Klier Fodrászat - Váci Út Tesco, Budapest

3 Vélemény
frissítve 2019. február 5.

Nyitvatartási idők

vasárnapV
9:00 – 19:00
hétfőH
9:00 – 20:00
keddK**
9:00 – 20:00
Államalapító Szent István ünnepe, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
szerdaSze
9:00 – 20:00
csütörtökCs
9:00 – 20:00
péntekP
9:00 – 20:00
szombatSzo
9:00 – 20:00
Zárva.
Nyitásig  9 h 28 min.
9 h 28 min

Gazdasági információk

Cégnév
FRISÖR KLIER Kft.

Leírás

Üzleteink professzionális termékekkel, magas színvonalú kiszolgálással és tanácsadással várják Önt a hét minden napján. Logonk védjegy lehet a hozzánk betérő vendégek részére. Arra törekszünk, hogy Ön minden üzletünkben azonos kiszolgálásban részesüljön. Keresse logonkat és térjen be hozzánk!


Kulcsszavak:
Fodrászat
Klier Fodrászat - Váci Út Tesco a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

rossz árucikk!

, more than 2 years ago

Tisztelt Cím! Nem biztos, hogy jó helyen teszem meg a reklamációmat,- azért meg próbálom. MOP felmosó pótfej-ről van szó. Nagyon bosszantó, hogy a jelzett termék minősége abszolút nem felel meg az elvárásoknak. Egy hét vagy pár nap használat után a szivacs elszakad és elválik a fogazott felfogatástól. Gondolom azt azért elhiszik, hogy szakszerű használatról van szó. (használtam vizet) tehát, nem száraz állapotban működtetem a vízcsavaró kart. Évek óta ezt az eszközt használom, korábban nem volt vele semmi probléma, az utóbbi időben viszont szinte hetente kell cserélni a fent meghibásodás miatt. Persze nem vádolva Önöket,- de azért ilyenkor eszébe jut az embernek, hogy ez talán nem véletlen? Merthogy abban van az üzlet, ha gyakran vásárol a fogyasztó. Nos, én nem vagyok abban biztos, hogy az olcsón beszerzett termékeknek törvényszerűen rossz minőségűeknek is kellene lenni. Kérem, szíveskedjenek jelentéktelennek tűnő problémámat felülvizsgálni és hathatós intézkedést tenni arra vonatkozóan, hogy a termék megfeleljen az elvárásoknak. Tisztelettel ! Bihari János Tatabánya

BOLT

, more than 2 years ago

Ez az uzlet nagyon jo szamunkra mert minden amire nekunk szuksegunk van megtalalhato benne.Nagyon sokat vasarolunk benne a szuleimmel es ezert is irok velemenyt errol a cigrol.A csaladtagjaink is nagyon sokat vasarolnak ebbe az uzletbe mert a termekek nagyon jok.Sokan mondjak hogy nagyon draga termekek vannak az uzletbe de szerintunk nem mert pont jo arak talalhatok benne.Mi nagyon szeretjuk ezt az uzletet mert jok a termekek.

Üzlet

, more than 2 years ago

Láttam itt olyan véleményt amely azt tartalmazta hogy drága ez az üzlet. Mivel ez a fodrászat általában bevásárlóközpontokban van ezért kell megfizetni. Szerintem nagyon jól dolgoznak minőségi termékekkel!!!! És ez a lényeg amiért fizetek azt meg is kapom! Ajánlom mindenkinek főleg így Karácsony elött!
## fodrászat# üzlet# vendáglátás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Klier Fodrászat - Váci Út Tesco részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Klier kirendeltségek

 1. Bécsi Út 154.
  1032  Budapest
 2. Kerepesi Út 9
  1087  Budapest
 3. Örs Vezér Tere 25.
  1106  Budapest
 4. Kinizsi Utca 1-3.
  2040  Budaörs
 5. Korona Utca 2.
  6000  Kecskemét