Magyar Posta Zrt. Központi Ügyfélszolgálati Iroda, Budapest

256 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Gazdasági információk

Cégnév
Magyar Posta ZRT.
Cégjegyzékszám
01-10-042463
Adószám
10901232-2-44
TEÁOR kód
5310 - Postai tevékenység (egyetemes kötelezettséggel)

Leírás

THIS IS FOR YOU IF you are staying in Hungary for a shorter or longer period and you would like to read the paper you usually do in your own country, you would like to read Hungarian-language papers when you return home after a stay here, you wish to use our newspaper subscription service as a gift for your family, friends or colleagues, or as a prize in promotions, prize draws or competitions, or you are a Hungarian living abroad and you wish to keep informed about the news in Hungary.


Kulcsszavak:
Posta, Banki szolgáltatások
Termékek
bélyeg, újság, postai forgalmazású nyomtatványok
Szolgáltatások
biztosítások, pénzügyi szolgáltatások, személyi kölcsön, küldemény feladása, közmű ügyintézése, mobiltelefon feltöltés, levélszekrények
Márkanevek
magyar posta
Magyar Posta Zrt. Központi Ügyfélszolgálati Iroda a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Palika Labadi

, több mint 2 évvel ezelőtt

Lehet bántó ezt így kimondani de sajnos egy hulladék amit a posta képes szolgáltatásnak nevezni. Nem először, nem másodszor, nagyon sokadszor.... és nem tudok más megoldást, mivel eléggé egyedülálló módon, egyeduralkodók az országban, ami a külföldről érkező csomagokat illeti..!!

, több mint 2 évvel ezelőtt

Az előző véleményt mindenki elmondhatná, sajnos tényleg elmaradottak. A Magyar Posta a külföldiektől messze lemaradt, de belföldön is.

, több mint 2 évvel ezelőtt

Köszönet illeti a Magyar Postát a nosztalgiázás lehetőségéért és a piacon levő többi szolgáltató ehhez képest történő dicsérhetőségéért. A szolgáltatásaik színvonala a környezőekhez képest 30 év lemaradást mutat! Elérhetetlen Ügyfélszolgálat, állandóan lefagyó és primitív weboldal, valamint E-mailre sosem válaszoló postások, csúcsteljesítményként pedig a csomagokat rendszeresen elragadó belső szarkákkal. Ha az utóbbi esetekről nem tudnánk, megkérdezhetnénk: lehet, hogy már nem is léteznek?

, több mint 2 évvel ezelőtt

Levagyok döbbenve arról hogy elkérnek 4800 ft egy negyed évre és ebböl is lecsalnak 2-hetet, és ráadásul a megbizatást sem tuják elvégezni. Rossz kérelmet küldenek el és nekem kell kapcsolatot felvenni a illetö helyröl ahonnan a megbizatást kell postázni. Ugy látszik hogy a xIx krületi tempelom téri 22 szám alatt csak válogatott tudatlan és ráadásul szemtelen embereket alkakmaz a posta Zrt. Hogy lehet egy helyre ennyi buta embert rakni ez számomra relytéj. Ha lehetne ---000 csillagot osztanék szét részükre. Ha lehet kerülöm a fiókot

, több mint 2 évvel ezelőtt

Szeretnék gratulálni a szegedi munkatársakhoz, akik a mai napon mind szakmailag, mind emberileg elégtelenre vizsgáztak. Történt, hogy kollégájuk komfortérzetét bántotta volna egy csomag kézbesítése, ezért a mai nap úgy döntött, csak az értesítőt hozza ki, menjen inkább az ügyfél a postahivatalba. Mivel egész nap itthon voltunk, nem tudom mással magyarázni a csengetés nélkül postaládában landoló értesítőt. Hogy a csomagom mégse legyen az enyészeté, még aznap (ma, június 24-én) este 3/4 7-kor szépen betotyogtam a Szegedi Postahivatalba, (Szeged, Híd u.1.) átvenni a csomagot. Várakozás közben (egy ablaknál volt csak csomagkiadás) a postai dolgozók szörnyülködésére felfigyelve konstatáltuk, hogy odakint iszonyatos felhőszakadás vette kezdetét, jégesővel kombinálva. A csomagot végül megkapva csatlakoztam a kijáratnál ácsorgókhoz, várván az ítéletidő végét. Igen ám, de ekkor az ott tébláboló, és eleddig felhőszakadást néző biztonsági őr (?) és két dolgozó közölte, hogy a várakozóknak azonnal ki kell menniük az épületből, mert zárnának, és mennének haza. (Ilyen időben... höhöhö.) A kérésre (hadd maradjunk míg enyhül az eső, vagy legalább a jégverés megszűnik) a válasz annyi volt, hogy ez esetben már hívják is a rendőrséget. Ez a kijelentés mosolyt csalt az arcomra, de erősködésüknek engedve végül is mindenki kiment, és sz*rrá ázott. Megjegyzem, a 2-3 centiméteres jégdarabok sem okoztak felhőtlen örömet. Nem vártam meg, hogy ők kijönnek-e, és valóban elindulnak-e haza, ahogy a kitessékelt ügyfelek, de gyanítom, nem. Javaslom az illetékeseknek az egész munkakerülő sz*rházi banda szélnek eresztését, és körültekintőbb válogatást az újak felvételénél. Köszönöm.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Magyar Posta Zrt. Központi Ügyfélszolgálati Iroda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Magyar Posta kirendeltségek

 1. XIII. VISEGRÁDI UTCA 110-112
  1133  Budapest
 2. XIII. RÓBERT KÁROLY KÖRÚT 70-74.
  1134  Budapest
 3. Róbert Károly Körút 70-74
  1134  Budapest
 4. III. KISCELLI UTCA 7-9.
  1032  Budapest
Az összes Magyar Posta kirendeltsége Budapest településen