LG Electronics Magyar Kft., Budapest

21 Vélemények
LG Electronics Magyar Kft.
Könyves Kálmán Krt. 3/A
1097 Budapest - IX. Kerület, Ferencváros
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-169580
Adószám
10790386-2-44
TEÁOR kód
4652 - Elektronikus, híradástechnikai berendezés és alkatrészei nagykereskedelme

Leírás

Az LG Electronics tevékenységét mindig meghatározta a cég azon törekvése, hogy egy boldogabb, jobb élet létrehozásában vegyen részt.

1958. évi megalakulása óta az LG Electronics cég a háztartási készülékek, rádiók és televíziók gyártásában szerzett műszaki szakértelmének köszönhetően úttörő szerepet játszik a fejlett digitális eszközök korának megteremtésében. Az LG Electronics számos új termékkel jelent meg a piacon, új technológiákat alkalmazott a mobil készülékek és digitális televíziók gyártásában a 21. században is, és folyamatosan erősíti világpiaci pozícióját.


Kulcsszavak:
Rádió, Televízió gyártás, Háztartási Készülékek forgalmazása, Digitális eszközök
LG Electronics Magyar Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Kármán Zoltán

LG szervíz

több, mint 6 hónappal ezelőtt

10 hónappal ezelőtt vettem egy LG LCD televíziót. A napokban elszállt a tápegység vélhetően a viharnak köszönhetően áramingadozás miatt. Jeleztem a szerviz felé másnap már ott is voltak. És jön a fekete leves: A számla 10 hónap után szinte tök üres (ismerős) eltűnik róla minden adat, a szervizes közli, hogy rosszul van kitöltve a garancia jegy "akár én is kitölthettem" ezért menjek vissza a vásárlás helyszínére és kérjek egy számlamásolatot és egy érvényes garanciajegyet. Miután napokoig utána járkáltam jeleztem, hogy meg van minden. Közölték, hogy köldjem be online a papírokat és majd újra küldenek valakit. Természetesen fizetek a szkennelésért több száz forintot utána járok már több mint egy hete nincs tv. Beküldöm és közlik, hogy talán jövő héten kedden jön valaki. LG-t soha többet!!!!

Fodor Sándor

LG RH589H DVD

több, mint 6 hónappal ezelőtt

T LG Csomag szolgálattal érkezett Debrecenből a készülék Mondván kissé sérült pl karc egyébb ezért olcsóbb ehhez képest a gép nem működik. Most elindul a cirkusz fogyasztó védelem szerviz / 1év gari azért van/ de minek. Még három készülék van ilyen lehet hogy egyik sem jó ? miért forgalmaznak ilyen terméket? Mi tévő legyek azon kívül hogy felhívom az eladót és jelzem a hibát??

Kovács Andrásné

készülék hiba

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ajándékként kaptam egy LGGU 230/ SL típusú telefon készüléket , de több bosszúságot okozott ,mint örömet. MÁR kétszer volt szervizben de azóta sem jó. Ugyanis csak akkor tudnak hívni, ha a készülék is úgy gondolja. Ez e készülék névnapi ajándék volt. És persze egy mobil szolgálatató ajánlotta. Akit érdekel a többi adat is . SZIVESEN elmondom, hogy ez a fajta készülék úgy rossz ahogy van. ÜDVÖZLETTEL Kovácsné.

vvvsanyi

Hűtő

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mi vettünk egy Lg felső kategóriás hűtőt potom 300000 Ft. Másfél éve használjuk és tegnap megadta magát, felhívom a márkaszervizet és ő azt válaszolja, hogy a készülék hibája típushiba, sok ilyen készülék ezzel a hibával romlik el egy évvel a garancia lejárta után. Hát kérdem én, az hogy lehet ha vásárolok egy méregdrága jó márkanevű berendezést és egy év után dobhatom a kukába vagy fizessek százezreket a javításért. Ezt lehet, hogy amerikában vagy európa jobbik felén megteheti az állampolgár, de közép és keleteurópában? Ja és ne is beszéljünk a környezettudatosságról.

Placskó József

garanciális javítás elmaradása

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Vásároltunk 2db LG telefont, amelyek rövid idő alatt /normál használat mellett / elromlottak, nem tudjuk feltölteni az őket, mert nem jó a csotlakozójuk. A szervíz nem rendeltetésszerű használatra hivatkozva /mikroszkópikus méretű sérülések/ csak kp-ért hajlandó megjavítani a készülékeket.A Goldstar készülékek forgalmazásának megkezdésekor mint értékesítőjük kerültem kapcsolatba a márkával, akkor a reklamációk illetve a garanciális kérdések ügyintézése SZAKSZERŰBB, VEVŐBARÁTABB volt. Az biztos, hogy többet nem vásárolok,és mindenkit lebeszélek az LG készülékek vásárlásáról.

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) LG Electronics Magyar Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Facebook

Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Könyves Kálmán Krt. 12-14.
  1097  Budapest
 2. 1091 Budapest, Márton Utca 42.
  1091  Budapest
 3. Ecseri út 14-16
  1097  Budapest
 4. Boráros Tér 7.
  1095  Budapest
 5. Boráros Tér 7.
  1095  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete