Mester Kiadó Ügyfélszolgálat, Budapest

83 Vélemények
Mester Kiadó Ügyfélszolgálat
Bajnok Utca 13.
1063 Budapest - VI. Kerület, Terézváros
(1) 374 3840
(1) 374 3874
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

Mester Kiadó Kft. ismeretterjesztő kiadványok, készítésére és terjesztésére szakosodott. Azóta már találkozhatnak kiváló minőségű kiadványainkkal is a világ számos otthonában. A főzéstől a repülőgépekig, a kertészkedéstől a barkácsolásig, a számítógéptől a klasszikus zenéig vevőink megtalálják az érdeklődésüknek megfelelő kiadványokat. Kiadványainkat csodálatos fotók, gyönyörű illusztrációk teszik még szemléletesebbé.

 1. Contact

Kulcsszavak:
Könyvkiadó
Mester Kiadó Ügyfélszolgálat a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

MESTER KIADÓ KFT. BUDAPEST Bajnok u. 13. T.Cím! Most telefonált Önöktől egy hölgy, hogy ha szeretném a hiányzó "Lássunk világot" csomagokat (szám szerint 56 db.) megvásárolni, akkor ezt megtehetem, 40 %-os árengedménnyel, amit februárban és márciusban kapnék meg és közel 2x20.000,- Ft-ot kellene érte kp. kifizetnem. Kisnyugdíjas vagyok, ezért is volt jó, hogy havi törlesztéssel vásárolhattam eddig. Mérhetetlenül felháborítónak tartom az eljárásukat! Ezt nevezik csőbehúzásnak! A fentiek miatt a következőket kérem: VEGYÉK VISSZA TŐLEM AZ EDDIG MEGVÁSÁROLT ÉS KIFIZETETT "LÁSSUNK VILÁGOT" ÉS FIZESSÉK VISSZA NEKEM ÖNÖK 2 HAVI RÉSZLETBEN AZ EDDIG KIFIZETETT 32 CSOMAGOT+ a tartozékait+ a postaköltségeket (amit eddig én kifizettem 2014.III. 10-e óta:) 43.100,. Ft-ot. Tisztelettel: Ács Lajosné ügyfélkód: 0326164506 VÁROM SZÍVES VÁLASZUKAT!

lemondás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Természetes gyógymódok csomagot az első csomag érkezése után lemondtam telefonon az ügyfélszolgálatnál melyet tudomásul vettek,ennek ellenére továbbra is küldik a csomagot...
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

be is hajtják rajtad...

Speak English!

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Megkaptam a speak english csomagot köszönöm. Igazából csak a szótárgép miatt rendeltem, ami eddig jól üzemel csak tanácsként: legközelebb a német nyelvhez névelőket is jó lenne ha kiírna a gép mert anélkül eléggé hiányos. Ui.:(06-1) 3743840 ezen a számon le tudják mondani a csomagot nekem kb fél perc volt:) Remélem nekem se fog ennek ellenére további csomag érkezni ahogy sokan panaszolták. üdv!

nem tartozom mégis behajt

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nos miután úgyis eltávolítják így úgy gondolom teljesen felesleges nevet stb írnom.A lényeg a főzzünk könnyedén sorozatról lenne szó amit megrendeltem,majd mikor megláttam az első csomagot gyorsan le is mondtam az elérhetőségek egyikén(e-mailben)majd jött a második,harmadik aztán jeleztem a postásnak nem kérem ő azt mondta ő visszaküldeni sajnos nem tudja,aztán megunták nem jött több.Viszont jött egy csekk némi körítéssel egy behajtócégtől,ekkor én felvettem velül és a szóban forgó céggel is a kapcsolatot mailben ill. telefonon,melynek az lett az eredménye,hogy nem lett.Ugyanis én az eddigi tapasztalatom alapján nem vagyok hajlandó postára adni,mert úgy ítélem meg őket letagadnák,hogy megérkezett hozzájuk stb,bevinni nem tudom,nekem ez szállításra készen ál most már egy jó ideje a befizetett tételt is visszaadom nekem nincs szükségem rá,csak jöjjenek el érte.Most épp ismét a behajtó cég telefonjára várok,ugyanis ígéretet tettek,hogy visszahívást kapok,ugyanis nálam most már a következő lépés a fogyasztóvédelemhez való fordulás,hisezn szerintem velül dűlőre jutni sosem fogok.A telefonra egyébként azért várok,mert a behajtó höly ígéretet tett arra,mindjárt hív és megadja az illető nevét aki hozzájuk irányította a tartozásom behajtását.Most már várok kb 1 órája semmi.......Nos nem ajánlom a céget senkinek ha nyugodtan akar élni.Ja az értékelésre sajnos nem tudok nullát adni ez nagy bánatom

Lemondás!!!

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egyszerűen nem értik meg hogy lemondtam a mai nap kaptam újból egy csomagot amit kise bontottam és máris vissza küldtem kértem tőlük újj csekket mivel amit küldtek valahová elkeveredet kifizetném a 990-ft/os csomagot és azután meg egy örök életre felejcsenek el töröljenek NEM KELL TÖBBÉ SEMMI FÉLE CSOMAG!!!!!
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt hölgyem/uram. Felesleges fizetnie, ha a kiadvány a postaládájába jött s nem írta alá az átvételt a postással, akkor nyugodtan dobja ki vagy tegye el az árút. Tagadja le hogy valaha is megkapta. ÖN NINCS SEMMIRE SEM KÖTELEZVE. A behajtónak nyugodtam mondja meg nem kapott semmiféle kiadványt s ne molesztálják, mert feljelenti őket. Ennyi.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Mester Kiadó Ügyfélszolgálat részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Bajnok Utca 13
  1063  Budapest
 2. Rózsa U. 80.
  1064  Budapest
 3. Szondi U. 58.
  1063  Budapest
 4. Vörösmarty U. 45
  1064  Budapest
 5. Andrássy Út 101
  1062  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete