Média-Marketing, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Mi lenne hatékonyabb a keresőben való első oldali találatnál? Velünk megvalósítható! Akár ma is kezdhetünk...


Cégleírás
Mi mindenképpen a látogatottság növelésére koncentrálnunk, ami a kulcsa a bevételnövekedésnek! Van itt valami, amit Ön jól ismer, de az ilyesmit érdemes naponta felidézni: * A jó és profi marketing nem csak az új ügyfél szerzéshez szükséges, hanem a visszatérő megrendelő/kuncsafthoz, főként a folyamatosan visszatérő ügyfél megtartásához. Az Ön területének beszállítói -nagykereskedői, -dsztribútorai is ezen a csatornán keresik meg azt a leendő partnert aki a legprofibb. Ezért Önnek kínálják fel először az újdonságaikat. Így a konkurencia harcba is komolyabb fegyverzettel lehet indulni! * A megrendelőket nem csak az árháborúban győztes szolgáltatással lehet megszerezni, hanem egyéb technikákkal is.
Ha rendelnek 18 000 Ft -ért terméket, nem biztos, hogy az a lehetőség vonzza az ügyfelet a céghez, hogy esetleg 17 500 Ft-ból megússza. Sokkal inkább a megbízhatóság, egyszerű, gyors kiszolgálás/munka, profizmus és egyéb ilyen megfontolások döntenek. * A jó honlap és webáruház olyan, mint egy elegáns étterem vagy bolt, amit minden részletében úgy terveztek meg, hogy a vendégek jól érezzék magukat.
Mi is azt az érzést fogjuk kelteni az látogatókban! Arra koncentrálunk, hogy látogatottságot szervezzünk az oldalra, abból pedig, megrendelés/vásárlás keletkezik!
Kulcsszavak:
Keresőmarketing, Internet marketing, Médiakutatás, Seo, AdWords, Médiatervezés, Linkmarketing, Keresőoptimalizálás, Elemzés, Keres, Eta, Kattintás alapú hirdetés, Domainmarketing, Indoor pos kampány, Médiavásárlás és felületfoglalás, Outdoor kampány
Média-Marketing a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Média-Marketing

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Bimbó Út 24.
  1026  Budapest
  (1) 336 2160
 2. Detreko U. 12.
  1022  Budapest
  (1) 346 7020
 3. Hankóczy Jenő U. 18.
  1022  Budapest
  (1) 201 8522
 4. Törökvész Út 93.
  1025  Budapest
  (30) 979 7436
 5. Csatárka Út 82-84
  1025  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete