Magyar Könyvklub Kiadó És Kereskedelmi Rt., Budapest

2 Vélemény
frissítve 2019.02.05.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
keddK
8:00 – 16:00
szerdaSze
8:00 – 16:00
csütörtökCs
8:00 – 16:00
péntekP
8:00 – 16:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 16:00
Zárva.
Nyitásig  14 h 37 min.
14 h 37 min

Leírás

A Magyar Könyvklub elkötelezte magát a kultúra terjesztése mellett, ezen belül is azon munkálkodik, hogy a XXI. században is mind több emberrel ismertesse meg az olvasás örömét. Ehhez alapvatően három követelményt tűzött ki maga elé: készség, gondosság, megbízhatóság.
A Magyar Könyvklub célja, hogy az olvasók körében elsődlegesen ez a három ismérv jellemezze a céget, amely készséggel áll az olvasók rendelkezésére, klubtagjaival kiemelt gondossággal törődik, és megbízhatóan teljesíti vállalásait, legyen az akár csak egy megrendelt könyv leszállítása, vagy a partnerkapcsolat a cég valamely stratégiai partnerével., A Magyar Könyvklub az egyik legismertebb magyar könyvvállalkozás, amely magában foglalja az 1992-ben kifejlesztett, és azóta sikerrel működő - és versenytársaink által nagyrészt változatlan formában átvett - könyvklubrendszert, az évi közel 300 új címet megjelentető könyvkiadót és az országos lefedettséggel rendelkező, franchise-rendszerben működő bolthálózatot., A nyugat-európai országokban több évtizede sikerrel működő könyvklubrendszert 1992-ben a Magyar Könyvklub ismertette meg, és fogadtatta el a magyar könyvbarátokkal. Európa szerte több mint 25 millió tagja van a Magyar Könyvklubhoz hasonló módszerekkel dolgozó kluboknak, és ez a rendszeres katalógusküldésre épülő postai kiszolgálás Magyarországon is reneszánszát éli, mely részben az Internet széles körű elterjedésének is köszönhető.
A siker titka egy minden szempontból jól működő szervezet, a számítógépes logisztikai rendszer, a nagy kapacitású raktár- és csomagolóbázis, az ügyfélszolgálat, a bolthálózat és természetesen a Magyar Könyvklub könyvkiadója.


Kulcsszavak:
Könyvesbolt, Tankönyv, Verseskötet, Nyelvkönyv, Gyerekkönyv, Régi könyvek, Antik könyvek, Könyvek kiadása, Barkácskönyv, Kalandkönyvek, Biblia, Kiadó, Nyomdaipari termék, Gyermekkönyv, Irodalom, Térképkönyv, Orvosi szakkönyv, Receptkönyvek, Gyakorlókönyv, Kereskedelmi, Kereskedelme, Taneszköz, Emlékkönyv, Nyomdatermék, Kézikönyv, Könyvillusztráció, Idegen nyelvu könyv, Könyvklub, Nyomtatott papírtermék, Kifestokönyv, Iskolai könyv, Iskolakönyv, Minikönyv, Mintakönyvek, Orvosi könyvek, Daloskönyv, Fizikakönyv, Imádságos könyv, Könyvküldo szolgálat, Könyvsoroza, Könyvészet, Meséskönyvek, Szent könyv, Tanári kézikönyv, Vallási könyvek, Zsebkönyvek, Zsoltárkönyv, Zsoltároskönyv
Magyar Könyvklub Kiadó És Kereskedelmi Rt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Magyar Könyvklub

, több mint 2 évvel ezelőtt

Szeretek a Magyar Könyvklubnál vásárolni, bár az utóbbi időben nem igen tettem ezt. Azt szeretem a náluk megjelent könyvekben, hogy ha máshol is forgalomban vannak, akkor náluk olcsóbbak, de általában olyan könyveket kínálnak, amik máshol még nem jelentek meg. Szerintem nincs olyan, aki ne találna több olyan könyvet is a katalógusukban, ami neki tetszene, hiszen rengeteg könyvük van! Tetszik még, hogy klubtagság is van, és hogy személyesebb a vásárlás, hogy akár személyesen is átvehetjük a könyveket!
## könyv# csomagküldés# könyvklub
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

KÖNYVKLUB

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon szeretk a Magyar Könyvklubbnál vásárolni.Nagyon szép könyveket tudok venni,névnapra,születésnapra,vagy akár karácsonyra is ajándékba.De én is sokat olvasok.Vannak drága könyveik,de jó akciók is szoktak lenni.
## könyv# vásárlás# olvasás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Magyar Könyvklub Kiadó És Kereskedelmi Rt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. FOGARASI ÚT 2-6
  1148  Budapest
  (1) 223 1697
 2. Tábornok Utca 25
  1143  Budapest
  (20) 502 0574
 3. Tábornok U. 11/A.
  1143  Budapest
  (1) 251 4983
 4. Várna Utca 21/B.
  1149  Budapest
  (1) 363 7459
 5. Mogyoródi Út 32. 8/805
  1149  Budapest
  (1) 428 3800
 6. Fogarasi Út 5.
  1148  Budapest
  (1) 221 5260
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete