Meosz, Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, Budapest

2 Vélemények
Meosz, Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége
San Marco Utca 76.
1032 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer
(1) 388 2387
(1) 388 5529
(20) 994 7683
(1) 454 1144
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége A mozgáskorlátozottságból eredő sajátos érdekek feltárása, megfogalmazása, egyeztetése más csoportok érdekeivel, e sajátos érdekek képviselete, védelme, érvényesítése, különösen a jogalkotás befolyásolására irányuló munkában. A mozgássérült emberek számára hiányzó munka - oktatási -, kulturális, sport -, szabadidős és egyéb lehetőségek megteremtéséhez segítségnyújtás, módszerek kidolgozása. Hiányzó szolgáltatások minta értékű megvalósítása és elterjesztése, például speciális személyi segítő, szállító, sorstársi tanácsadó és információs szolgálat működtetésével Közreműködés az állam által nyújtott, a mozgáskorlátozottságból eredő egyes hátrányok kiegyenlítését szolgáló támogatásoknak a jogosultakhoz való juttatásában, például a lakás akadálymentesítési támogatás és a közlekedési támogatás odaítélése során.Félfogadási idő 8-16 óráig


Cégleírás
A mozgássérülti lét átéléséből táplálkozó sajátos ismertek és a tanult szakértelem alapján szakértői tevékenység kifejtése mind a jogalkotás, mind a jogalkalmazás legkülönbözőbb területein.
Kulcsszavak:
Mozgáskorlátozott Oktatás, Mozgáskorlátozott támogatás, Szociális Segítség, Szervezet, Egyesület, Mozgássérültek, Mozgáskorlátozottak, Országos szövetség, Nonprofit Szervezetek, Szociális Segély, Mozgáskorlátozottak Egyesülete, Meosz Támogató szolgálat, Mozgáskorlátozott Gondozás, Mozgáskorlátozott Módszertani központ, Mozgáskorlátozott Nevelés, Mozgáskorlátozott Szakág, Mozgáskorlátozott Érdekvédelem, Paralílis
Meosz, Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

hozzászolás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mi is mozgáskorlátozottak vagyunk.Sok negativ dolgot értünk már meg.Az emberek javábol kikodolták a toleranciát.Némelyik embernek, olyan beszolása van˙(NÉZÉSE)Ha videon vissza néznék maguk is meg ijednének saját maguktol.Legtöbbször a mozgolépcsön van incidens.D e vanak azért még megértö emberek.Mi még csak 10 évesek vagyunk.Hátra van még a nehezze.Kitartás minden sors társnak.

Szücs Sándor Győző
Meosz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a szervezet látszólaga mozgássérültek érdekeit védi , valójában azonban a mozgássérültek ellen küzd évtizedek óta, minden negatívumot képes eredményként tálalni, és elnökük ezért meg is kapta az állami ktüntetést. Érdemei közt kell megemlíteni aktív hozzájárulását ahhoz hogy ma magyarországon a mozgássérült létet rejtett, senki által észre nem vett holocaustként vagyunk kénytelenek megélni. Megkerülhetetlenségüket tökélyre vitték amikor elnökük minden valamire való fogyatékos szervezet egyesület elnöke lett mint pl a Feszt a Fogyatékosügyi tanács, és még hosszan sorolható. Minden panaszunk lepattan a szervezetről, és minden eszközt is kicsavartak a kezünkből amivel tiltakozhatnánk. Remélem sokan olvassák majd e sorokat.
## egyesület mozgássérült szervezet
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én is egyetértek abban, hogy a mozgáskorlátozott személyeknek csak igérgetnek hamisan, megteremteni, és adni szinte semmit, ha van is valamire lehetőség, az szinte mind átverés. Egyik kézzel adnának valamennyit a másik kezükkel a többszörösét veszik vissza.

Írjon véleményt a(z) Meosz, Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

  1. VÁRADI UTCA 17.
    1035  Budapest
  2. Kenyeres Utca 18-22.
    1032  Budapest
  3. Szél Utca 3-5.
    1035  Budapest
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete