Matematika Magántanár, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

A komplex matematika korrepetálás nem csupán a matematikatanításra terjed ki, hanem legalább ilyen fontossággal bír megállapítani, és feloldani azokat a gátló tényezőket, amelyek megbénítják a gyermeket a matek láttán. Ehhez természetesen biztosítani kell a folyamatos sikerélményt, melyet a tudásszinthez mért feladatok megoldása szolgáltat. A pozitív visszajelzés az önbizalom erősödés alapja, melyek meghozzák a kívánt eredményt. Választhat egyéni, vagy csoportos oktatási formát, illetve a különböző típusú matematika oktatócsomagok közül.


Cégleírás
Miben rejlik a személyre szabott matematikatanítás sikere? A matek korrepetáláson minden gyermek egyéni figyelmet kap, és egyénre szabott tanmenet szerint halad, szemben az iskolai oktatással, ahol az osztály haladása érdekében nincs idő mindenkivel egyenként foglalkozni. A matek oktatás alapfeltétele a megértéshez kapcsolódó készségek fejlesztése, melyek azután egy-egy feladat megértése, és megoldása során kamatozódnak. A kibontakoztatott készségek, és képességek együttesen hozzák meg a várt sikert, és magabiztosságot, mert amit értünk attól már nem tartunk, bővebben a http://matektanar.shp.hu weboldalon olvashat szolgáltatásaimról.
Kulcsszavak:
Matematika oktatás, Matektanár, Matematika korrepetálás, Matematika magántanár, Matematika tanár, Matek korrepetálás, Matek oktatás, Matek tanár, Matematika tanítás, Korrepetálás kőbányán, Középiskola felvételi matektanár, Matek felvételi tanár, Matek iskola tanár, Matek kezdő, Matek magántanár, Matek szakos tanár, Matek tanár kőbányán, Matek tanítás, Matek érettségi tanár, Matektanár 10. kerület, Matektanár délután, Matektanár kőbánya, Matektanár x. kerület, Matematika tanár kőbánya, Matematika tanár kőbányán, Matematika érettségi tanár
Matematika Magántanár a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Matematika Magántanár

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Száva U. 1
  1107  Budapest
  (1) 431 0267
 2. Toronyház U.21.
  1098  Budapest
  (30) 515 4352
 3. Kismartoni Út 1-3.
  1101  Budapest
  (1) 260 4439
 4. Elnök U. 3
  1089  Budapest
  (1) 333 8924
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete