Kempelen Farkas Szakképző Iskola, Budapest

Cím:
Ajtósi Dürer Sor 19-21., A. Épület I. Emelet
Irányítószám/Település:
1146 Budapest - XIV. KERÜLET
Telefon:
+36-1-700-4144
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Gazdasági információk

Közösségi adószám
18223323-1-42

Vélemények

1 Csillagok

2015. január 6.

Vigyázzatok! Az "iskola" új neve: Kempelen Farkas Szakképző!!!!! A drégelyvár nevet a negativ vélemények miatt lecserélték Kempelen Farkas szakképző iskolára!! Most így csalják be a gyanutlan diákokat de hamarosan ezen a néven is tele lesznek a forumok rossz véleménnyel Minden pontosan úgy van ahogy itt a többi véleményező írja ez a szomorú igazság!!

Magyar-Boros Andi-Pisti
1 Csillagok

... KÁOSZ

, 2013. május 5.

Ez nem iskola, ez egy pénzlehúzás az Államtól. Benyelik az állami támogatást, de nem tanítanak, se jegy se tudás, s még utána úgy elcs...i a gyerek életét, hogy most itt állunk s nem mehet érettségizni mert nem küldték el a papírját, s mindezt a holnapi érettségi előtt 2 nappal, vagyis péntek este 5-kor küldték el neki emailen. Förtelmes, felháborító. Ezt kellene bezárni, nem a falusi iskolákat!!! SENKI NE VÁLASSZA, MERT TUDÁST AZT NEM FOG ITT KAPNI. :(
Címkék: #MEGÉRETT A BEZÁRÁSRAErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sándor Rózsa
1 Csillagok

Szervezetlenség, hozzáértés hiánya

, 2012. november 28.

Sajnos nem időben jöttem rá, hogy a tanfolyammal csak a pénzemet és az időmet veszítem el, de lényegében semmit nem kapok érte, Informatikai rendszergazdaként (hálózattelepítő és üzemeltető) tanultam, de pont erről alig esett szó a képzésen. A Cisco labort én nem is láttam belülről, de ha láttam volna, akkor se lett volna haszna, mivel az oktató se igazán volt otthon ebben a témában. Senkinek nem ajánlom ezt a képzést itt, de ahogy máshol a véleményeket olvastam, a céget sem.
Címkék: #Informatikai#rendszergazda#hálózattelepítő#üzemeltetőErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Hajnal Csilla
1 Csillagok

tájékoztatás (hiánya)

, 2012. szeptember 6.

Amatőr tájékoztatás miatt a fiam a mai nap KILÉPETT jelenlegi iskolájából csak azért mert az információs telefonnál ülő "hölgy" hülyeséget beszélt!!! Csak szerettük volna ha napi 3 óra utazás helyett közelebbi oktatást találunk......rosszul tettük ...bíztunk abban hogy felelős állásba olyan személyt tesznek aki nem beszél baromságokat!!! Most itt állunk: se iskola,se tanfolyam....KÖSZÖNJÜK DRÉGELYVÁR A SZUPER TÁJÉKOZTATÁST! egy sajnálom baromi kevés.....sorsokkal életekkel játszanak...amatőrök...Írjon véleményt a(z) Kempelen Farkas Szakképző Iskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!