Lem-Tréner Oktatási Szolgáltató Kft., Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020. január 9.

Nyitvatartási idők

szerdaSze
9:00 – 17:00
csütörtökCs
9:00 – 17:00
péntekP
9:00 – 17:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 17:00
keddK
9:00 – 17:00
Zárva.
Nyitásig  40 min.
40 min

Leírás

A LEM-TRÉNER Oktatási Szolgáltató Kft. elsősorban egészségügyi és szociális szakemberek egész országra kiterjedő képzéseinek megszervezésével (kihelyezett képzések), szakképzési és továbbképzési programok kidolgozásával, akkreditációjával, tanfolyamok, szakképzesek lebonyolításával foglalkozó, akkreditált szolgáltató cég.


Cégleírás
Cégünk, a LEM-TRÉNER Oktatási Szolgáltató Kft. elsősorban egészségügyi és szociális szakemberek egész országra kiterjedő képzéseinek megszervezésével (kihelyezett képzések), szakképzési és továbbképzési programok kidolgozásával, akkreditációjával, tanfolyamok, szakképzesek lebonyolításával foglalkozó, akkreditált szolgáltató. Mint ahogy az minőségpolitikánkból is kiderül, tevékenységünk során különösen nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra. Az elmúlt évek során közreműködtünk a Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola és Gimnázium, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, PRIME Oktatóház Kft., EDU PED Zrt.
szakképzéseinek, továbbképzéseinek a megszervezésében, lebonyolításában. Részt vettünk továbbá az EDU PED Zrt., az Upstairs Consulting Kft., a Humán Egészségügyi Szakképző Intézet Kft., intézményi akkreditációjában, képzési programjainak minősíttetésében, a vizsgáztatási jog megszerzésében, ellenőrzésekre való felkészítésekben, a kapcsolódó dokumentációk kidolgozásában is. A felsorolt intézményeknél több továbbképzési programot akkreditáltattunk a szociális és egészségügyi területen dolgozó szakemberek részére a Felnőttképzési Akkreditáló Testületnél valamint az Egészségügyi Továbbképző Intézetnél is.
Munkánk során számos szociális intézménnyel kerülünk kapcsolatba, akikkel együttműködve európai uniós pályázatok kidolgozásában, a projektek menedzselésében vettünk részt (OFA, TÁMOP, HEFOP).
Kulcsszavak:
Akkreditáció, Mentőápoló, Szociális gondozó és ápoló, Rezidens, Képzés, Felnőttképzés, Szakképzés, Továbbképzés, Tréner, Oktatás, Egészségügy, Szolgáltató, Magyarország, Szociális, Oktatási, Szociális intézmény, Országos, Ápoló, Idősotthon, Szakápoló, Orvostanhallgató, Okj ápoló, Pontszerző továbbképzés
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Lem-Tréner Oktatási Szolgáltató Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Lem-Tréner Oktatási Szolgáltató Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek és szolgáltatások

Pontszerző szociális továbbképzések Cégünk a Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskola és Gimnáziummal, az EDU PED Oktatási és Egészségügyi Szolgáltató Zrt-vel, valamint a Humán-Egészségügyi Szakképző Intézet Kft-vel együttműküdve az elmúlt évekhez hasonlóan, 2011-ben is indít az egészségügyi és szociális szektor
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Attila Utca 126
  1047  Budapest
 2. Szigeti József Utca 1-3
  1041  Budapest
  (1) 369 9587
 3. Venetiáner Utca 26.
  1041  Budapest
  (1) 369 3384
 4. HAJNAL U.13.
  1042  Budapest
  1 370 9984
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete