Kommunikációs Akadémia Kft., Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Államilag és nemzetközileg akkreditált felsőfokú reklám menedzser képzés Ha már van főiskolai, vagy egyetemi diplomád, a kétéves másoddiplomás képzés keretében magas szintű tudást szerezhetsz a reklám- és üzleti kommunikáció területén. Mindazoknak, akik ügynökségeknél, vagy vállalatoknál dolgoznak már (vagy szeretnének dolgozni a jövőben) és a reklámot fő hivatásnak tekintik.


Cégleírás
A Kommunikációs Akadémia céljai: 1. hogy olyan diplomát adjon a végzett hallgatók kezébe, mely minden érdekelt fél számára rangot, magas fokú minősítést és nemzetközi elfogadottságot jelent. 2. hogy azonnal hadrafogható gyakorlati szakembereket képezzen a reklám és a marketing kommunikáció minden területére. 3.
hogy biztosítsa a szakmában dolgozók nemzetközi színvonalú továbbképzését a diplomások számára pedig egy szakirányos másoddiploma megszerzését. 4. A művészeti iskolák szintjén nyújtson alkalmat az általános kreativitás fejlesztésére 5. A sokféle irányzat és befolyás mellett segítse elő, egy közös nyelv és egy közös fogalomrendszer meghonosodását a marketing kommunikáció terén.
6. Vegye le a továbbképzési feladatok terheit a cégek válláról 7. Adjon lehetőséget az új generáció számára, hogy a szakma legjobbjai adhassák át tapasztalataikat.
Kulcsszavak:
Oktatás, Képzés, Tanfolyam, Üzleti kommunikációs képzés, Kommunikációs tanfolyam, Reklámügyintézo képzés
Kommunikációs Akadémia Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Kommunikációs Akadémia Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Tahi Utca 44/A
  1139  Budapest
  (1) 781 5354
 2. Tahi U. 50. Fsz.3.
  1139  Budapest
  (20) 424 1412
 3. Babér Utca 5
  1138  Budapest
  (1) 452 3795
 4. Petneházi U. 54-56.
  1139  Budapest
  (70) 321 6410
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete