Ker-Soft Számítástechnikai Kft, Budapest

Ker-Soft Számítástechnikai Kft
Szombathelyi Tér 14
1119 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
(1) 206 2147
(1) 463 0950
(1) 206 2149
(1) 206 2148
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
12212174-2-43
TEÁOR kód
4741 - Számítógép, periféria, szoftver kiskereskedelme

Leírás

A Ker-Soft elődjét, a Kerorg-Softot 1992-ben alapítottuk. Kezdeti tevékenységünk a CA-Clipper forgalmazójaként a termék disztribúciója és a fejlesztők szakmai támogatása volt. Az egyre komplexebb feladatok ellátására, az ügyfelek bővülő igényeinek kiszolgálására bővítettük szakértői csapatunkat. További partneri kapcsolatot építettünk ki a világ vezető informatikai szállítóival, a Microsofttal, az IBM-mel, ezzel is gazdagítva szakértelmünket a megoldás és termék portfoliónkban. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk informatikai rendszerek bevezetésében, üzemeltetésében és felügyeletében. Jelentős tapasztalatot szereztünk Help desk rendszerek bevezetésében és üzemeltetésében olyan nagyvállalatoknál, mint a helyi közlekedési vállalatok, gyógyszergyárak vagy a Magyar Posta.
A Ker-Soft számos nagy hazai cég felügyeleti rendszerét tervezte meg vezető nemzetközi szoftvergyártók termékeinek felhasználásával (CA, IBM, Microsoft, formcraft [korábban: Beta Systems Software AG]). A Microsoft ügyfélkapcsolat kezelő rendszerét, a Microsoft Dynamics CRM -et választva nyitottunk az üzleti alkalmazások irányába is. Új lehetőségek után kutatva bővítettük szakértelmünket a Content Management témakörben. Ma az egyik piacvezető content management rendszer, a formcraft hivatalos képviseletét látjuk el a Közép-, Kelet-Európai régióban. 2010 nyarán a Quest Software termékek disztribútorává váltunk, Windows Management termékkör fókusszal.
Ez a termékkör a Microsoft infrastruktúrát üzemeltetők életét hivatott megkönnyíteni. A Ker-Soft elődvállalatának működése. Kezdeti tevékenysége a Computer Associates - Clipper fejlesztő eszközeinek forgalmazása, informatikai támogatása, és a felhasználók képzése. Több mint 1000 ügyfelet, fejlesztő céget támogatunk fejlesztő eszközökkel. Megalakul a Ker-Soft Kft A Ker-Soft nevéhez fűződik a legnagyobb CA fejlesztő eszköz konferencia sorozat, a Technicon?96 hazai lebonyolítása.

 1. About
 2. Contact
 3. English
 4. Események
 5. Impressum
 6. Jobs
 7. News
 8. Products
 9. Referenciák
 10. Services

Kulcsszavak:
Számítástechnika, Informatika, Hardware, Webáruház, Szoftverfejlesztés, Irodatechnika, Szoftver, Tanfolyam, Programok
Szolgáltatási helyek
Budapest
Ker-Soft Számítástechnikai Kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ker-Soft Számítástechnikai Kft

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Tétényi út 67/A.
  1119  Budapest
 2. Estike U. 11
  1119  Budapest
 3. Ormay Udvar 5
  1119  Budapest
 4. HADAK ÚTJA 9.
  1119  Budapest
 5. Etele Út 10. Fszt. 1.
  1119  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete