Magyar Autóklub, Budapest

1 Vélemény
frissítve 2020.04.10.

Gazdasági információk

Cégnév
Autóclub Travel Utazási Iroda

Leírás

A Magyar Autóklub a gépjárművel közlekedők érdekképviseletét ellátó egyesület, amely az autósok magánkezdeményezésének eredményeképpen jött létre. Megalakulását az automobilizmus fejlődése és az azzal járó kötelezettségek, valamint a kapcsolódó feladatok végrehajtása tette indokolttá 1900-ban, amit a lefektetett Alapszabály bevezetőjében így fogalmaztak meg elődeink; "...érintkezési pontot kell keresni a társadalommal az automobilizmus szakmai tudományos megismertetése és elterjesztése érdekében...". Az elmúlt évszázad során nagyot fordult a világ, a század elején még kiváltság, napjainkra mindennapos használati eszköz az autó, amely igen széles körben elterjedt. A fejlődés új kihívások elé állította a MAK-ot, és az érdekképviseleti, érdekvédelmi tevékenység kiegészült a tagság részére biztosított szolgáltatások széles körével.


Cégleírás
Az autósok elvárásainak, szakosodott ágazatok igyekeznek megfelelni, akik az ország egész területén, és esetenként külföldön is a lakosság rendelkezésére állnak: Országos Segély- és Szállítószolgálati Üzletág Műszaki, Műszaki és Kereskedelmi Üzletág Touring és Assistance Üzletág Humán és Közlekedésbiztonsági Üzletág.
Kulcsszavak:
Autómentés, Gyorsszerviz, Műszaki vizsga, Autószerviz, Járműdiagnosztika, Oktatás, Autó, Szállítás, Utazás, Márkakereskedés, Klub, Utazásszervezés, Autókölcsönzés, Bérlés, Diagnosztika, Közlekedés, Segélyszolgálat, Műszaki szolgálat
Magyar Autóklub a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Műszaki + Zöldkártya

, több mint 2 évvel ezelőtt

Az idei évben lejárt az autómra a műszakinak és a zöldkártyának az érvényessége.

Nem sokkal a lejárat előtt vettem észre, hogy már csak kb. 1 hetem van addig. Felhívtam hát gyorsan 4-5 olyan szervízt, ahol ezekkel foglalkoznak, de a végén kiderült, hogy itt a legolcsóbb együtt a kettő.

Ráadásul 1 évig érvényes klubtagsági kártyát is adtak, ami rengeteg kedvezményre jogosít fel, amelyek főleg akkor jönnek jól, ha egy hosszabb úton megadná magát alattam az autó.

Az egész 1 órán belül készen volt, kellemes környezetben meg is várhattam úgy, hogy nekem semmi dolgom nem volt, csak a slusszkulcsot kellet átadnom és a végén felvennem.

Ha gyors, szakszerű megoldást keres valaki és ráadásul a lehető legolcsóbbat, akkor a Magyar Autóklub jó megoldás lehet mindenkinek.
## szervíz# vizsga# zöldkártya# műszaki
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Magyar Autóklub részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Frankel Leó Út 12.
  1027  Budapest
  (1) 240 1293
 2. Kisrókus U. 31. I/4.
  1024  Budapest
  (20) 203 9316
 3. Bimbó út 56.
  1022  Budapest
  (1) 488 9922
 4. Krisztina Krt. 31.
  1013  Budapest
  30/93-96-892
 5. Árpád Fejedelem Útja 49
  1036  Budapest
 6. budapest
  1104  Budapest
  06209516806
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete