LANGA BT., Budapest

5 Vélemény
LANGA BT.
Lovag Utca 10.
1066 Budapest - VI. Kerület, Terézváros
(1) 473 1515
(1) 312 7181
(1) 473 1514
(1) 312 7181

Leírás

Társasházak könyvvezetésében, ha a Tulajdonosok Intéző Bizottság útján kezelik Társasházukat. Társasházak teljes körű kezelésében. Társaságunk 1994.
óta foglalkozik társasházak közös képviseletével, üzemeltetésével. A szakképzettség és a gyakorlat biztosítja Önöknek a következetes gazdálkodást és a tervezett felújítási munkák lebonyolítását.
Engedjék meg, hogy bemutatkozzam: Nagy-Gara Anikó vagyok, a LANGA BT vezetője. Szakképzett társasházkezelő (OKJ középfokú végzettség), valamint mérlegképes könyvelői szakképzettséggel rendelkezem.


Cégleírás
Csapatunk lendületes, több éve szolgáljuk az általunk képviselt társasházak tulajdonosait. Számos társasházunk kezelését megalakulásuk óta, 10-13 éve kezeljük és évről-évre megtisztelnek bizalmukkal. Minden Társasház egyedi, és sajátos problémákkal küzd, ezért minden esetben személyes egyeztetés után - felmérve a társasház egyéni igényeit és adottságait - állapítjuk meg képviseleti díjunkat.
Kulcsszavak:
Ingatlan, Ingatlanközvetítés, Ingatlankezelés, Ingatlanok Eladása, Ingatlan vétel, Ingatlan Bérlése, Ingatlan Adásvétele, Ingatlan Átadás, Ingatlanok Bérbeadása, Házkezelés, Ingatlan piac, Társasházkezelő
LANGA BT. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

2017. július 4.

Kozmér János A IV. kerületben a ház babakocsi tárolóját bérlem, mint raktár. Következetesen nem küldenek számlát és emiatt a könyvelőm állandóan zaklat (teljes joggal). Ugyanakkor időnként felszólítanak, hogy tartozásom van, melyet papírokkal igazolok, hogy ez (természetesen) nem így van. Ami az e-maileket illeti válasz nem kapok. Ami a csillagot illeti a rendszer kötelez legalább egy jelölésre.

dr. Hamzsa Ákos
Langa Bt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Igazi rendszerváltás előtti házmester, nem szolgáltat hanem hatalmat gyakorol és kegyeket osztogat (annak aki megszolgálta, a többiek mehetnek ...). Mindent mindenkinél jobban tud, ha pedig kiderül, hogy mégsem lapít mint sz...a fűben, hátha megússza...
#az igazi házmester (az ötvenes évekből)
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Langa Bt

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Barátságos, nagyon kellemes légkörrel, gyors ügyintézéssel dolgozó cég. Hibákra azonnal jönnek, nagy szakértelemmel.

gyory gabor
langa bt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

a fent említett orthodox régimódiságnak az a hátránya, hogy távolabbi pontból lehetetlen elérni a Langát ügyintézés kizárt.

gyory gabor
langa bt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

a cég kommunikációs rendszerei kimerülnek a múlt század 80as éveinek technológiájában. sem telefonon sem e-mailon nem elérhetőek vagy pedig a szolgáltatás és információnyújtás mértékének lehető legszűkebbre szabása érdekében lekorlátozták egy faxszámon át történő üzenetrögzítőre. Költségvetésüket még olyan módon sem hajlandóak csökkenteni, hogy a kliens által e-mailben kért postát e-mailban küldjék meg, mindent tértivevényesen postáznak és nem is fogadnak e-maileket , de legalábbis nem közölnek e-mail címet.

Írjon véleményt a(z) LANGA BT. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Lovag Utca 8
  1066  Budapest
 2. Weiner Leó U. 6.
  1065  Budapest
 3. Weiner Leó Utca 6 Fs 5/A
  1066  Budapest
 4. Weiner Leó Utca 16
  1066  Budapest
 5. Nagymező U. 54-56.
  1065  Budapest
 6. Nagymező Utca 47.
  1065  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete