LG Electronics Magyar Kft., Budapest

Cím:
Könyves Kálmán Krt. 3/A
Irányítószám/Település:
1097 Budapest - IX. KER.
Telefon:
06-40-545454
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

Az LG Electronics tevékenységét mindig meghatározta a cég azon törekvése, hogy egy boldogabb, jobb élet létrehozásában vegyen részt.

1958. évi megalakulása óta az LG Electronics cég a háztartási készülékek, rádiók és televíziók gyártásában szerzett műszaki szakértelmének köszönhetően úttörő szerepet játszik a fejlett digitális eszközök korának megteremtésében. Az LG Electronics számos új termékkel jelent meg a piacon, új technológiákat alkalmazott a mobil készülékek és digitális televíziók gyártásában a 21. században is, és folyamatosan erősíti világpiaci pozícióját.

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-169580
Adószám
10790386-2-44
TEÁOR kód
4652 - Elektronikus, híradástechnikai berendezés és alkatrészei nagykereskedelme

Vélemények

Kármán Zoltán
1 Csillagok

LG szervíz

2014. május 16.

10 hónappal ezelőtt vettem egy LG LCD televíziót. A napokban elszállt a tápegység vélhetően a viharnak köszönhetően áramingadozás miatt. Jeleztem a szerviz felé másnap már ott is voltak. És jön a fekete leves: A számla 10 hónap után szinte tök üres (ismerős) eltűnik róla minden adat, a szervizes közli, hogy rosszul van kitöltve a garancia jegy "akár én is kitölthettem" ezért menjek vissza a vásárlás helyszínére és kérjek egy számlamásolatot és egy érvényes garanciajegyet. Miután napokoig utána járkáltam jeleztem, hogy meg van minden. Közölték, hogy köldjem be online a papírokat és majd újra küldenek valakit. Természetesen fizetek a szkennelésért több száz forintot utána járok már több mint egy hete nincs tv. Beküldöm és közlik, hogy talán jövő héten kedden jön valaki. LG-t soha többet!!!!
Címkék: #TV#elektronikaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Fodor Sándor
1 Csillagok

LG RH589H DVD

2014. február 6.

T LG Csomag szolgálattal érkezett Debrecenből a készülék Mondván kissé sérült pl karc egyébb ezért olcsóbb ehhez képest a gép nem működik. Most elindul a cirkusz fogyasztó védelem szerviz / 1év gari azért van/ de minek. Még három készülék van ilyen lehet hogy egyik sem jó ? miért forgalmaznak ilyen terméket? Mi tévő legyek azon kívül hogy felhívom az eladót és jelzem a hibát??
Címkék: #Hibás termékErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Andrásné
1 Csillagok

készülék hiba

2011. július 11.

Ajándékként kaptam egy LGGU 230/ SL típusú telefon készüléket , de több bosszúságot okozott ,mint örömet. MÁR kétszer volt szervizben de azóta sem jó. Ugyanis csak akkor tudnak hívni, ha a készülék is úgy gondolja. Ez e készülék névnapi ajándék volt. És persze egy mobil szolgálatató ajánlotta. Akit érdekel a többi adat is . SZIVESEN elmondom, hogy ez a fajta készülék úgy rossz ahogy van. ÜDVÖZLETTEL Kovácsné.
Címkék: #garanciális#javításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

vvvsanyi
1 Csillagok

Hűtő

2011. július 1.

Mi vettünk egy Lg felső kategóriás hűtőt potom 300000 Ft. Másfél éve használjuk és tegnap megadta magát, felhívom a márkaszervizet és ő azt válaszolja, hogy a készülék hibája típushiba, sok ilyen készülék ezzel a hibával romlik el egy évvel a garancia lejárta után. Hát kérdem én, az hogy lehet ha vásárolok egy méregdrága jó márkanevű berendezést és egy év után dobhatom a kukába vagy fizessek százezreket a javításért. Ezt lehet, hogy amerikában vagy európa jobbik felén megteheti az állampolgár, de közép és keleteurópában? Ja és ne is beszéljünk a környezettudatosságról.
Címkék: #kompresszor hibaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Placskó József
1 Csillagok

garanciális javítás elmaradása

2010. november 4.

Vásároltunk 2db LG telefont, amelyek rövid idő alatt /normál használat mellett / elromlottak, nem tudjuk feltölteni az őket, mert nem jó a csotlakozójuk. A szervíz nem rendeltetésszerű használatra hivatkozva /mikroszkópikus méretű sérülések/ csak kp-ért hajlandó megjavítani a készülékeket.A Goldstar készülékek forgalmazásának megkezdésekor mint értékesítőjük kerültem kapcsolatba a márkával, akkor a reklamációk illetve a garanciális kérdések ügyintézése SZAKSZERŰBB, VEVŐBARÁTABB volt. Az biztos, hogy többet nem vásárolok,és mindenkit lebeszélek az LG készülékek vásárlásáról.
Címkék: ## használhatatlanErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

K.
1 Csillagok

teló

2010. szeptember 22.

Az én LG telefonom már el is romlott, se kép, se hang. Külföldön meghülyült, ki-be kapcsolt vétel nem volt.Már bánom hogy megvettem.

Nagy Roland
5 Csillagok

Lg mobiltelefon

, 2009. december 12.

Eddig még nem volt LG mobiltelefonom de a héten kaptam egy LG Km900-at és pozitivan csalódtam a márkában. Minőségi készülék jó áron. Voltak már elektronika termékeink az lg-től de a mobiltelefonjaiktól tartottam. Mostmár tudom és ajánlom is midnenkinek.Nagyon felhasználó barát készülék.
Címkék: ## mobiltelefon# aréna# lg# km900Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gábor000
1 Csillagok

lg

2009. november 27.

A régebbi, kifutott termékekről semmiféle infót nem lehet találni a hivatalos oldalakon. Nem mindenkit csak az új érdekel...
Címkék: ## dvd lejátszó# felvevőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Csebán
5 Csillagok

Tv

2009. július 15.

Lesújt a javitás körüli herce hurca,több Lg terméket használok de ezután nem fogom még ajánlani sem,kettö hét alatt sem sikerült beszerezni az alkatrészt,csak hitegetnek,átállás valamire ez nem kifogás!

Gubány Henrietta
5 Csillagok

LG

, 2007. december 27.

Több fajta LG márkájú termékünk is van ( monitor, mikró, mobiltelefon, porszívó ). Nagyon elégedett vagyok ezekkel a termékekkel, a márkával. Nekem az LG védjegy a kiváló minőséget jelenti. Ugyan a telefonom menüszerkezete egy kicsit bonyolult, de műszakilag egyik termékkel sem volt semmilyen probléma.
Címkék: ## telefon# márka# monitor# mikrohullámú sütőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) LG Electronics Magyar Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Könyves Kálmán Krt. 12-14.
  1097  Budapest
 2. Könyves Kálmán Krt. 12-14.
  1097  Budapest
 3. Mester U. 87.
  1095  Budapest
 4. Gubacsi út 6.
  1097  Budapest
 5. Soroksári út 48
  1095  Budapest
 6. M?Ri?Ssy Utca 7
  1095  Budapest