MEDIA MARKT ELEKTRONIKAI ÜZLET, Budapest

37 Vélemények
MEDIA MARKT ELEKTRONIKAI ÜZLET
Örs Vezér Tér 25. 1.01
1106 Budapest - X. Kerület, Kőbánya
(1) 432 3900
(1) 432 3901

Gazdasági információk

Cégnév
MEDIA MARKT Árkád Kft.
Cégjegyzékszám
01-09-700587
Adószám
12728497-2-42
TEÁOR kód
4754 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Leírás

Áruházi szolgáltatások:
Gyors és pontos autórádió-beszerelés a helyszínen! Kedvezményes autórádió-beszerelés a nálunk
vásárolt termékekre. Hifi és házimozi stúdiónkban a legmodernebb hifi és házimozi rendszereket próbálhatja ki. Nem kötjük vásárláshoz a használt elektronikai berendezések átvételét, azokat bármikor leadhatja áruházaink vevőszolgálatán! Környezetünk megóvása érdekében az elhasznált elemek összegyűjtésére a pénztáraknál elemgyűjtő konténert helyeztünk el. A nálunk vásárolt nagy háztartási gépeket és
szórakoztató elektronikai termékeket hazaszállítjuk. Minden szines filmkidolgozáshoz ajándék index képet adunk. Üdvözlő kártyák, matricák készítése, APS kidolgozás, fotó CD, fotó 3, 5" floppy lemezen, reprodukció, szines poszter, fotó puzzle.


Kulcsszavak:
Adapter, Elektronikai Áruház
Szolgáltatások
konzol, notebook, tablet, nyomtató, ebook olvasó, kölső merevlemez, headset, PC hangfal, adapterek, televízió, házimozi erősítő
Márkanevek
Samsung, Orion, Logitech, LG, Sony, ioneer, Yamaha, Hyundai
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Étkezési jegy
  Étkezési jegy
MEDIA MARKT ELEKTRONIKAI ÜZLET a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Media Markt

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ma délutánelhagytam a táskám az üzletben.. futottam vissza, mikor észrevettem, de szinte már nem is reménykedtem. Kérdeztem az információs pultnál, hogy nem találtál-e meg esetleg és LÁSS CSODÁT! MEG VOLT! Ez sztem elég ritkaság, szóval le a kalappal, én örök hűséget fogadtam!
#media markt vásárlás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szeidl Anita
Media Markt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én szeretek itt vásárolni, mert nagyon sokféle cikk van és nagy a minőség és az ember megtalálja a pénztárcájának megfelelőt. Ha nem vásárolok, akkor ötletszerzés céljából is szét szoktam itt nézni, mert így könnyebben jön az ihlet. És eddig mindíg segítettek az eladók, ha kértem. Én csak ajánlani tudom, főleg így karácsony előtt amikor rengeteg akcióval csalogatnak.

MetallicaFan
Media Markt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Legyen szó laptopról, színestévéről vagy valamilyen háztartási kisgépről, az Árkádban lévő Media Marktban mindig megtalálom, amit keresek. Többször be szoktam menni, bár az esetek többségében csak nézelődöm. Legutóbbi nagy vételem egy Sony autórádió fejegység volt. Az tetszik a Media Markt-ban, hogy közvetlenek és egyértelmű reklámjaik vannak. Az áruházban az eladók készségesen segítenek, bármilyen kérdésre válaszolnak. Ugyanez jellemző a vevőszolgálatra is: már többször vittem vissza garanciálisan meghibásodott készüléket, és lazán kicserélték, nem kellett vitatkoznom, mint pl a Tescoban. Sajnálom, hogy nincs több Media Markt az országban, mert szerintem ők a legjobb elektronikai szaküzlet!
## media markt árkád budapest
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Farkas Krisztina
vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én szeretek itt vásárolni, mert nagyon sokféle cikk van és nagy a minőség és az árskála amik közt az ember megtalálja a pénztárcájának a leg megfelelőbbet. Ha nem vásárolok, akkor ötletszerzés céljából is szét szoktam itt nézni, mert így könnyebben jön az ihlet. És eddig mindíg segítettek az eladók, ha kértem. Én cssak ajánlani tudom, főleg így karácsony előtt amikor rengeteg akcióval csalogatnak.

gorkie
Media marktról

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szinte rendszeresen járok ide, van hogy csak körülnézni, milyen újdonságok vannak és van hogy megvásárolni amit kinéztem. Nagy a választék egy nagy területen és mindig vannak akciós leértékelt, de jó dolgok. A CD választék nem semmi és szinte mindig megvan minden újdonság azonnal. Az árak jók, eladók segítőkészek.
## elektronika számítógép telefon lakberendezés mp3
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) MEDIA MARKT ELEKTRONIKAI ÜZLET részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook
Twitter

Üzletek a közelben

 1. MEDIA MARKT
  3.54 km
  Kerepesi Út 9-11.
  1087  Budapest
 2. Üll?i Út 201-231.
  1191  Budapest
 3. Szentmihályi Út 131.
  1152  Budapest
 4. Váci Út 1-3.
  1062  Budapest
 5. MEDIA MARKT
  7.09 km
  Váci Út 178.
  1138  Budapest
Az összes Media Markt kirendeltsége Budapest településen