Mercedes-Benz, Budapest

1 Vélemény
Mercedes-Benz
Hunyadi János Út 6
1117 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Daimler AG jogelődje, a stuttgarti Daimler-Benz AG 1989-ben nyitotta meg értékesítési irodáját Budapesten, ebből fejlődött ki egy év alatt a márkaképviselet.

 1. Akciók
 2. Kapcsolat
 3. Márkaképviseleteink

Cégleírás
998-ban két, az autógyártás történetében meghatározó nagyvállalat, a Daimler-Benz AG és a Chrysler Corporation fuzionált egymással. Az MB-AUTO Magyarország Kft. ezen fúzió óta a DaimlerChrysler AG (mai nevén: Daimler AG) magyarországi Mercedes-Benz vezérképviseletét is ellátta. Az MB-AUTO Magyarország Kft. 22 szerződéses partner és további 3, ún.
értékesítési pont révén biztosította a leendő és már meglévő Mercedes-Benz tulajdonosok teljeskörű kiszolgálását (értékesítési, szerviz tevékenységek). Az MB-AUTO Magyarország Kft. 22 szerződéses partner és további 3, ún. értékesítési pont révén biztosította a leendő és már meglévő Mercedes-Benz tulajdonosok teljeskörű kiszolgálását (értékesítési, vevőszolgálati és szerviz tevékenységek).
Az MB Szerviz Kft.-t 1990. júliusában a salzburgi COMEG GmbH, a budapesti Közlekedési és Műszaki Vállalat, és az ugyancsak budapesti székhelyű MB Magyar Motor Kft. együttesen alapították, s működését 1990. augusztus 1-jén, 130 fővel kezdte meg.
Kulcsszavak:
Autókereskedés, Személygépkocsi, Használtautó, Szervíz szolgáltatás, Garancia
Termékek
Személyautók, Használt autók, Szervízszolgáltatások, ExpressService, Mobilitásgarancia, Szervizszerződés, Újrahasznosítás, Garanciák, Pénzügyi szolgáltatások
Mercedes-Benz a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Kertész Márk
Mercedes

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Véleményem szerinte a leggyönyörübb és legjbb minöségű autó a Mercedes!Párja nincs,az örök kedvenc!!Nekem mindig az elsö helyen állt,áll és állni fog a kis csillag!!:)
## autó# személygépkocsi# mercedes
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Mercedes-Benz részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Közelben található Mercedes-Benz kirendeltségek

 1. Hunyadi János Út 6. F Épület
  1117  Budapest
 2. Kárpát Utca 21.
  1133  Budapest
 3. Budai Út 312
  8000  Székesfehérvár
 4. Börgöndi Út 14.
  8000  Székesfehérvár
 5. Mercedes út 1.
  6000  Kecskemét