Lakás Dekoráció Webáruház, Budapest

Lakás Dekoráció Webáruház
CSONTVÁRY U. 34.
1181 Budapest - XVIII. Kerület, Pestszentlőrinc-Pestszentimre
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Lakás dekorációs kiegészítők igényeseknek: díszgyertya, feng shui gyertya, ékszerdoboz, mécsestartó, ünnepi dekorációk


Cégleírás
A lakás berendezésének nem csak praktikus tartozéka a szép díszgyertya, hanem hangulatfokozó szerepe is van. A szép díszgyertya formájával, színével, egzotikusságával, emeli lakásunk fényét, összhangba hozza otthonunkat. Egy jól kiválasztott dekoráció még otthonosabbá varázsolja lakásunkat. Jó ajándékozási lehetőség is akár születésnapra, névnapra, vagy csak úgy, mert szeretnénk meglepni azt, akit szeretünk. Egy boldog pillanat megörökítése, egy jól sikerült nyaraláson készült fotó, egy gyermek születése, mind-mind jó alkalom arra, hogy fényképet készítsünk. Ezeket a fotókat, megfelelő stílusú fotókeretbe rakjuk, ami illik a lakásunk dizájnához.
Ha klasszikus stílusú lakásunk van, tehát szeretjük a régi szép bútorokat, akkor ahoz illő képkeretet válasszunk. Más képkeret illik egy minimál stílusú lakáshoz, megint más egy fiatal lány szobájához. Az ékszerdobozok szép kiegészítője lakásunknak, egyben praktikus tárolási lehetőséget is nyújt ékszereink számára. A megfelelően kiválasztott ékszerdoboz, díszdoboz éke lehet a hálószobának, nappalinak. A karácsony jelentős és legértékesebb ünnep.
A karácsonyi dekoráció fontos az ünnepi hangulat eléréséhez. A díszített karácsonyfa, a különböző díszgyertyák, mécsestartók, angyalkák mind részei az ünnepi hangulatnak. A karácsony az az idő, amikor az emberek több időt töltenek együtt a családdal, barátokkal. A karácsonyi hangulat ideális arra, hogy együtt a család feldíszítse a lakást.
Kulcsszavak:
Gyertyatartó, Képkeret, Lakásdekoráció, Falióra, Ékszerdoboz, Díszdoboz, Mécsestartó, Ünnepi Dekoráció, Díszgyertyák, Fa Képkeret, Karácsonyi Gyertya, Fém Képkeret, Kulcsdoboz, Feng Shui Gyertya, Karácsonyfa Dekoráció, Karácsonyi Gyertyatartó, Karácsonyi Mécsestartó, Kulcsos Szekrény
Lakás Dekoráció Webáruház a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Lakás Dekoráció Webáruház

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Ildikó Pataki
Értékesítés

36-1/709-8767

36-30/742-4643

Hasonló cégek a közelben

 1. CSONTVÁRY U,34
  1181  Budapest
 2. Reviczky Gyula Utca 76.
  1181  Budapest
 3. Bartók Lajos Utca 7/C
  1181  Budapest
 4. ÜLLŐI ÚT 473.
  1181  Budapest
 5. IPACSFA UTCA 8.
  1186  Budapest
 6. Gilice Tér 48.
  1181  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete