Magyartermék Kereskedőház, Budapest

1 Vélemény
Magyartermék Kereskedőház
Utca
1145 Budapest
Postafiók: 57755
Pest
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Premium Hungaricum Egyesület 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy összefogja a Kárpát Medence mindazon kis- és középméretű élelmiszeripari és kapcsolódó vállalkozásait, amelyek egyedülálló minőséget állítanak elő, és amelyek fennmaradása meggyőződésünk szerint pótolhatatlanul hozzájárul az egyetemes emberiség gasztronómiai és kulturális örökségéhez. Kiemelt célunk az egészséges életmód támogatása olyan termékek előtérbe helyezésével, amelyek természetes alapanyagokból és környezetbarát technológiával készülnek.

 1. Biztosítás
 2. Borok
 3. Ruházat
 4. Services
 5. Építőanyag

Cégleírás
A Premium Hungaricum Egyesület 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy összefogja a Kárpát Medence mindazon kis- és középméretű élelmiszeripari és kapcsolódó vállalkozásait, amelyek egyedülálló minőséget állítanak elő, és amelyek fennmaradása meggyőződésünk szerint pótolhatatlanul hozzájárul az egyetemes emberiség gasztronómiai és kulturális örökségéhez. Kiemelt célunk az egészséges életmód támogatása olyan termékek előtérbe helyezésével, amelyek természetes alapanyagokból és környezetbarát technológiával készülnek. Kis hazánkban a nagy bevásárló központok egyoldalú élelmiszer kínálatában alig található egészséges, jó ízű magyar áru. A Premium Hungaricum Egyesület összefogja, védjegyet ad (minőségi kontroll mellett) Kárpát medence tradicionális magyar terméket produkáló kistermelőinek, vállalkozóinak.
Ezeket, a termékeket - más, egészséges magyar élelmiszerrel - kínáljuk WEB áruházunkban, Premium Hungaricum boltjainkban. Rendszerünk nyitott, várjuk mind a termelőket, mind a gyártókat, akik elfogadják a csapatunk szellemiségét, produkálják azt a minőséget, ami az egészséges, színvonalas táplálkozást szolgálja. Hitünk szerint ezzel szolgáljuk magyarságunkat.
Kínálatunk folyamatosan bővül, a hagyományos magyar árúk mellett a korszerű új termékeket is kínáljuk.
Kulcsszavak:
Gasztronómia, Egészséges ételek, Hungarikum, Élelmiszer, Áruházak, Boltok, Őstermelő, Kistermelő, Gyártók, Kereskedők, Élelmiszeripari termékek, Házi jellegű, Magyar élelmiszereket forgalmazó, Magyartermék kereskedőház magyar élelmiszerek, Premium hungaricum egyesület, Árusító üzletek, Élelmiszer gyártók, Élelmiszeripari vállalkozások
Magyartermék Kereskedőház a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

magyar élelmiszer

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon korrektek, végre valakik, akik törődnek a magyar cégekkel - árukkal! Megőrzik és támogatják a hagyományainkat, finom ízeinket, saját magunk gyártott élelmiszereket. Ezzel is próbálják támogatni, fellendíteni kis országunkat.
## magyaros ízek# magyar élelmiszer
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Magyartermék Kereskedőház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Klauzál Tér 23.
  1072  Budapest
 2. Dob Utca 40.
  1072  Budapest
 3. Kis Diófa Utca 2.
  1077  Budapest
 4. Dob U. 35
  1074  Budapest
 5. KLAUZÁL TÉR 11.
  1072  Budapest
 6. Klauzál Tér 11.
  1075  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete