Lélekjel - Takács Katalin Kineziológus, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Kineziológia, stresszoldás, segítség magánéleti, munkahelyi problémák esetén, életvezetési tanácsadás, konfliktusok kezelése, önbizalom növelése, önismeret. Testi tünetek is enyhíthetők a lelki okok feltárásával.


Cégleírás
A kineziológia egy olyan módszer, ami a legtöbb testi vagy lelki probléma esetén áttörő sikerrel alkalmazható. Egy-egy oldás gyakran olyan összefüggésekre mutat rá a kliens által megélt múltbeli események és a jelenbeli válsághelyzet között, aminek felismerése gyakran katartikus, -aha- élményt okoz, és mélyreható változásokat indít el a kliens életében. Nem csoda, hogy azok közül, akik megtapasztalták már ennek a módszernek a csodáját, sokan maguk is jelentkeznek tanfolyamokra, hogy megtanulhassák a kineziológiát. Ebben a módszerben ötvöződik a több évezredes tudás és a legújabb felfedezések. A kínai orvoslás, a pszichológia, a pedagógia eszközei éppúgy megtalálhatók benne, mint a kvantumfizika felfedezései.

A kineziológia a 90-es években érkezett meg Magyarországra, 1997 óta pedig a természetgyógyászathoz tartozó, hivatalosan elismert szakma. Segít a testi-lelki-érzelmi egészség megőrzésében, a betegségek megelőzésében és gyógyításában, az önbizalom erősítésében.
A kineziológia eszköztára hatékonyan befolyásolja a test energiaáramlását. Az esetleges blokkok feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, és aktivizálja annak öngyógyító mechanizmusát.
A módszer szerint jelenbeli problémáink általában visszavezethetők olyan stresszes, traumatikus élményekre, melyek gyermekkorunkban történtek velünk.

Ezek feldolgozására a kineziológia izomtesztelést alkalmaz. Ez azon a megfigyelésen alapul, hogy negatív élmény hatására az izmaink elgyengülnek (rossz hír hallatán ezért szoktunk leülni). A kineziológus az izom állapotának vizsgálatából fel tudja térképezni, honnan ered a problémánk és hogyan tudunk változtatni rajta.
A kineziológia mellett life coachinggal, mediációval várom szeretettel, Budapest XI. kerületében. Hívjon bizalommal a +36 30 925 8211-es számon vagy látogasson el weboldalamra: www.lelekjel.hu
Idegen nyelvű leírás
I am Katalin Takacs, kinesiology consultant and instructor as well as life coach and mediator.
I work in Budapest, XI. ker. (district)
Do not hesitate to contact me, if you have any kind of private or career problem, you can't make decisions, you have low self esteem, you can not cope with the stress, you have conflict with somebody, you can't communicate well or you have any kind of illness. Phisical problems can be solved by gettink to know their psychological causes.
I can speak English fluently, so call me (+36 30 925 8211), or visit my homepage: www.lelekjel.hu
Kulcsszavak:
Kineziológia, Természetgyógyász, Képességfejlesztés, Önismeret, Mediáció, Életvezetési tanácsadás, Kineziológus, Lelki, One brain, Stresszoldás, Oktatás, Coaching, Mediátor, Life coach, Igazságügyi közvetítő, Konfliktusmegoldás
Lélekjel - Takács Katalin Kineziológus a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Lélekjel - Takács Katalin Kineziológus

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Kanizsai Utca 4/C
  1114  Budapest
  (70) 430 1220
 2. Bartók Béla út 88.
  1113  Budapest
  (20) 421 8422
 3. Hamzsabégi Út 38-40
  1114  Budapest
  (20) 235 8126
 4. BUDAFOKI ÚT 15
  1111  Budapest
  (30) 927 6276
 5. Tétényi Út 18
  1115  Budapest
  (1) 203 7589
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete