Lufthansa AG Német Légitársaság Képviselete, Budapest

9 Vélemény
Lufthansa AG Német Légitársaság Képviselete
FUTÓ UTCA 47-53.
1082 Budapest - VIII. Kerület, Józsefváros
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

szerdaSze
8:30 – 17:00
csütörtökCs
8:30 – 17:00
péntekP
8:30 – 17:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:30 – 17:00
keddK**
8:30 – 17:00
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
Zárva.
Nyitásig  19 min.
19 min

Gazdasági információk

Cégnév
Lufthansa AirPlus Servicekarten GmbH
Cégjegyzékszám
01-12-073827
Adószám
22382412-1-42
TEÁOR kód
8299 - M.N.S. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás

Leírás

Kulcsszavak:
Légitársaság
Lufthansa AG Német Légitársaság Képviselete a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Magyar P. Tamáska

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

FOGALMUK SINCS MIT ÁRULNAK! FIRST CLASS utas vagyok , de Lufthansa City center morea minősíthetetlen értékesítése miatt soha többet nem utazunk lufthansaval! P. Á. vezető egyenesen minősíthetetlen! Németországba is elküldöm a panaszom , ott majd biztos jobban értékelik a First Class utast! És bízom abban , hogy a mostani Lufthansa strike miatt , a leépítést Budapesten kezdik! Sok sikert.

Sári Jenő

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már tavaly a Bécsi átszálláskor tapasztaltam, hogy ezt nehéz alul múlni, pedig sok társasággal utaztam, de a mostani akciójuk Frankfurti átszállás mindent felül, vagy inkább alul múlt Ott jutott eszükbe, hogy nem vettem vissza jegyet, ezért nem utazhatok tovább. Hongongon, Moszkván keresztül akartam haza jönni. Jogszabály szerint nekik kellett volna haza hozni, vagy tovább engedni. Helyette kitalálták, segítenek, és átcsekkolnak egy későbbi járatra, vegyek vissza jegyet. Elkísértek a pénztárakhoz. Nem adtak infót az átcsekkolásról, jegyet se. Arról se, hogy a Singapúr-Cebu viszonylatot rendezték, de eltűntek, kámforrá váltak. Most éppen cigánykodnak.

telefonos ugyintezes

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Lufthansa Legitarsasag Magyar kepviselete! Nem erdemes jo hirnevuket elrontani az utasok felesleges bosszantasaval. Tobb mint 7 perecet varakoztattak, mire 2013 szeptember 19-en 11 : 30 korul kapcsoltak ugyintezojuket. Szerencsere az ugyintezo kisasszony nagyon udvarias volt es ugyemet alig ket perc alatt ( ket jegyrol van szo!) elintezte. Sajnalom, hogy nem kerdeztem meg a nevet, hogy o is tudjon elegedettsegemrol. Tisztelettel : Sz. Kepes ANna

self check-in

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Lufthansa AG! A Ferihegyi 2A terminálon működik jónéhány automata, ahol önállóan lehet intézni a beszállókártyák intézését. Nem vitatva hasznosságát, néhány alapvető hiányosságot említenék: 1. Miért KÖTELEZŐ ezt használni, miért nem lehet a desk-nél bejelentkezni? 2. Ha már egyszer Magyarországon működtetik, miért nincs MAGYAR nyelvválasztási lehetőség?? Nem feltételezek diszkriminatív tendenciát, de nem minden magyar állampolgár beszél idegen nyelveket 3. Miért önkényesen adja ki az ülőhelyeket, miért nem adott a választási lehetőség (elől-hátul, ablak-folyosó, stb.)? További tapasztalat: A firenzei reptéren is hasonló automaták vannak, de semmiféle tájékoztatás nincs arról, hogy a MAGYAR (EU-tag 2004 óta!) személyi ID-kártyát ott NEM ISMERI, annál is inkább, mert a ferde leolvasóról le is csúszik. Véletlenül derült ki, hogy az automatikus beolvastatási funkció itt nem alkalmazható, csak a bebillentyűzéses. Erre is csak hosszas kísérletezés utáni segítségkéréssel derült fény. Tisztelettel, Dr. Z. A.

Utazás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

2011 novemberében az Önök légitársaságával utaztam New York-ba framkfurti átszállással. Csak pozitív élményről számolhatok be. A visszautam N.Y.-ból pedig osztályon felüli volt. A légiutas-kisérő kisassony minden óhajomat teljesítette. Szerintem a Lufthansa Európa legjobb légitársasága!!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Lufthansa AG Német Légitársaság Képviselete részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Thaly Kálmán U. 22-24
  1096  Budapest
 2. Mester U 40-44
  1095  Budapest
 3. Rákóczi Út 1-3.
  1055  Budapest
 4. DOHÁNY U. 20.
  1074  Budapest
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete