Kertfenntartók Bt., Budapest

1 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Leírás

Teljes körű kerti szolgáltatások az alapoktól, a kész kert gondozásáig. Ha kertépítés előtt áll, és nem biztos a dolgában, tájékozódjon nálunk a részletekről. Oldalunkon érthető leírásokat talál a füvesítés fajtáiról, a metszések és a sövény nyírások szerepéről, a sziklakertek, kerti támfalak, kültéri világítások fontosságáról és megépítésének módjáról. Ingyenes felméréssel és árajánlattal illetve valódi garanciákkal várjuk érdeklődését. Ha egy életre tervez, tervezzen velünk.


Cégleírás
A kertépítés és kertgondozás során gyakran felmerülő kérdésekre sok esetben nem az interneten fogja megtalálni a választ. Mégis, vállalkozásunk nem titkolt szándéka bemutatni az egyes munkafolyamatok menetét és miértjét, ezzel érthetővé tenni tevékenységünk lényegét és a kertész, kertépítő szakma sokrétűségét, és létjogosultságát. Nagy hangsúlyt fektetünk a kert megvalósításának első lépésére a kert tervre, és igyekszünk minél intenzívebben bevonni a megrendelőt, és biztatni saját kertjével kapcsolatos ötletei, "zöld víziói" bátor kinyilvánítására. A kibontakozóban lévő kerttervet saját ötleteinkkel, tapasztalatainkkal fűszerezzük, és végeredményként így jöhet létre egy ismerős, természetes közeg, egy saját kert. Az alapoktól elkísérjük: bemutatjuk a földmunka lényegét, a rézsűk, lejtők, támfalak, kerti burkolatok és egyéb kerti elemek pozíciójának és szerepének fontosságát.
Segítséget nyújtunk a növény választásban, igyekszünk a kertjét egész évben sokszínűvé alakítani, a cserjék, fák, sövények vagy örökzöldek ideális kombinációjával. Pázsit telepítéssel és gondozással kapcsolatban is tanácsokkal látjuk el. Legyen vakondháló vagy ne? Gyepszőnyeg vagy kézi fűmagvetés? Öntözőrendszerrel vagy anélkül? Helyszínre szabott és pénztárca barát megoldásokkal megkönnyítjük a döntést. Szolgáltatásainkat a már megépült kertekhez is igazítjuk.
Utólagos öntözőrendszer telepítés, újrafüvesítés, kerti utak vagy kerti világítás utólagos kialakítása vagy akár egy komplett nagytakarítás metszésekkel, évszaktól függően gyepszellőztetéssel, fakivágásokkal. Az általunk telepített növényekre és gyepszőnyegezésre gyökeresedési garanciát vállalunk, a felméréseket árajánlatokat és egyéb konzultációkat díjmentesen biztosítjuk Budapesten és Pest megye egyes részein. Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot a www.kertfenntartok.hu weblapon, vagy elérhetőségeink egyikén.
Idegen nyelvű leírás
The team of kertfenntartok.hu is a family run, Budapest based company provding Landscaping and Garden Maintenance services. Our experienced gardeners tackle any job - be it soft or hard landscaping, garden maintenance, decking, tree surgery, block paving, woodwork, brickwork, pond maintenance or lawn treatment, - and everything inbetween! We believe in providing a quality service using quality products that will last our customer. English speaking gardener in Budapest. For more detals please call +3670 202 4850.
Kulcsszavak:
Kertépítés, Földmunka, Tereprendezés, Kertfenntartás, Füvesítés, Sziklakert, Öntözőrendszer, Fűnyírás, Permetezés, Gyomirtás, Fenyőkéreg, Gyepszőnyegezés, Ingyenes árajánlat, Gyepszellőztetés, Sövényvágás, Gyepszőnyeg lerakás, Kerti burkolatok, Vakondháló, Parlagfű írtás, Ingyenes kiszállás, Újrafüvesítés, Kerti támfal, Landscaping, Lawn, English speaking gardener, Garden care, Garden design, Gardener, Gyökeresedési garancia, Kerti világítás metszés, Kertépítés garanciával, Plant care, Pázsitgondozás, Vakondháló lerakás
Szolgáltatási helyek
Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, XIII. kerület, XII. kerület, Pesthidegkút, Solymár Üröm, Hűvösvölgy, Pillisszentiván
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
Kertfenntartók Bt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Gyönyörű gyepszőnyeg

, more than 2 years ago

Teljesen megváltoztatta az új fű kertünk arculatát, és a vakondhálóval a problémát jelentő vakondtúrások is megszüntek. A kedvező feltételek miatt vállaltuk a gyepszőnyegezést, de nem bántuk meg, bárkinek bátran ajánljuk a kertfenntartók csapatát.
#füvesítés#gyepszőnyegezés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Kertfenntartók Bt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Bükkfa U. 26.
  1028  Budapest
  (1) 376 8635
 2. Hársalja U. 14.
  1029  Budapest
  (1) 376 5347
 3. MÁRIAREMETEI ÚT 214.
  1029  Budapest
  30/949-5803
 4. Napvirág U. 9.
  1025  Budapest
  (1) 394 4666
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete