Kkaosze - Kis-, Közép- És Agrárvállalkozók Országos Szolgáltató Egyesülete - Telephely, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Az Egyesület 2006. augusztus 10-én alakult meg, 16 alapító taggal. A Kis-, Közép- és Agrárvállalkozók Országos Szolgáltató Egyesülete megalakulása óta részt vesz a nemzeti fejlesztési programok országos megismertetésében a KKV-k és az agrárvállalkozók körében.
Egyesületünk munkájának középpontjába állította a Gazdaságfejlesztési Operatív Program, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program, a Regionális Operatív Fejlesztési Programok, Akciótervek és támogatási konstrukciók megismertetését. Kiemelten kezeljük az EU részéről is prioritást élvező témaköröket, melyek a KKV-k és agrárvállalkozók nagy tömegeit közvetlenül érintik.
Pl. innováció, megújuló energiák, ökogazdálkodás, agro- és falusi turizmus.


Cégleírás
2007-től 2008 áprilisával bezárólag tizenhárom fórumot szerveztünk, ebből hét regionális fórum volt. Az előadásokat - felkérésünkre - az állami fejlesztéspolitikai irányító hatóságok, ill. minisztériumok képviselői tartották. Egy-egy rendezvényen 50 -150 érdeklődő vett részt. Az Egyesület non-profit szervezet, tehát a megjelenés díjmentes volt.
A társadalmi vita jegyében az egyes előadásokat szakmai párbeszéd követte. Ebbe a tevékenységbe sikerült bevonnunk néhány olyan országos szakmai és civil szervezetet is, melyeknek célkitűzései hasonlóak és tagságuk érintett az egyes témákban, pl.a Magyar Megújuló Energia Szövetség, Magyar Biokultúra Szövetség, Kistérségi Fejlesztő Szervezetek Országos Szövetsége, Magyar Természetvédők Szövetsége, Falusi- és Agroturizmus Országos Szövetsége, Magyar Faluszövetség, a Budapesti Agrárkamara, a VOSZ Közép-magyarországi Régió Szervezet. A regionális fórumsorozat alapvetően sikeres volt. Szakmailag tekintélyes előadók - térítésmentesen - aktuális témákról színvonalas előadásokat tartottak.
A helyszínek házigazdái a polgármesterek, a Regionális Fejlesztési Tanácsok, ill. Ügynökségek vezetői voltak. A fórumsorozat pótolhatatlan eszköz volt az Egyesület megismertetéséhez, elfogadásához, kapcsolatrendszerének kiépítéséhez. Ezt fejezik ki az NFÜ és a minisztériumok vezetőitől kapott elismerő levelek.
Kulcsszavak:
Agro, Vállalkozók, Ökogazdálkodás, Agrárvállalkozások, Agrárfórum, Kkaoszeelérhetőségek, Agrár fejlesztési programok
Kkaosze - Kis-, Közép- És Agrárvállalkozók Országos Szolgáltató Egyesülete - Telephely a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Kkaosze - Kis-, Közép- És Agrárvállalkozók Országos Szolgáltató Egyesülete - Telephely

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Branyiszkó Utca 20
  1026  Budapest
  (30) 258 5297
 2. Endrődi Sándor Utca 48.
  1026  Budapest
  (96) 529 110
 3. Sodrás Utca 12
  1026  Budapest
  (1) 200 2164
 4. Hűvösvölgyi Út 10
  1021  Budapest
  (1) 275 9274
 5. Kapy Utca 45.
  1025  Budapest
  (1) 200 3914
 6. Kapy Utca 42
  1025  Budapest
  (1) 275 2343
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete