Lush illatszer, Budapest

Lush illatszer
Örs Vezér Tere 25/A
1106 Budapest - X. Kerület, Kőbánya
Telefon:
(1) 260 2390
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
LUSH HUNGARY Kft.

Leírás

Filozófiánk Hiszünk a friss, organikus gyümölcsökből, zöldségekből és a legfinomabb illóolajok hozzáadásával készített kozmetikumaink hatékonyságában. Ezekhez garantáltannem használunk fel állati eredetű alapanyagot, s hogymindezt te is lásd, kiírjuk az összetevők listáját. Nagyon fontosnak tartjuk azt is, hogy kizárólag olyan beszállítóink vannak, akik a biztonsági teszteléseket nem állatokon, hanem csakis embereken, azaz "rajtunk", önkéntes jelentkezőkön végzik.
Hiszünk a saját két kezünkkel készített friss kozmetikumokban, az összetéveszthetetlenül ránk jellemző illatokban; még a címkét is magunk nyomtatjuk. Imádjuk a hosszan tartó, gyertyafényes, meghitt fürdőzést, masszázst; s azt az érzést, amikor az egész lakást átjárja ez a kellemes, lélekmelengető illat! Hiszünk a Lush kozmetikumok jó minőségében és hatékonyságában.
Nálunk a "friss" és az "organikus" szónak őszinte jelentése van.


Kulcsszavak:
Bőrápolás, Testápolás, Organikus, Zselék, Arcápolók, Parfüm, Szappanok, Natúrkozmetikumok, Kézzel készített kozmetikumok, Hajápolás, Ápolás, Krém, Árkád, Láb, Kéz, Pink, Tisztálkodás, Bőrápolók, Ajakbalzsam, Habfürdők, Hajformázók, Fair trade, Fürdőgolyó, Lush, Aromabombák, Haj zselék, Hajkondicionálók, Lush aromabomba, Lush hajápolás, Lush kozmetikum, Lush krémek, Lush samponok, Lush termékek, Lush testápolók, Lush tisztálkodási szerek, Masszírozó testápoló, Toniktabletta, Fürdőgolyók, Luxus fürdőkészítmények
Lush illatszer a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Lush illatszer

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Örs Vezér Tere 25.
  1106  Budapest
 2. Fehér Út 1.
  1106  Budapest
 3. Fehér Út 1/A Fszt.
  1106  Budapest
 4. FEHÉR ÚT 1.
  1103  Budapest
 5. Örs Vezér Tere 24.
  1148  Budapest
 6. Örs Vezér Tér 24
  1148  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete