munkaerőt alkalmazunk. A magas szintű szakmai ismeret mellett kollégáinktól elvárás az ügyfélközpontú gondolkodás, a segítőkészség.
Műszakonként 6-8 emberrel dolgozunk, mely lehetővé teszi, hogy a lehető leghamarabb, egy külső mosás - belső tisztítás esetén a folyamat kezdésétől számított maximum 15-20 perc alatt legyen kész autója amellett, hogy a szolgáltatás minősége is változatlan marad. A biztonság és az esetleges visszaélések elkerülése végett telephelyeinken zárt láncú kamerarendszer működik.
A kameraképeket rögzítjük, ezáltal bármilyen probléma, esemény egyszerűen visszakereshető.
Kulcsszavak:
Autómosás, Autóápolás, Autómosó, Autó tisztítás, Gépi polírozás, Felni tisztítás, Motormosás, Bőrtisztítás, Kézi, Mezcon, Belső műanyag tisztítás, Gumiabroncs ápolás, Teljes vizes kárpittisztítás
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Mezcon Kézi Autómosó a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ma voltam nálatok először, de az biztos, hogy nem utoljára. Köszönöm a fiuknak a gyorsaságot, az alaposságot és a türelmet az kis vackaim törésmentes kipakolásához. :-))))! Nektek köszönhetően a káoszból végre kilátok, a csomagtartóm is most már átlátható. :-))) A Toyotam újkorában sem volt szerintem ennyire patyolat.... :-) Kellemes Ünnepeket szeretnék kívánni Nektek és természetesen probléma mentes koszos autókat!!! Jövőre találkozunk!

Írjon véleményt a(z) Mezcon Kézi Autómosó részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Váci U. 202-204
  1138  Budapest
 2. Bp. Xiii. Ker. Röppentyu U. 58.
  1139  Budapest
 3. Váci Út 140
  1138  Budapest
 4. Kámfor Utca 26
  1131  Budapest
 5. Kassák Lajos U. 87.
  1134  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete