Mária Bababolt, Budapest

3 Vélemény
Mária Bababolt
Visegrádi Utca 25.
1132 Budapest - XIII. kerület
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőtt

Leírás

Bébibol webáruház kicsiknek és kicsit nagyobbaknak!


Cégleírás
Mária Bababolt nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig: 9 - 19 Szombat - Vasárnap: 10 - 18 ( Balzac u. sarok; 2 saroknyira a West End City Centertől ).
Kulcsszavak:
Webáruház, Kültéri Játékok, Babaetetés, Biztonsági Ülések, Utazóágyak, Baby Shop, Bababolt, Gyerekjátékok, Babaruha, Játék, Babaápolás, Napszemüveg, Gyermekruházat, Babaszoba, Csecsemoruházat, Etetőszékek, Sterilizátor, Melegítok, Bébikompok, Biztonsági eszközök, Babakocsik Babahordozók, Gyerekhámok
Mária Bababolt a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Végh Zsuzsi
Vásárlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Első alkalommal a nagyobbik kisfiam születése előtt jártunk a boltban. Szinte mindent itt vettünk meg a kicsinek, hatalmas választékkal rendelkeznek! Aki babát vár, érdemes ide betérni, mert babaruha, játék, bútor, babakocsi, ágynemű, fürdető, krémek, cumisüveg, stb, stb megtalálható Náluk. Később is többször vásároltam Náluk, személyesen és interneten keresztül is. A széles választékon kívül fontos, hogy elfogadható áraik is vannak, és jó minőségű termékeket árulnak!
## játékok# babaápolás# babaholmi
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Debreceni Attiláné
Bababolt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szerintem ez az egyik legjobb bababolt a városban.Mindkét kisfiamnak ott vásároltam meg a kiságyat,kiscipőt,babakocsit,babaruhákat,pelenkákat,ágynemüket,etetőszéket,babaápolási termékeket, a játékokat és még sorolhatnám hogy mi mindent.Nagyon olcsón nagyon jó minőségü árut kapok mindig a pénzemért.Az eladók is mindig nagyon kedvesek szoktak lenni velünk.Most éppen a sógornőm is terhes és elvittük oda őt is és neki is nagyon tetszett minden,azt mondta hogy ő is ide fog majd járni.Mindenkinek csak ajánlani tudom aki mindent egy helyen,jó minőségben és ráadásul olcsón szeretne megvásárolni.
## ruha# babakocsi# játék
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szabóné Porkoláb Zsanett
Bébibolt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Rendszeresen tőlük szoktam játékot és egyéb baba felszereléseket vásárolni. Interneten szoktam rendelni, mivel vidéki vagyok. Ha esetleg valami nincs készleten, mindig felhívnak, hogy egyeztessenek. Szoktak hasonló terméket ajánlani vagy megadják kb. mikor várható a kért termékből. Futár szokta skiszállítani a csomagot és neki is kell fizetni. 10000 Ft vásrlás felett nem számolnak fel szállítási költséget.
## babaruha# babafelszerelés# gyermekjátékok
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Mária Bababolt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Visegrádi Utca 25.
  1132  Budapest
 2. Visegrádi Utca 19.
  1132  Budapest
 3. Hegedűs Gyula Utca 21
  1134  Budapest
 4. Radnóti Miklós Utca 22/A
  1137  Budapest
 5. Pannónia U. 42
  1136  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete