Media Markt, Budapest

37 Vélemények
Media Markt
Örs Vezér Tere 25.
1106 Budapest - X. Kerület, Kőbánya
+36 (1) 4323-900
+36 (1) 4323-901

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
12728497-2-42
Adószám
12728497-2-42
TEÁOR kód
4754 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Leírás

Áruházi szolgáltatások:
Gyors és pontos autórádió-beszerelés a helyszínen! Kedvezményes autórádió-beszerelés a nálunk
vásárolt termékekre. Hifi és házimozi stúdiónkban a legmodernebb hifi és házimozi rendszereket próbálhatja ki. Nem kötjük vásárláshoz a használt elektronikai berendezések átvételét, azokat bármikor leadhatja áruházaink vevőszolgálatán! Környezetünk megóvása érdekében az elhasznált elemek összegyűjtésére a pénztáraknál elemgyűjtő konténert helyeztünk el. A nálunk vásárolt nagy háztartási gépeket és
szórakoztató elektronikai termékeket hazaszállítjuk. Minden szines filmkidolgozáshoz ajándék index képet adunk. Üdvözlő kártyák, matricák készítése, APS kidolgozás, fotó CD, fotó 3, 5" floppy lemezen, reprodukció, szines poszter, fotó puzzle.


Kulcsszavak:
Elektronikai Áruház
Szolgáltatások
konzol, notebook, tablet, nyomtató, ebook olvasó, kölső merevlemez, headset, PC hangfal, adapterek, televízió, házimozi erősítő
Márkanevek
Samsung, Orion, Logitech, LG, Sony, ioneer, Yamaha, Hyundai
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Étkezési jegy
  Étkezési jegy
Media Markt a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

H.Virág

Media Markt

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ma délutánelhagytam a táskám az üzletben.. futottam vissza, mikor észrevettem, de szinte már nem is reménykedtem. Kérdeztem az információs pultnál, hogy nem találtál-e meg esetleg és LÁSS CSODÁT! MEG VOLT! Ez sztem elég ritkaság, szóval le a kalappal, én örök hűséget fogadtam!
#media markt vásárlás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szeidl Anita

Media Markt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én szeretek itt vásárolni, mert nagyon sokféle cikk van és nagy a minőség és az ember megtalálja a pénztárcájának megfelelőt. Ha nem vásárolok, akkor ötletszerzés céljából is szét szoktam itt nézni, mert így könnyebben jön az ihlet. És eddig mindíg segítettek az eladók, ha kértem. Én csak ajánlani tudom, főleg így karácsony előtt amikor rengeteg akcióval csalogatnak.

MetallicaFan

Media Markt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Legyen szó laptopról, színestévéről vagy valamilyen háztartási kisgépről, az Árkádban lévő Media Marktban mindig megtalálom, amit keresek. Többször be szoktam menni, bár az esetek többségében csak nézelődöm. Legutóbbi nagy vételem egy Sony autórádió fejegység volt. Az tetszik a Media Markt-ban, hogy közvetlenek és egyértelmű reklámjaik vannak. Az áruházban az eladók készségesen segítenek, bármilyen kérdésre válaszolnak. Ugyanez jellemző a vevőszolgálatra is: már többször vittem vissza garanciálisan meghibásodott készüléket, és lazán kicserélték, nem kellett vitatkoznom, mint pl a Tescoban. Sajnálom, hogy nincs több Media Markt az országban, mert szerintem ők a legjobb elektronikai szaküzlet!
## media markt árkád budapest
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Farkas Krisztina

vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én szeretek itt vásárolni, mert nagyon sokféle cikk van és nagy a minőség és az árskála amik közt az ember megtalálja a pénztárcájának a leg megfelelőbbet. Ha nem vásárolok, akkor ötletszerzés céljából is szét szoktam itt nézni, mert így könnyebben jön az ihlet. És eddig mindíg segítettek az eladók, ha kértem. Én cssak ajánlani tudom, főleg így karácsony előtt amikor rengeteg akcióval csalogatnak.

gorkie

Media marktról

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szinte rendszeresen járok ide, van hogy csak körülnézni, milyen újdonságok vannak és van hogy megvásárolni amit kinéztem. Nagy a választék egy nagy területen és mindig vannak akciós leértékelt, de jó dolgok. A CD választék nem semmi és szinte mindig megvan minden újdonság azonnal. Az árak jók, eladók segítőkészek.
## elektronika számítógép telefon lakberendezés mp3
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Media Markt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Twitter

Üzletek a közelben


 1. 3.42 km
  Kerepesi út 9.
  1087  Budapest

 2. 4.42 km
  Üllői út 201-231.
  1191  Budapest

 3. 5.45 km
  Szentmihályi út 131.
  1152  Budapest
 4. Váci út 1-3.
  1062  Budapest

 5. 7.09 km
  Váci út 178.
  1138  Budapest
Az összes Media Markt kirendeltsége Budapest településen