Kerékvár, Budapest

Kerékvár
Hattyú Utca 2.
1015 Budapest - I. Kerület, Várkerület
(1) 214 8814
(1) 214 8814

Gazdasági információk

Cégnév
Radburg Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszám
01-09-922605

Leírás

Kerékvár honlapja

1995 szeptemberében két régi kerékpárüzlet- és szerviz úgy döntött, hogy életre hív egy olyan céget, mely a minőséget helyezi elotérbe a kerékpározás minden területén. Így jött létre a Kerékvár Lánc Kft.


Cégleírás
A Vadász utcában eltöltött 2 év munka után úgy döntöttünk, hogy visszatérünk az ember központú, kiszolgálás centrikus üzlet formához, és elköltöztünk az I. ker. Hattyú u. 2.
alatti üzletünkbe, ahol a régi törzsgárdával elégítjük ki vásárlóink minden igényét. A következő nagy lépés 2006 tavaszán következett be, amikoris büszkén jelenthettük be egy újabb üzletünk megynitását, ezúttal Zalaegerszegen. Itt a budapesti üzlet választékán túl az outdoor sportok kedvelői is megtalálják a kedvükre való termékeket.
A harmadik, legfrissebb üzletünk 2006 őszén Budafokon, a Campona bevásárlóközpontban nyílt. Az üzletben többek közt síkölcsönző is működik! Szervizeink télen-nyáron működnek, minden egyedi igényt kiszolgálva: a legkisebb beállításoktól kezdve a vázjavítási, átalakítási munkákon át a tavaszi-őszi teljes karbantartási feladatokig vállalunk munkákat.
Kulcsszavak:
Kerékpár, Kerékpárbolt, Sárvédő, Sportbolt, Teleszkóp, Szerviz, Alkatrész, Centrírozás, Kormánycsapágy, Teleszkóp Beépítés, Csomagtartó felszerelés, Gyerekülés felszerelés, Kerékvár, Sárvédő felszerelés, Kerékpár Átépítés, Kerék Fűzés
Kerékvár a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Kerékvár

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Margit körút 67.
  1024  Budapest
 2. Lövőház Utca 18
  1024  Budapest
 3. Hajnóczy József Utca 5.
  1122  Budapest
 4. Retek Utca 29-21.
  1024  Budapest
 5. Városmajor U.32./B
  1122  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete