L'oréal Magyarország Kozmetikai Kft., Budapest

20 Vélemény
L'oréal Magyarország Kozmetikai Kft.
Árpád Fejedelem Útja 26-28
1023 Budapest - II. kerület
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Ellenőrzött adatok, Frissítve 6 nappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-268100
Adószám
10885633-2-44
TEÁOR kód
2042 - Testápolási cikk gyártása

Leírás

A LORÉAL úgy a világpiacon, mint a hazai kozmetikai piacon is vezeto szerepet tölt be. A L'ORÉAL úgy a világpiacon, mint Magyarországon a kozmetikai ipar vezetői között van.
Hogy miért? Mi a titkunk? Nagyon egyszerű. Minden munkatársunk azért dolgozik, hogy Ön és minden nő és férfi elégedett lehessen, ha a tükörbe néz.


Cégleírás
Hivatásunk a Szépség szolgálata. Azé a Szépségé, melynek feltétele az ápoltság, a jó közérzet. Kutatóink lassan egy évszázada fáradhatatlanul keresik, figyelik és fejlesztik a kozmetológiában felhasználható újabb és újabb ismereteket.
Az élettudományok minden szakágában eredményes kutatásokat végeznek, a kifejlesztett új készítmények hatékonyak, s tükrözik a biztonság és megbízhatóság iránti elkötelezettségünket. A L'ORÉAL ahogy, ha belép honlapunkra, Ön is megtapasztalhatja nagyon sok területen szolgálja a szépülni vágyókat.
Talán nem túlzás, ha azt mondom,
Idegen nyelvű leírás
At LOréal, we have made cosmetics the focus of all our energy and know-how for nearly a century. We are fully committed to putting all our expertise and research resources to work for the well-being of men and women, in all their diversity, around the world
Kulcsszavak:
Kozmetikai termék
Termékek
illatszer, kozmetikum
Szolgáltatások
Közönségcikk: hajfestékek, bőrápolási termékek és dekorkozmetikumok, Professzionális Fodrászat, Kozmetika, Luxuscikk
L'oréal Magyarország Kozmetikai Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hajfesték Tisztelt Loreál! Vettem egy doboz nagyon világos szőke hajfestéket, amitől sötétbarna lett a hajam!! Nagyon nem örültem neki, mivel én szőke vagyok és nem akarok barna hajat. Ezek után hogy lesz bizalmam? Minden doboz egy meglepi lesz?? Nem beszélve arról, hogy most egy csomó pénzembe fog kerülni, hogy visszafestessem fodrásszal a hajamat az eredeti szőkére!!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Üdv. Én vettem egy loreal dobozos nagyon világos barna hajfestéket és az eredmény zőld színű lett. Fel vettem a kapcsolatot a loreallal akik el küldtek az ő fodrászukhoz. Aki ugy elrontotta a hajm hogy jelenleg a szőke helyett vörös, és zöld. Elmondtam a lorealnak aki ezek után nem vállalja a felelőséget. Azt mondták küldenek egy sampont és egy balzsamot. Mondtam hogy én azt akarom hogy olyan legyen a hajam mint az elott volt. Jelenleg Debrecenben egy fodrász sem vállalja a hajam mert azt mondj?k le kell vágni teljesen ha normális szint szeretnék amijen volt. Gratulálok loreal!!! Nem hagyom annyiban felkerestem egy ügyvédet és a médiához, a fogyasztóvédelmhez, és a bíróságra fordulunk. Az esküvőmet nem tudom megtartani ilyen rozsda vörös hajszínnel nembeszélve arról hogy le kelett vágni már igy is nagyon sokat a hajamból amit 10 éve növesztek és ez csak a kezdet még sokkal többet le kell v?gni. Szoval senki ne vegyen loreal terméket ha rám halgat!

hajfestés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én nagyon elégedett voltam a Loreal márkával, mindaddig, amíg sötétbarnára festettem a hajam. Viszont amikor világosbarna akartam lenni, a leradírozott hajamon (tehát eredeti világosbarna) a világosbarna hajfesték (amit még majdnem világosnak találtam a boltban) visszacsinálta ugyanolyanra amilyen előtte volt. Iszonyú csalódás és pénzkidobás volt a radírral együtt - és maradtam amilyen voltam, csak roncsoltam a hajam...

Hajfesték

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Loreal csapat. Tegnap vettem egy Sublime Mousse 700 hajfestéket "Valodi nagyon világos Barna". Fel is használtam de az eredmény katasztrófális lett. Nagyon sötét barna színe lett a hajamnak. Hozzá teszem hogy előtte sokkal világosabb majdnem szőke volt a hajszínem. Mindig ezt a típusú hajfestéket veszem, gondolván hogy minőségi terméket veszek. Hozzáteszem hogy a piacon a legdrágább hajfestékről beszélünk. Eddig még nem csalódtam az önök által forgalmazott hajfestékben, de most nagyon. Nem beszélve a hajam színéről. Kérem nézzenek utána. Egy kódot találtam a dobozon: 10J501.Köszönettel Takács Dária
HajfestékHajfesték
#nem az van a csomagban amit a dobozon leírnak
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

festék

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

nincs jó véleményem a cégről még csak nem is reagál a sok elégedetlen vásárlónak!!!!!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) L'oréal Magyarország Kozmetikai Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Árpád Fejedelem Útja 26-28
  1023  Budapest
 2. Bécsi Út 6
  1023  Budapest
 3. Frankel Leó Utca 112
  1023  Budapest
 4. Frankel Leo U. 21. Fsz.2.
  1023  Budapest
 5. Árpád Fejedelem Útja 44
  1023  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete