Medina Tours Iroda, Budapest

7 Vélemények
Medina Tours Iroda
Ferenc Krt. 7.
1092 Budapest - IX. Kerület, Ferencváros
(1) 266 0833
(1) 266 0832
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Kulcsszavak:
Turizmus, Utazási iroda, Utazás, Nyaralás, Üdülés, Utazásszervezés, Utaztatás, Utazásközvetítés, Utazástervezés, Túra, Körutazás, Félpanzió, Belföldi Utazás, Egzotikus Utak, Tenger, Foglalás, Egyiptom, Vakáció, Tunézia, Charter, Marokkó, Egyesült, Inclusive, Utasbiztosítás, Idegenvezetés, Csoportos Utak, Családi Üdülés, Nászút, Tolmácsszolgálat, Nyári Úti Cél Kínálat, Túrista Csoport, Fogyatékosok Utaztatása, Tél Úti Cél Kínálat, Szálloda Csere, Gyermekkedvezmény, Részszolgáltatások, Útlevél, Szafari, Repülőjegy, Tevegelés, Földközi, Repülős, Szafari Túrák, Hajókirándulás, Hotel, Autóbérlés, Idegenforgalom, Szálloda, Pihenés, Iroda, Akció, Szobák, Utazási, Ellátás, Utak, Szolgáltatások, Tengerre Nézo Szoba, Magyar Idegenvezetok, Repülotéri Illeték, Utaztatási, Akciós, Ajánlat, Előfoglalás, Nyár, Arab, Minute, Last, Vörös, Emirátusok, All In
Szolgáltatási helyek
Budapest VI. ker., Budapest
Medina Tours Iroda a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Utazás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Honlapjukon leírnak magukról minden szépet jót, közben az utazókat átvágják, nem fogják elfelejteni a 2011.06.04-én szervezet Törökország-Alanyai csalásukat a 11.40 repülési ígéretüket amiből 00,45 lett, elvettek a nyaralóktól 1 napot!!!!!

:-(

több, mint 6 hónappal ezelőtt

2010.10.22-én 13 órás késéssel értünk haza Hurghadából,ami ugyan nem az utazási iroda hibája,egyetlen dolgot nehezményezek,hogy mikor fejetlenség uralkodott a reptéren és nem tudtunk semmit,hiába hívtuk fel az idegenvezetőnket,nem igazán érdekelte,mi is van velünk.

Kovács Nikolett
MEdina tours

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már kétszer is voltam velük Tunéziában, az áraik elfogadhatóak, gyerekeseknek mindig nagy kedvezményeket adnak, sajnos a diákoknak nincsenek nagy kedvezményeik. Az első utazásunkkor nem az általunk választott hotelben szállásoltak el, amit ugyan jogszerűen megtehetnek, csak hát ugye mi nem véletlenül azt a hotelt választottuk. De teljesen korrekt cég.
## nyaralás# utazás# utazási iroda
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

nyaralas

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Februárban utaztam eloszor a Medina-Tourssal. Minden ismerősőmnek őket ajánlom,megbizhato, segítőkész kollégákkal dolgoznak. Oktoberben szintén náluk foglaltam le az utazást. Az elsőélmény nagyon fontos, nekünk pozitív élményeink voltak csak a Tunéziai utazással kapcsolatban.

Radosza Máté
Medina Tours

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A szüleimmel és a nagyszüleimel Tunéziába voltam a Medina Tours-szal.Segitőkészek voltak, felvilágositottak minket mindenről, igy nagyon jó nyaralásunk volt tavaly! Köszönjük!
## utazás# pihenés# medina tours
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Medina Tours Iroda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. FERENC KRT. 7.
  1092  Budapest
 2. Ferenc Körút 8-10
  1092  Budapest
 3. Ferenc Körút 8-10.
  1092  Budapest
 4. Angyal U. 13.
  1094  Budapest
 5. ANGYAL U. 15/A.
  1094  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete