Kempelen Farkas Szakképző Iskola, Budapest

6 Vélemények
Kempelen Farkas Szakképző Iskola
Ajtósi Dürer Sor 19-21., A. Épület I. Emelet
1146 Budapest - XIV. Kerület, Zugló
+36-1-700-4144
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
18223323-1-42

Leírás

  Kulcsszavak:
  Szakiskola, Okj Képzések
  A Kempelen Farkas Szakképző Iskola cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Sajnos en cukraszatra jartam es se naplo se diakigazolvany se tankonyvet bem kaptunk befizetunk 26000ft ot es evegere sem erkezet meg a konyv sajnos nem ajanlom nem tanultunk semit az ofo olvasta minden nap fel a cukrasz ismeretek konyvét mese minden nap semmi tanulas. A masik tanar fizetest sem kapott meselte nekunk az oran. Gyakorkati helyet is ugy kapartak ossze wgy fogyatekos iskolaba kellet gyakorlatra jarnunk ki a hatarut fele szomoru am ez szerintem szvarvany iskolaba gyakorlatoztunk es neztuk h a szivarvanyosok h cukraszkodnak. Mert sem alapanyag nem volt szamunkra biztositva. Kb 50en nyomorogtunk egy kis tanmuhelybe nem volt semmi biztositva sajnalatos

  Szakács Okj

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Sorstársaim , Diákok ! Én se tudom sajnos jó szívvel ezt az OKJ-t ajánlani. Én a szakácskodásra jártam de egy hónap semmit tevés után megelégeltem ezt az egészet. Naivan beiratkoztam letettem az asztalra 9.ooo forintot hogy az kell nekik , de én már akkor is hezitáltam az épület kinézete romossága miatt... Akkor még azt mondták hogy ha kiiratkozom természetesen visszautalják a pénzemet. Abban a pillanatban megnyugodtam és kitöltöttem a regisztrációs lapot. Eltelt az első hét és semmi oktatás nem volt. Konkrétan nem volt óránk. Beutaztam eléggé messziről ( egy másfél óra ) mikor mondták hogy ja hát nincs még tanár / terem , és hasonló kifogások. Szakmai gyakorlatom azért volt aminek örülhetek mert kapásból beraktak egy 4 csillagos szállodába , nevét nem említem. Ott is eleinte érdekes volt hiszen szakácskodjak semmi tapasztalattal. Azt hittem ez mély víz lesz , de nem. Szakmai gyakorlat is eredménytelen , haszontalan volt. Emellett az ottani séf igazi bunkó paraszt módjára bánt velünk diákokkal... érdekes... azért esténként a húsok átcimkézésére jók voltunk... +fél év egykét halhúsnak , baromfinak , marhának miért is ne ? Egy 4 csillagos hotelbe ez úgy tűnik teljesen természetes még a szakmai gyakorlaton levő diákoknak is. Egy hónapot így eljátszottam hogy 1 hét tanulás ( ami lényegében nem létezett mert se tanár se terem se semmi.. ) és 1 hét szakmai gyakorlat ( ami meg ez a megalázás... ) 1 hónap eltelt így és úgy döntöttem hogy én ennek a része köszönöm nem akarok lenni és amennyire nagy lelkesedésem volt a szakácskodás iránt ez a tapasztalat / "élmény" elvette tőlem. Kiiratkozásomkor mondták és megigérték hogy visszautalják a 9.ooo forintomat és mind ez november elején volt. Pénzemre azóta is várok ... Telefonon lehetetlen elérni őket. Tartok attól én is átverés áldozata lettem , bár tudom hogy hol van maga az iskola de én még mindig a reményt megadom nekik hogy hátha holnap visszautalják és nem kell bemennem a pénzemért. Bár már nem is maga a pénz hanem az elv hogy azt mondja visszautalja megigéri tartja magát ehhez , erre átveri a diákokat akár 18 akár 20 akár 22 éves. Még érdekesség a végére hogy a diákigazolványomat is befizettem , elmentem ugye az okmányirodába csináltattam lapot ami a diákigazolványhoz kell és az se érkezett meg... szerintem még azt a francos 1.5oo forint diákigazolvány készítési díjat is behúzták hiszen az se érkezett meg míg ott tanultam és azért egy októberi hónap nem elég egy diákigazolvány elkészítésére ? Kéremszépen .... Summa summarum ! Kerüljétek el ezt az intézményt / iskolát / szakképzőiskolát / tolvaj - hazug bandát. 10-es skálán még 1-et se ér mert az 1 is valami de ez az egész egy nagy NULLA !!! OCSMÁNYSÁG.

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Vigyázzatok! Az "iskola" új neve: Kempelen Farkas Szakképző!!!!! A drégelyvár nevet a negativ vélemények miatt lecserélték Kempelen Farkas szakképző iskolára!! Most így csalják be a gyanutlan diákokat de hamarosan ezen a néven is tele lesznek a forumok rossz véleménnyel Minden pontosan úgy van ahogy itt a többi véleményező írja ez a szomorú igazság!!

  Magyar-Boros Andi-Pisti

  ... KÁOSZ

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Ez nem iskola, ez egy pénzlehúzás az Államtól. Benyelik az állami támogatást, de nem tanítanak, se jegy se tudás, s még utána úgy elcs...i a gyerek életét, hogy most itt állunk s nem mehet érettségizni mert nem küldték el a papírját, s mindezt a holnapi érettségi előtt 2 nappal, vagyis péntek este 5-kor küldték el neki emailen. Förtelmes, felháborító. Ezt kellene bezárni, nem a falusi iskolákat!!! SENKI NE VÁLASSZA, MERT TUDÁST AZT NEM FOG ITT KAPNI. :(
  #MEGÉRETT A BEZÁRÁSRA
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Sándor Rózsa

  Szervezetlenség, hozzáértés hiánya

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Sajnos nem időben jöttem rá, hogy a tanfolyammal csak a pénzemet és az időmet veszítem el, de lényegében semmit nem kapok érte, Informatikai rendszergazdaként (hálózattelepítő és üzemeltető) tanultam, de pont erről alig esett szó a képzésen. A Cisco labort én nem is láttam belülről, de ha láttam volna, akkor se lett volna haszna, mivel az oktató se igazán volt otthon ebben a témában. Senkinek nem ajánlom ezt a képzést itt, de ahogy máshol a véleményeket olvastam, a céget sem.
  #Informatikai#rendszergazda#hálózattelepítő#üzemeltető
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Kempelen Farkas Szakképző Iskola részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Thököly út 58-60
   1146  Budapest
  2. Városligeti Fasor 3
   1071  Budapest
  3. Kerepesi út 15.
   1087  Budapest