Műép Építőmérnöki Kft., Budapest

frissítve 2019. február 5.

Leírás

A MŰÉP önálló építészeti és mérnöki iroda, közel 20 fős főállású mérnökgárdával és számos külső munkatárssal. Komoly számítógépes háttérre építve felméréssel, szakértéssel, komplex építészeti és mérnöki tervezéssel (ezen belül jelentős részben felújítási tervezéssel); tervezői művezetéssel; építésmenedzsmenttel; beruházások lebonyolításával; műszaki ellenőrzéssel, számítógépes tervfeldolgozással és látványtervezéssel foglalkozunk.


Cégleírás
hazai építőipari szellemi paletta 1990 óta jelentősen átalakult. A nagy állami tervezővállalatok széttagolódásával létrejött kisebb kft-k, valamint az önálló vállalkozóként tevékenykedő építész és mérnök tervezők mellett megjelentek a szinte csak szellemi tőkéből indult és mára jegyzett piaci szereplővé fejlődött kisvállalkozások is. A szellemi alkotómunka erkölcsi-anyagi lejáratottságának terhét cipelve kellett és kell ezeknek a kis tervezővállalkozásoknak talpon maradni és elismertséget kivívni. Meggyőződésünk, hogy fejlődést hosszú távon ma is csak következetes és magas színvonalú munkával lehet elérni. A MŰÉP Építőmérnöki Kft. 1990-ben került bejegyzésre az 1986-ban alakult kisszövetkezeti MŰÉP Építőipari Szakcsoport utódjaként, teljesen hazai magántulajdonú vállalkozásként.
A MŰÉP önálló építészeti és mérnöki iroda, közel 20 fős főállású mérnökgárdával és számos külső munkatárssal. Komoly számítógépes háttérre építve felméréssel, szakértéssel, komplex építészeti és mérnöki tervezéssel (ezen belül jelentős részben felújítási tervezéssel); tervezői művezetéssel; építésmenedzsmenttel; beruházások lebonyolításával; műszaki ellenőrzéssel, számítógépes tervfeldolgozással és látványtervezéssel foglalkozunk. Referenciáink között új irodaépületek, szolgáltató létesítmények és ipari épületek, középület-felújítások és átépítések, új és átépített üzemanyag-töltő állomások, telekommunikációs állomások és telefonközpontok, társasházak, valamint tartószerkezeti és szakipari szerkezetek említhetők. Tervezőmérnökeink a Mérnöki Kamara és az Építészkamara tagjai, többen közülük regisztrált szakértők, felelős műszaki vezetők és műszaki ellenőrök. Cégünk alapelve az alapos műszaki előkészítés, az erre épülő gondos tervezés és építésmenedzsment révén megbízóink szakszerű, rugalmas és magas színvonalú szolgálata. En
nek a felfogásnak a helyességét eredményesen zárt projektek sora igazolja. A MŰÉP Kft. ISO 9001:2000 szerint tanúsított vállalkozás.
Kulcsszavak:
Mérnöki, Mérnöki iroda, TERVEZÉS, Építőipar, Iroda, Szaktanácsadás
Műép Építőmérnöki Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Műép Építőmérnöki Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Tinódi U. 12. Iii/6.
  1095  Budapest
  (30) 357 1185
 2. Angyal Utca 1-3.
  1094  Budapest
  (1) 218 5555
 3. Ipar U 13
  1095  Budapest
  (1) 218 1700
 4. Mester Utca 11.
  1095  Budapest
  (1) 215 0992
 5. Boráros Tér 6. Ii/3.
  1095  Budapest
  (1) 215 6271
 6. Angyal U. 9.
  1094  Budapest
  (1) 217 1455
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete