Kontakt Rendszerház Kft., Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

A cég a biztonságtechnika teljes vertikumát átfogja a mechanikai védelmen kívül az elektronikai rendszerekig, és szakember gárdáját is ennek megfelelően fejleszti. ÉRTÉKTÁROLÓ PÁNCÉLSZEKRÉNYEK ADATTÁROLÓ PÁNCÉLSZEKRÉNYEK


Cégleírás
A KONTAKT Rendszerház megalakulását a sokéves tapasztalattal rendelkező bankbiztonsági és biztonságtechnikai szakértők felismerése indokolta, amely szerint a mechanikai védelem tekintetében a professzionális megoldásokban olyan piaci rések léteznek, amely igényeinek kielégítésére keresleti piac állt és áll fenn. A KONTAKT Rendszerház ISO 9001 minőségre vonatkozó tanúsítvánnyal rendelkezik. Minden termékünk rendelkezik MABISZ minősítésekkel. A KONTAKT Rendszerház elnyerte a "NATO Beszállításra Alkalmas" címet. A KONTAKT Rendszerház megalakulása óta a KASO finn páncélszekrény-gyár hivatalos forgalmazója. A KASO termékek EURO betörési és tűztesztekkel rendelkező, a magyarországi bankvilágban és vállalkozói szférában is kitűnő referenciákkal bíró berendezések.
A KONTAKT Rendszerház hivatalos forgalmazója a szlovák VOSKED, valamint a cseh TRITON és PHOBOS cégek értékvédelmi berendezéseinek, amelyeket Magyarországon tevékenységünk segítségével ma már széles körben vásárolnak. A KONTAKT Rendszerház komplett megoldást kínál a NATO iratfeldolgozó és iratnyilvántartó helyiségek kialakítására. A mechanikai védelem kiépítésére cégünk MABISZ minősítéssel rendelkező biztonsági ajtókat és rácsszerkezeteket gyárt, amelyek eleget tesznek a NATO követelményeknek. Az ajtókat és rácsszerkezeteket természetesen a helyszínen készre szerelve adjuk át. Az irattárak előírási követelményeinek megfelelően széfeket és tűzbiztos iratszekrényeket, iratmegsemmisítőket, és a helyiség elektronikus védelmi berendezéseit is szállítjuk.
A KONTAKT Rendszerház felkészült a biztonsági szabályzatok kidolgozására is. A KONTAKT Rendszerház kereskedelmi feltételeit megrendelői érdekei szerint alakítja ki. Ez lehetőséget biztosit az egyszerű átutalásos fizetés mellett részletfizetésre vagy tartós-bérleti konstrukciókra is.
Kontakt Rendszerház Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Kontakt Rendszerház Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Orczy U.6.
  1089  Budapest
  (1) 459 0044
 2. Orczy Út 32.
  1089  Budapest
  (1) 323 0636
 3. ORCZY ÚT 32
  1089  Budapest
  (1) 323 0636
 4. Golgota Út 6.
  1089  Budapest
  (1) 477 7050
 5. Villám U 29
  1089  Budapest
  (1) 787 7212
 6. Gyáli u. 3/b.
  1097  Budapest
  (1) 999 1111
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete