LG Electronics Magyar Kft., Budapest

Cégnév:
LG Electronics Magyar Kft.
Cím:
Könyves Kálmán Krt. 3/A
Irányítószám/Település:
1097 Budapest - IX. kerület
Telefon:
06-40-545454
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 2 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Az LG Electronics tevékenységét mindig meghatározta a cég azon törekvése, hogy egy boldogabb, jobb élet létrehozásában vegyen részt.

1958. évi megalakulása óta az LG Electronics cég a háztartási készülékek, rádiók és televíziók gyártásában szerzett műszaki szakértelmének köszönhetően úttörő szerepet játszik a fejlett digitális eszközök korának megteremtésében. Az LG Electronics számos új termékkel jelent meg a piacon, új technológiákat alkalmazott a mobil készülékek és digitális televíziók gyártásában a 21. században is, és folyamatosan erősíti világpiaci pozícióját.

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Rádió, Televízió gyártás, Háztartási Készülékek forgalmazása, Digitális eszközök

A LG Electronics Magyar Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-169580
Adószám
10790386-2-44
TEÁOR kód
4652 - Elektronikus, híradástechnikai berendezés és alkatrészei nagykereskedelme

Vélemények

Kármán Zoltán
1 Csillagok

LG szervíz

több, mint 6 hónappal ezelőtt

10 hónappal ezelőtt vettem egy LG LCD televíziót. A napokban elszállt a tápegység vélhetően a viharnak köszönhetően áramingadozás miatt. Jeleztem a szerviz felé másnap már ott is voltak. És jön a fekete leves: A számla 10 hónap után szinte tök üres (ismerős) eltűnik róla minden adat, a szervizes közli, hogy rosszul van kitöltve a garancia jegy "akár én is kitölthettem" ezért menjek vissza a vásárlás helyszínére és kérjek egy számlamásolatot és egy érvényes garanciajegyet. Miután napokoig utána járkáltam jeleztem, hogy meg van minden. Közölték, hogy köldjem be online a papírokat és majd újra küldenek valakit. Természetesen fizetek a szkennelésért több száz forintot utána járok már több mint egy hete nincs tv. Beküldöm és közlik, hogy talán jövő héten kedden jön valaki. LG-t soha többet!!!!
Címkék: #TV#elektronika
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Fodor Sándor
1 Csillagok

LG RH589H DVD

több, mint 6 hónappal ezelőtt

T LG Csomag szolgálattal érkezett Debrecenből a készülék Mondván kissé sérült pl karc egyébb ezért olcsóbb ehhez képest a gép nem működik. Most elindul a cirkusz fogyasztó védelem szerviz / 1év gari azért van/ de minek. Még három készülék van ilyen lehet hogy egyik sem jó ? miért forgalmaznak ilyen terméket? Mi tévő legyek azon kívül hogy felhívom az eladót és jelzem a hibát??
Címkék: #Hibás termék
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Andrásné
1 Csillagok

készülék hiba

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ajándékként kaptam egy LGGU 230/ SL típusú telefon készüléket , de több bosszúságot okozott ,mint örömet. MÁR kétszer volt szervizben de azóta sem jó. Ugyanis csak akkor tudnak hívni, ha a készülék is úgy gondolja. Ez e készülék névnapi ajándék volt. És persze egy mobil szolgálatató ajánlotta. Akit érdekel a többi adat is . SZIVESEN elmondom, hogy ez a fajta készülék úgy rossz ahogy van. ÜDVÖZLETTEL Kovácsné.
Címkék: #garanciális#javítás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

vvvsanyi
1 Csillagok

Hűtő

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mi vettünk egy Lg felső kategóriás hűtőt potom 300000 Ft. Másfél éve használjuk és tegnap megadta magát, felhívom a márkaszervizet és ő azt válaszolja, hogy a készülék hibája típushiba, sok ilyen készülék ezzel a hibával romlik el egy évvel a garancia lejárta után. Hát kérdem én, az hogy lehet ha vásárolok egy méregdrága jó márkanevű berendezést és egy év után dobhatom a kukába vagy fizessek százezreket a javításért. Ezt lehet, hogy amerikában vagy európa jobbik felén megteheti az állampolgár, de közép és keleteurópában? Ja és ne is beszéljünk a környezettudatosságról.
Címkék: #kompresszor hiba
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Placskó József
1 Csillagok

garanciális javítás elmaradása

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Vásároltunk 2db LG telefont, amelyek rövid idő alatt /normál használat mellett / elromlottak, nem tudjuk feltölteni az őket, mert nem jó a csotlakozójuk. A szervíz nem rendeltetésszerű használatra hivatkozva /mikroszkópikus méretű sérülések/ csak kp-ért hajlandó megjavítani a készülékeket.A Goldstar készülékek forgalmazásának megkezdésekor mint értékesítőjük kerültem kapcsolatba a márkával, akkor a reklamációk illetve a garanciális kérdések ügyintézése SZAKSZERŰBB, VEVŐBARÁTABB volt. Az biztos, hogy többet nem vásárolok,és mindenkit lebeszélek az LG készülékek vásárlásáról.
Címkék: ## használhatatlan
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) LG Electronics Magyar Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Könyves Kálmán Krt. 12-14.
  1097  Budapest
 2. Könyves Kálmán Krt. 12-14.
  1097  Budapest
 3. Mester U. 87.
  1095  Budapest
 4. Gubacsi út 6.
  1097  Budapest
 5. Soroksári út 48
  1095  Budapest
 6. M?Ri?Ssy Utca 7
  1095  Budapest