Mediaworx, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

hírügynökségi szolgáltatás


Cégleírás
Cégünk egyik legfontosabb tevékenysége hírügynökségi szolgáltatás - több neves szerkesztőséget (internetes és nyomtatott médiumok, valamint rádió) látunk el különféle híranyagokkal vagy segítjük a médiavállalat munkáját (például rádióműsor lebonyolítását, szerkesztését) a partneri igényeknek megfelelően. Ugyanezen tevékenységünket természetesen nem csak médiacégek számára kínáljuk. Szolgáltatásaink palettája egyébként sem merül ki hírügynökségi feladatok ellátásában - további részletekért kérjük, tanulmányozza részletesebben is honlapunkat, vagy keressen meg bennünket! Hírügynökségi szolgáltatás (főtevékenység) Reklámtevékenység, hirdetési szolgáltatás Weblapkészítés, karbantartás, átalakítás Domén regisztráció, tárhely és e-mail cím Számítástechnikai tevékenység, irodai eszközök kis- és nagykereskedelme Irodai-titkári-ügyviteli szolgáltatás Fordítás Prezentációkészítés, Excel és egyéb táblázatok, grafikonok és szervezeti diagrammok, valamint folyamatábrák készítése, egyéb adatbevitel Valamennyi tevékenységi körünk Hírügynökségi szolgáltatás A hírügynökségi szolgáltatás cégünk főtevékenysége.
Több neves szerkesztőséget (online és nyomtatott médiumok, valamint rádió) látunk el különféle híranyagokkal vagy segítjük munkáját (például rádióműsor lebonyolítása, asszisztencia) az igényeknek megfelelően. Rádió, tévé, internet, nyomtatott sajtó Tevékenységünk széles mivoltát jellemzi, hogy egyaránt kapcsolatban állunk rádióműsorral, fontos internetes médiumokkal és nagy példányszámú országos napilapokkal, naponta több tucatnyi hírrel, információval látjuk el a tájékoztatást végző, velünk partneri kapcsolatban álló sajtóorgánumok munkatársait.
Hírügynökségi szolgáltatóként dinamikusan növekvő szerepet töltünk be a magyar tömegtájékoztatásban. A MediaworX az új- és a hagyományos média működésében is aktívan részt vesz.
Kulcsszavak:
Média, Tartalomszolgáltatás
Mediaworx a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Mediaworx

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Királyerdő Út 18.
  1213  Budapest
  (1) 277 2040
 2. Varjú U 14
  1213  Budapest
  (30) 350 7739
 3. Budapest
  1213  Budapest
  +36304594757
 4. Szentmiklósi Út 159.
  1213  Budapest
  (70) 900 2034
 5. Tihanyi Utca 24.
  2310  Szigetszentmiklós
  (30) 332 1694
 6. Kriván Utca 33
  1213  Budapest
  (30) 536 7067
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete