Művészellátó Szaküzlet, Budapest

Művészellátó Szaküzlet
Nagymező Utca 43.
1065 Budapest - VI. Kerület, Terézváros
06 1/332 6163
06 20/551 1349
06 1/332 6163

Leírás

A legrégebbi üzletünk a Nagymező utca 43. alatt található Magyar Művészellátó. Mivel több mint két évtizedig az egyetlen művészellátó volt Magyarországon ezért mind a hazai, mind pedig a nemzetközi ismertsége igen magas. (a "Megyek a Művészellátóba" sokáig - még napjainkban is - a Nagymező utcát jelentette.) A hazai vevőkör mellett kialakult egy külföldi vevőkör is, akik magyarországi utazásaik során rendszeresen felkeresik boltunkat, hiszen jól tudják nálunk megtalálják a megszokott választékot. Üzletünkben rendszeresen tartunk művészeti bemutatókat, melyekről hírleveleinkből, illetve internetes portálunkról tájékozódhatnak.


Cégleírás
A legrégebbi üzletünk a Nagymező utca 43. alatt található Magyar Művészellátó. Mivel több mint két évtizedig az egyetlen művészellátó volt Magyarországon ezért mind a hazai, mind pedig a nemzetközi ismertsége igen magas.
(a "Megyek a Művészellátóba" sokáig - még napjainkban is - a Nagymező utcát jelentette.) A hazai vevőkör mellett kialakult egy külföldi vevőkör is, akik magyarországi utazásaik során rendszeresen felkeresik boltunkat, hiszen jól tudják nálunk megtalálják a megszokott választékot. Üzletünkben rendszeresen tartunk művészeti bemutatókat, melyekről hírleveleinkből, illetve internetes portálunkról tájékozódhatnak.
Virtuális túra a Művészellátó boltban ide kattintva
Kulcsszavak:
Hobby bolt
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Művészellátó Szaküzlet a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Művészellátó Szaküzlet

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Közelben található Art-Export kirendeltségek

 1. Lövőház Utca 2-6.
  1024  Budapest
 2. Lövőház Utca 2-6
  1024  Budapest
 3. Bartók Béla Út 61.
  1114  Budapest
Az összes Art-Export kirendeltsége Budapest településen