Lux Hungária Kereskedelmi Kft., Budapest

5 Vélemények
Lux Hungária Kereskedelmi Kft.
Jávor Utca 5/A
1145 Budapest - XIV. Kerület, Zugló
(1) 422 4440
(1) 422 4445
(1) 422 4444
(1) 422 4441

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-677763

Leírás

A Lux több mint 100 éve gondoskodik arról, hogy az otthonokat és a munkahelyeket élhetőbbé tegye. Lux márkanév a kiváló teljesítményt, az egészséges szűrőrendszereket, a felhasználóbarát és alacsony fogyasztású termékeket és a hosszú távú megbízhatóságot jelenti.
A Lux termékek a folyamatos technológiai fejlesztések eredményeiként a legszigorúbb európai minőségi előírásoknak megfelelően készülnek. A termékeket több minőség ellenőrző intézmény teszteli és ad ki róluk hivatalos tanúsítványt. Termékeink a legmagasabb fokú minőséget képviselik széles körű szolgáltatási háttérrel kiegészítve: több éves garancia, kipróbálási lehetőség, országos szervizhálózat, kiegészítő tartozékok házhoz szállítása, csomagküldő szolgálat, törzsvásárlói kedvezmények, kedvező részletfizetési lehetőségek.


Kulcsszavak:
Porszívó, Víztisztító, Vasaló, Inhalátor, Háztartási Elektronika, Ipari Takarítógépek, Háztartási elektronikai termékek forgalmazása, Vasalóállvány, Levegő Tisztító, Elektromos Kárpitporoló, Elektromos Kárpitporoló Fej, Elektromos Szőnyegporoló
Termékek
takarítógép, konyhai robotgép, légtisztító
Lux Hungária Kereskedelmi Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

MiklDesign
Lux porszívó

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Amikor olvastam a hozzászólásokat, azon gondolkodtam, hogy milyen különös tud lenni az ember. Egy prémium kategóriás porszívónál árérzékenyek tudunk lenni, de pl. egy autónál természetesnek vesszük, hogy az egyik 2 milla, a másik 8, a harmadik pedig mondjuk 15 milla. Pedig mindegyik csak egy dolgot tud: elvisz a pontból b pontba. Semmi több. A hogyan, a felhasználói élmény az ami más. Igen, kiporszívóz a 9000 forintos szar is, bömbölő motorral, és a beszívott port kiokádó rendszerrel, és kiporszívóz a Lux is. A különbség a felhasználói élmény, a prémium kategória, az évtizedeket átívelő szervízellátás stb. Nos, igen, ennek ára van.

Porszívó

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A szőnyeg porolóval tartják a bemutatót, avval a jelszóval, értékesítik a porszívót, hogy az automata fej a modernebb és jobb. Kiporszívóztam vele, persze, hogy nem szedett ki annyi szöszt és port. Ezért másnap ismét porszívóztam, majd rögtön utána tiszta porzsákot tettem a régi porszívómba és átporszívóztam vele a szőnyeget, láss csodát abban is volt por. Pedig azért vettem mert ez állítólag azt a port is kiszedi amit egy normál porszívó nem.
#Hol itt az ár érték arány?
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Vásárlás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nemrég beszélt rá egy üzletkötőjük a viztisztóra, amit az ajánlott feltételekkel elfogadtam. Viszont mikor beszerelték, és megkaptam a számlát ájultam el. Sajnos nem azokat a feltételeket mondta az üzletkjötőjük, amibe a végén került. Az éves szervizelésre 25000Ft-ot mondott, és a szervízpapíron pedig 32500Ft áll. Nem ugyanaz a kettő. A másik pedig, a készülék ára, ami a részletfizetéssel két éves futamidőre 80000Ft-tal lett több mint az eredeti ár. Kicsit keserű szájízzel vagyok a cég irányában. Nem biztos, hogy többször vásárolni fogok, hiteltelenek lettek számomra.

Józsefné Stinner
VÉLEMÉNY

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

KIVÁLÓ MINŐSÉG, DE AZ ÁR-ÉRTKVISZONY KRITIKÁN ALULI.48 ÉV ALATT 4 PORSZIVÓT FOGYASZTOTTAM, AZ UTOLSÓ MÉG ÉL, A JELENLEGI ÁRÁN KB 3O DB HASONLÓ MINŐSÉGÜT VEHETNÉK, DE KOROMNÁL FOGVA CSAK EGY FÉL KÉSZÜLÉKRE LENNE SZÜKSÉGEM.EZT ELSZURTAM ÉS HA FŐÁLLÁSSZERÜEN EGYFOLYTÁBAN TISZTOGASATOM A KÖRNYEZETEM, MIKÖZBEN A GÉP TÖRLESZTÉSE MIATT SZINTE MINDEN MÁSRÓL LE KELL MONDANI.
#vélemény a LUX INTTELIGENCE PORSZIVÓRÓL
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

sopet
Lux Hungária

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hétköznapi emberek számára elérhetetlen áru takarítóeszközöket stb. forgalmaznak. Többször hívott már a telemarketinges kisasszonyuk, hiába mondtam az első alkalommal is, hogy nem érdekel a "kihagyhatatlan" ajánlatuk. Nagyon zavaró, hogy ilyen módszerrel próbálnak ügyfeleket szerezni maguknak.

Írjon véleményt a(z) Lux Hungária Kereskedelmi Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Istvánmezei Út 6.
  1146  Budapest
 2. HUNGÁRIA KRT. 179-187.
  1146  Budapest
 3. Peterdy U. 24. Iii/3.
  1071  Budapest
 4. TÁBORNOK UTCA 3
  1143  Budapest
 5. Nagy Lajos Király Útja 194
  1148  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete