Kempelen Farkas Szakképző Iskola, Budapest

Cím:
Ajtósi Dürer Sor 19-21., A. Épület I. Emelet
Irányítószám/Település:
1146 Budapest - XIV. KERÜLET
Telefon:
+36-1-700-4144
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 26 nappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Gazdasági információk

Közösségi adószám
18223323-1-42

Vélemények

1 Csillagok

Szakács Okj

2015. március 2.

Sorstársaim , Diákok ! Én se tudom sajnos jó szívvel ezt az OKJ-t ajánlani. Én a szakácskodásra jártam de egy hónap semmit tevés után megelégeltem ezt az egészet. Naivan beiratkoztam letettem az asztalra 9.ooo forintot hogy az kell nekik , de én már akkor is hezitáltam az épület kinézete romossága miatt... Akkor még azt mondták hogy ha kiiratkozom természetesen visszautalják a pénzemet. Abban a pillanatban megnyugodtam és kitöltöttem a regisztrációs lapot. Eltelt az első hét és semmi oktatás nem volt. Konkrétan nem volt óránk. Beutaztam eléggé messziről ( egy másfél óra ) mikor mondták hogy ja hát nincs még tanár / terem , és hasonló kifogások. Szakmai gyakorlatom azért volt aminek örülhetek mert kapásból beraktak egy 4 csillagos szállodába , nevét nem említem. Ott is eleinte érdekes volt hiszen szakácskodjak semmi tapasztalattal. Azt hittem ez mély víz lesz , de nem. Szakmai gyakorlat is eredménytelen , haszontalan volt. Emellett az ottani séf igazi bunkó paraszt módjára bánt velünk diákokkal... érdekes... azért esténként a húsok átcimkézésére jók voltunk... +fél év egykét halhúsnak , baromfinak , marhának miért is ne ? Egy 4 csillagos hotelbe ez úgy tűnik teljesen természetes még a szakmai gyakorlaton levő diákoknak is. Egy hónapot így eljátszottam hogy 1 hét tanulás ( ami lényegében nem létezett mert se tanár se terem se semmi.. ) és 1 hét szakmai gyakorlat ( ami meg ez a megalázás... ) 1 hónap eltelt így és úgy döntöttem hogy én ennek a része köszönöm nem akarok lenni és amennyire nagy lelkesedésem volt a szakácskodás iránt ez a tapasztalat / "élmény" elvette tőlem. Kiiratkozásomkor mondták és megigérték hogy visszautalják a 9.ooo forintomat és mind ez november elején volt. Pénzemre azóta is várok ... Telefonon lehetetlen elérni őket. Tartok attól én is átverés áldozata lettem , bár tudom hogy hol van maga az iskola de én még mindig a reményt megadom nekik hogy hátha holnap visszautalják és nem kell bemennem a pénzemért. Bár már nem is maga a pénz hanem az elv hogy azt mondja visszautalja megigéri tartja magát ehhez , erre átveri a diákokat akár 18 akár 20 akár 22 éves. Még érdekesség a végére hogy a diákigazolványomat is befizettem , elmentem ugye az okmányirodába csináltattam lapot ami a diákigazolványhoz kell és az se érkezett meg... szerintem még azt a francos 1.5oo forint diákigazolvány készítési díjat is behúzták hiszen az se érkezett meg míg ott tanultam és azért egy októberi hónap nem elég egy diákigazolvány elkészítésére ? Kéremszépen .... Summa summarum ! Kerüljétek el ezt az intézményt / iskolát / szakképzőiskolát / tolvaj - hazug bandát. 10-es skálán még 1-et se ér mert az 1 is valami de ez az egész egy nagy NULLA !!! OCSMÁNYSÁG.
Címkék: #okj szakácsErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

1 Csillagok

2015. január 6.

Vigyázzatok! Az "iskola" új neve: Kempelen Farkas Szakképző!!!!! A drégelyvár nevet a negativ vélemények miatt lecserélték Kempelen Farkas szakképző iskolára!! Most így csalják be a gyanutlan diákokat de hamarosan ezen a néven is tele lesznek a forumok rossz véleménnyel Minden pontosan úgy van ahogy itt a többi véleményező írja ez a szomorú igazság!!

Magyar-Boros Andi-Pisti
1 Csillagok

... KÁOSZ

, 2013. május 5.

Ez nem iskola, ez egy pénzlehúzás az Államtól. Benyelik az állami támogatást, de nem tanítanak, se jegy se tudás, s még utána úgy elcs...i a gyerek életét, hogy most itt állunk s nem mehet érettségizni mert nem küldték el a papírját, s mindezt a holnapi érettségi előtt 2 nappal, vagyis péntek este 5-kor küldték el neki emailen. Förtelmes, felháborító. Ezt kellene bezárni, nem a falusi iskolákat!!! SENKI NE VÁLASSZA, MERT TUDÁST AZT NEM FOG ITT KAPNI. :(
Címkék: #MEGÉRETT A BEZÁRÁSRAErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sándor Rózsa
1 Csillagok

Szervezetlenség, hozzáértés hiánya

, 2012. november 28.

Sajnos nem időben jöttem rá, hogy a tanfolyammal csak a pénzemet és az időmet veszítem el, de lényegében semmit nem kapok érte, Informatikai rendszergazdaként (hálózattelepítő és üzemeltető) tanultam, de pont erről alig esett szó a képzésen. A Cisco labort én nem is láttam belülről, de ha láttam volna, akkor se lett volna haszna, mivel az oktató se igazán volt otthon ebben a témában. Senkinek nem ajánlom ezt a képzést itt, de ahogy máshol a véleményeket olvastam, a céget sem.
Címkék: #Informatikai#rendszergazda#hálózattelepítő#üzemeltetőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Hajnal Csilla
1 Csillagok

tájékoztatás (hiánya)

, 2012. szeptember 6.

Amatőr tájékoztatás miatt a fiam a mai nap KILÉPETT jelenlegi iskolájából csak azért mert az információs telefonnál ülő "hölgy" hülyeséget beszélt!!! Csak szerettük volna ha napi 3 óra utazás helyett közelebbi oktatást találunk......rosszul tettük ...bíztunk abban hogy felelős állásba olyan személyt tesznek aki nem beszél baromságokat!!! Most itt állunk: se iskola,se tanfolyam....KÖSZÖNJÜK DRÉGELYVÁR A SZUPER TÁJÉKOZTATÁST! egy sajnálom baromi kevés.....sorsokkal életekkel játszanak...amatőrök...Írjon véleményt a(z) Kempelen Farkas Szakképző Iskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!