Kempelen Farkas Szakképző Iskola, Budapest

6 Vélemények
Kempelen Farkas Szakképző Iskola
Ajtósi Dürer Sor 19-21., A. Épület I. Emelet
1146 Budapest - XIV. KERÜLET
+36-1-700-4144
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

hétfő
8:00 – 16:00
kedd
8:00 – 16:00
szerda
8:00 – 16:00
csütörtök
8:00 – 16:00
péntek
8:00 – 16:00
szombatZárva
vasárnapZárva
Nyitva.
Zárásig  51 min.
51 min

Telefonos tájékoztatás (szakmakínálat, beiratkozási információk): Hétfőtől-péntekig: 8 - 18 h Szombat: 10 - 15 h

Gazdasági információk

Adószám
18223323-1-42

Leírás

  Kulcsszavak:
  Szakiskola, Okj Képzések
  A Kempelen Farkas Szakképző Iskola cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Sajnos en cukraszatra jartam es se naplo se diakigazolvany se tankonyvet bem kaptunk befizetunk 26000ft ot es evegere sem erkezet meg a konyv sajnos nem ajanlom nem tanultunk semit az ofo olvasta minden nap fel a cukrasz ismeretek konyvét mese minden nap semmi tanulas. A masik tanar fizetest sem kapott meselte nekunk az oran. Gyakorkati helyet is ugy kapartak ossze wgy fogyatekos iskolaba kellet gyakorlatra jarnunk ki a hatarut fele szomoru am ez szerintem szvarvany iskolaba gyakorlatoztunk es neztuk h a szivarvanyosok h cukraszkodnak. Mert sem alapanyag nem volt szamunkra biztositva. Kb 50en nyomorogtunk egy kis tanmuhelybe nem volt semmi biztositva sajnalatos

  Szakács Okj

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Sorstársaim , Diákok ! Én se tudom sajnos jó szívvel ezt az OKJ-t ajánlani. Én a szakácskodásra jártam de egy hónap semmit tevés után megelégeltem ezt az egészet. Naivan beiratkoztam letettem az asztalra 9.ooo forintot hogy az kell nekik , de én már akkor is hezitáltam az épület kinézete romossága miatt... Akkor még azt mondták hogy ha kiiratkozom természetesen visszautalják a pénzemet. Abban a pillanatban megnyugodtam és kitöltöttem a regisztrációs lapot. Eltelt az első hét és semmi oktatás nem volt. Konkrétan nem volt óránk. Beutaztam eléggé messziről ( egy másfél óra ) mikor mondták hogy ja hát nincs még tanár / terem , és hasonló kifogások. Szakmai gyakorlatom azért volt aminek örülhetek mert kapásból beraktak egy 4 csillagos szállodába , nevét nem említem. Ott is eleinte érdekes volt hiszen szakácskodjak semmi tapasztalattal. Azt hittem ez mély víz lesz , de nem. Szakmai gyakorlat is eredménytelen , haszontalan volt. Emellett az ottani séf igazi bunkó paraszt módjára bánt velünk diákokkal... érdekes... azért esténként a húsok átcimkézésére jók voltunk... +fél év egykét halhúsnak , baromfinak , marhának miért is ne ? Egy 4 csillagos hotelbe ez úgy tűnik teljesen természetes még a szakmai gyakorlaton levő diákoknak is. Egy hónapot így eljátszottam hogy 1 hét tanulás ( ami lényegében nem létezett mert se tanár se terem se semmi.. ) és 1 hét szakmai gyakorlat ( ami meg ez a megalázás... ) 1 hónap eltelt így és úgy döntöttem hogy én ennek a része köszönöm nem akarok lenni és amennyire nagy lelkesedésem volt a szakácskodás iránt ez a tapasztalat / "élmény" elvette tőlem. Kiiratkozásomkor mondták és megigérték hogy visszautalják a 9.ooo forintomat és mind ez november elején volt. Pénzemre azóta is várok ... Telefonon lehetetlen elérni őket. Tartok attól én is átverés áldozata lettem , bár tudom hogy hol van maga az iskola de én még mindig a reményt megadom nekik hogy hátha holnap visszautalják és nem kell bemennem a pénzemért. Bár már nem is maga a pénz hanem az elv hogy azt mondja visszautalja megigéri tartja magát ehhez , erre átveri a diákokat akár 18 akár 20 akár 22 éves. Még érdekesség a végére hogy a diákigazolványomat is befizettem , elmentem ugye az okmányirodába csináltattam lapot ami a diákigazolványhoz kell és az se érkezett meg... szerintem még azt a francos 1.5oo forint diákigazolvány készítési díjat is behúzták hiszen az se érkezett meg míg ott tanultam és azért egy októberi hónap nem elég egy diákigazolvány elkészítésére ? Kéremszépen .... Summa summarum ! Kerüljétek el ezt az intézményt / iskolát / szakképzőiskolát / tolvaj - hazug bandát. 10-es skálán még 1-et se ér mert az 1 is valami de ez az egész egy nagy NULLA !!! OCSMÁNYSÁG.

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Vigyázzatok! Az "iskola" új neve: Kempelen Farkas Szakképző!!!!! A drégelyvár nevet a negativ vélemények miatt lecserélték Kempelen Farkas szakképző iskolára!! Most így csalják be a gyanutlan diákokat de hamarosan ezen a néven is tele lesznek a forumok rossz véleménnyel Minden pontosan úgy van ahogy itt a többi véleményező írja ez a szomorú igazság!!

  Magyar-Boros Andi-Pisti

  ... KÁOSZ

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Ez nem iskola, ez egy pénzlehúzás az Államtól. Benyelik az állami támogatást, de nem tanítanak, se jegy se tudás, s még utána úgy elcs...i a gyerek életét, hogy most itt állunk s nem mehet érettségizni mert nem küldték el a papírját, s mindezt a holnapi érettségi előtt 2 nappal, vagyis péntek este 5-kor küldték el neki emailen. Förtelmes, felháborító. Ezt kellene bezárni, nem a falusi iskolákat!!! SENKI NE VÁLASSZA, MERT TUDÁST AZT NEM FOG ITT KAPNI. :(
  #MEGÉRETT A BEZÁRÁSRA
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Sándor Rózsa

  Szervezetlenség, hozzáértés hiánya

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Sajnos nem időben jöttem rá, hogy a tanfolyammal csak a pénzemet és az időmet veszítem el, de lényegében semmit nem kapok érte, Informatikai rendszergazdaként (hálózattelepítő és üzemeltető) tanultam, de pont erről alig esett szó a képzésen. A Cisco labort én nem is láttam belülről, de ha láttam volna, akkor se lett volna haszna, mivel az oktató se igazán volt otthon ebben a témában. Senkinek nem ajánlom ezt a képzést itt, de ahogy máshol a véleményeket olvastam, a céget sem.
  #Informatikai#rendszergazda#hálózattelepítő#üzemeltető
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Kempelen Farkas Szakképző Iskola részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Thököly út 58-60
   1146  Budapest
  2. Városligeti Fasor 3
   1071  Budapest
  3. Kerepesi út 15.
   1087  Budapest