Leértékelt Áruk Boltja, Budapest

2 Vélemény
Leértékelt Áruk Boltja
Bosnyák Tér 4.
1149 Budapest - XIV. Kerület, Zugló
Ellenőrzött adatok, Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Leírás

Akciós szépséghibás kartonsérült leértékelt olcsó műszaki cikkek féláron teljes körű garanciával.


Kulcsszavak:
Szépséghibás, Csomagolássérült, Leárazás, Leértékelt, Kartonsérült, Televízió, Plazma, Lcd, Gép, Építőanyag, Szerszám, Olcsó, Műszaki, Akció, Bolt, Áru, Mosógép, Mosogatógép, Műszaki cikk, Tüzelő, Sérült
Termékek
epitoanyag, tuzelo, gepek, szerszamok
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Leértékelt Áruk Boltja a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

mosógép

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Üdvözlök mindenkit aki ezt olvassa! Új mosógépet vettem a cégtől ami nem is volt leértékelve. A próbaüzemnél megtelt vízzel eláztatta a motort is , alig tudtam kiszedni belőle. 3 napon belül visszavittem, kértem a cseréjét, mert nem akartam, hogy az eláztatott motor miatt folyamatosan szervizbe kelljen hordani. Nem cserélték ki, még a pénzemet sem fizették vissza, gyakorlatilag se mosógépem se pénzem. A reklamációra nem válaszolnak, nem hívnak. A fogyasztóvédelemnél tartok. Kerüljétek el nagy ívben Őket.

megtévesztés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon elégedetlen voltam a kiszolgálással és a bánás módal ezért nem fogom ezt az áruházat ajánlani senkinek.Problémám nem tájékoztattak arról hogy a laptopok nem magyar billetyűzettel vannak ellátva ezért én szerettem volna a terméket vissza adni és az árát visszakapni de ettől teljessen elzárkóztak.A terméken nem volt feltüntetve hogy milyen billentyűzettel van.A másik hogy ezt rögtön másnap szerettem volna ezt megtenni hogy a terméket vissza adjam én másnap vissza is vittem.Azt a válasz kaptam hogy beszélnek a tulajdonosal és megkérdezik tőle hogy vissza adhatják e nekem a termék árát.Másnap nem jelentkeztek nekem kelett megkeresni őket és azt a válszt kaptam hogy atulajdonos nem adja vissza pénzt.Én ha tudtam volna vagy tájékoztattak volna erről a problémáról akkor eszembe nem lett volna hogy megvesgem a terméket.Ezért érzem hogy becsaptak mert akkor máshól veszek laptoppot.Így váklasztási lehetőséget sem kapta hogy én magam döntsem el azt hogy akarok e egy illyen billentyűzetű gépet és nem volt olcsó egyáltalán.

Írjon véleményt a(z) Leértékelt Áruk Boltja részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Ákos Szondi
Értékesítés

  Hasonló cégek a közelben

  1. Angol U. 65
   1149  Budapest
  2. Róna Utca 174. (J Épület)
   1145  Budapest
  3. Róna Ut 174
   1145  Budapest
  4. Róna U. 174.
   1145  Budapest
  5. Róna U. 174
   1145  Budapest
  6. Róna U. 174.
   1145  Budapest
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete