Kilincs Shop, Budapest

3 Vélemény
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Kilincs mint ékszer. A kézzel fogható minőség. Kedvére válogathat Magyarország talán legszélesebb kilincsválasztékából. További kategóriák: ajtókiegészítők, petróleum lámpák, postaládák, kandalló kiegészítők, zárak, lakatok, kézi fűrészek, reklámtárgyak.
Szállítás utánvételre (GLS), Szlovákiai teljesítés révén az ÁFA csak 20%. A közösségi adószámmal rendelkező vevőinknek, akik átvállalják az ÁFA elszámolását, módunkban áll export (adó nélküli) számlát kiállítani. Ezt az igényt a megrendelésnél kérjük feltüntetni.
60 000 Ft értéket meghaladó vásárlásnál a szállítási költséget átvállaljuk.


Cégleírás
Vásárlási tippek:
- a konkrét? termék igényelt szín és a típus kombinációját a megfelelő legördülő menüs ablakocskáknál lehet kiválasztani.
- nem minden kombinációhoz kapcsolódik egy konkrét kép, de a legtöbb esetben minden színből van legalább egy típus (a kilincseknél ez leggyakrabban a BB - kulcsos)
- a legtöbb ajtókilincshez megfelelő ablakkilincs is tartozik. Ezt a ?típus? legördülő menüben lehet kiválasztani. Ezen kívül összegyűjtöttük az ablakkilincseket egy külön kategóriában.
- ha bármilyen probléma merülne fel ?a kosáron keresztül történő vásárlásnál, kérem, küldje el a megrendelését e-mailben.
A kínálatukban gondosan kiválasztott kilincsek találhatók, neves európai gyártóktól (TUPAI és JNF Portugál, valamint MARIANI és egyéb, főleg olasz gyártók modelljei képviseltetik magukat). Egyszerűbb és olcsóbb termékektől, középkategóriás kilincseken keresztül egészen a formatervezett modellekig - itt mindenki megtalálhatja a neki megfelelő terméket. E széria legtöbb kilincsénél a gyártók a csavarozható rozetta megoldás használják, amely jellemzője a könnyű szerelés és a tökéletes funkcionalitás. Fontos megfelelő hangsúlyt fektetni a felületek kiválasztására, tekintettel a környezetre, ahol a kilincsek felhasználásra kerülnek. A típusnál továbbá kiválasztható hogy szobazáras (BB), hengerzárbetétes (PZ) nyílással, WC elzáróval, kilincs-gomb PZ verzióban, vagy ablakkilincs változatban rendeli-e meg a kilincset.
Idegen nyelvű leírás
Our company - Holar Europe - producing since 1992 the plastic and stainless steel (inox) door handles and trading with building materials. Today our company delivers the goods to sellers of ironmongery and manufacturers of doors (door handles and mailboxes) and for construction projects we supply the mailbox systems and door closers.
Kulcsszavak:
Nyílászáró, Ajtó, Ajtókilincs, Ablakkilincs, Hengerzárbetét, Lakat, Kilincs, Lakatok, Kilincsek, Postaláda, Axa, Biztonsági kilincs, Mariani, Bejárati ajtó kilincsek, Design kilincs, Kézi fűrészek, Biztonsági hengerzárbetét, Cilinder zárbetét, Exkluzív kilincs, Ghidini, Holar, Kandallo kiegeszito, Olajlámpa, Olcsó kilincs, Petróleum lámpa, Tokoz pro, Tokoz tech, Tupai, Tömbösíthető postaláda, Xsafetybox, Zárható lakatpánt, Záróeszköz
Irodánkban beszélt nyelvek
Slovak, English, Cseh
Kilincs Shop a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt Uram! ?Megkaptuk a TUPAI TORNADO kilincseket. Nagyon különlegesek és még szebbek, mint ahogy azt a weboldal mutatta. Nagyon profi és gyors volt az ügyintézés, szállítás. Másoknak is ajánlani fogom az Önök cégét.? Köszönjük mégegyszer! Üdvözlettel, L. Gábor

vásárlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a színvonalas kiszolgálást:)

webshop vásárlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Megbízható és felhasználóbarát webshop, nagyon jó árakkal.

Írjon véleményt a(z) Kilincs Shop részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Hidegkúti U. 74.
  1021  Budapest
  (70) 612 8958
 2. Hidegkúti Út 74.
  1028  Budapest
  (70) 612 8958

 3. 1028  Budapest
  06 80 630 111
 4. Tárkony Utca 9
  1028  Budapest
  (1) 275 8963
 5. SZÉPVÖLGYI DŰLŐ 57.
  1025  Budapest
  (1) 325 8396
 6. Zöldlomb Utca 36-38/C
  1025  Budapest
  (1) 325 9956
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete