Mária Bababolt, Budapest

3 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.04.20.

Leírás

Bébibol webáruház kicsiknek és kicsit nagyobbaknak!


Cégleírás
Mária Bababolt nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig: 9 - 19 Szombat - Vasárnap: 10 - 18 ( Balzac u. sarok; 2 saroknyira a West End City Centertől ).
Kulcsszavak:
Webáruház, Kültéri játékok, Babaetetés, Biztonsági ülések, Utazóágyak, Baby shop, Bababolt, Gyerekjátékok, Babaruha, Játék, Babaápolás, Napszemüveg, Gyermekruházat, Babaszoba, Csecsemoruházat, Etetőszékek, Sterilizátor, Melegítok, Bébikompok, Biztonsági eszközök, Babakocsik babahordozók, Gyerekhámok
Mária Bababolt a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Vásárlás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Első alkalommal a nagyobbik kisfiam születése előtt jártunk a boltban. Szinte mindent itt vettünk meg a kicsinek, hatalmas választékkal rendelkeznek! Aki babát vár, érdemes ide betérni, mert babaruha, játék, bútor, babakocsi, ágynemű, fürdető, krémek, cumisüveg, stb, stb megtalálható Náluk. Később is többször vásároltam Náluk, személyesen és interneten keresztül is. A széles választékon kívül fontos, hogy elfogadható áraik is vannak, és jó minőségű termékeket árulnak!
## játékok# babaápolás# babaholmi
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bababolt

, több mint 2 évvel ezelőtt

Szerintem ez az egyik legjobb bababolt a városban.Mindkét kisfiamnak ott vásároltam meg a kiságyat,kiscipőt,babakocsit,babaruhákat,pelenkákat,ágynemüket,etetőszéket,babaápolási termékeket, a játékokat és még sorolhatnám hogy mi mindent.Nagyon olcsón nagyon jó minőségü árut kapok mindig a pénzemért.Az eladók is mindig nagyon kedvesek szoktak lenni velünk.Most éppen a sógornőm is terhes és elvittük oda őt is és neki is nagyon tetszett minden,azt mondta hogy ő is ide fog majd járni.Mindenkinek csak ajánlani tudom aki mindent egy helyen,jó minőségben és ráadásul olcsón szeretne megvásárolni.

## ruha# babakocsi# játék
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Bébibolt

, több mint 2 évvel ezelőtt

Rendszeresen tőlük szoktam játékot és egyéb baba felszereléseket vásárolni. Interneten szoktam rendelni, mivel vidéki vagyok. Ha esetleg valami nincs készleten, mindig felhívnak, hogy egyeztessenek. Szoktak hasonló terméket ajánlani vagy megadják kb. mikor várható a kért termékből. Futár szokta skiszállítani a csomagot és neki is kell fizetni. 10000 Ft vásrlás felett nem számolnak fel szállítási költséget.
## babaruha# babafelszerelés# gyermekjátékok
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Mária Bababolt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Visegrádi Utca 25.
  1132  Budapest
  (1) 239 5872
 2. Visegrádi Utca 19.
  1132  Budapest
  (1) 234 5678
 3. Kresz Géza utca 34.
  1132  Budapest
  (70) 348 2385
 4. Hegedűs Gyula Utca 21
  1134  Budapest
  (30) 898 0900
 5. Radnóti Miklós Utca 22/A
  1137  Budapest
  (70) 940 4806
 6. Pannónia U. 42
  1136  Budapest
  (20) 586 7018
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete