Master's Office Kft., Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

Irodák komplett berendezése


Cégleírás
Megtiszteltetés számunkra, hogy bemutathatjuk Önnek cégünk tevékenységét. A kilencvenes évek eleje óta foglalkozunk irodák, intézmények, üzlethelységek komplett berendezésével. Célunk hogy a felhasználó nálunk mindent egy helyen megtaláljon! Irodánkat felkeresve Önnek lehetősége nyílik kellemes, kulturált környezetben, szakavatott kollégáink segítségével vásárolni. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb berendezéseket, és pontos alaprajz segítségével ? amennyiben ez nem áll rendelkezésükre, a helyszínen felmérést készítünk ? megtervezzük irodájuk belső terét. Irodabútorok tekintetében Európa egyik legnagyobb gyárának termékeit képviseljük ( LAS Mobili bútorgyár ), melynek bútorai közül néhány irodáikban is megtalálható.
Mellette a Falcó-Sopron Irodabútor Kft képviselete is vagyunk. Ezen kívül a nagy hazai bútor gyártók ( West Quality, Garzon, Mezőkövesd stb? ) termékeivel és más olasz ( Della Rovere, Sacma, Frezza, stb? ) gyárak egyedi- és sorozatgyártású termékeivel is szívesen állunk az Önök rendelkezésére. Székek és ülőalkalmatosságok tekintetében a STULWERK és az ANTARES termékek képviselete vagyunk, de ezeken kívül más hazai és külföldi gyártó termékeivel is kényelmesebbé tudjuk tenni munkahelyeit. Mindezek mellett egyedi gyártású iroda, konyha és üzletberendezések gyártásával, és forgalmazásával is fogalakozunk.
Forgalmazunk iskolai és egyedi célra kifejlesztett - fogyatékos emberek részére kialakított - bútorokat is. Természetesen árnyékolástechnikai, - a ROLLTEX termékek képviselete vagyunk - ( szalagfüggöny, reluxa stb? ), biztonságtechnikai, - ahol a BOVAS termékek - ( lemezszekrények, öltöző és páncél szekrények stb? ) a HÓD HORIZONT egyedi gyártású termékek képviselete vagyunk - ( biztonsági rácsok, ajtók, kerítések, galériák stb... ) valamint világítástechnikai - ahol a MASSIVE termékek képviselete vagyunk - ( asztali, fali, mennyezeti stb? lámpák ) termékeinkkel is kellemesebbé, otthonosabbá tesszük a felhasználó irodáját.
Master's Office Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Master's Office Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Daróczi Út 4
  1113  Budapest
  (1) 784 7177
 2. Daróczi Út 2
  1113  Budapest
  (1) 206 1630
 3. Bocskai Út 77-79. Mog
  1113  Budapest
  (1) 375 8309
 4. Ábel Jenő U. 13.
  1113  Budapest
  (1) 209 6969
 5. Radvany Utca 24
  1118  Budapest
  (1) 319 3064
 6. Badacsonyi Utca 9. Fsz. 1
  1113  Budapest
  (1) 361 4366
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete