Kelen Kórház Kft., Budapest

Kelen Kórház Kft.
Than Károly U. 20.
1119 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
(1) 203 3417
(1) 205 0205
(1) 203 0457
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Kelen Magánkórház weblapja. A Kelen Kórház Kft. egy jól felszerelt magánkórház.


Cégleírás
A Kelen Kórház Kft. 1998-ban magánberuházásként épült, Budapest XI. kerületében a Thán Károly u. 20. szám alatt. A kórház egy háromszintes épület, 1400 m? alapterületen. A betegek részére a Thán Károly utca felől akadálymentesített bejárat, valamint parkolóhely biztosított.
A betegek fogadása a recepción történik előzetes időpont egyeztetés alapján. A beteg adatai megérkezésekor számítógépes rendszerbe kerülnek, így a rendelőben azonnal látható, hogy az előjegyzett páciens megérkezett. A Kelen Kórház Kft. 1998 óta járóbeteg-szakrendelésre és egynapos sebészeti ellátásra érvényes ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik Az épület kialakítása is ennek az elvnek megfelelően történt. A működés kezdete óta minőségi kifogás, szakmai szabályszegésre hivatkozó jogorvoslati kérelem, vagy kártérítési igény nem fordult elő. A Kelen Kórház Kft.
2001. december 15-től ISO 9001 Minőségügyi Irányítási Rendszert vezetett be, amelyet a mai napig is megújítva működtet. A tanúsítvány tárgyköre: foglalkozás-egészségügyi alapellátás, járóbeteg-szakellátás és egynapos sebészeti ellátás. A kórház a tiszta A és B nosocomialis kategóriájú, valamint és szeptikus C és D nosocomiális kategóriájú műtétek végzésének elkülönítését biztosítja. Az egynapos ellátáshoz szükséges képalkotó diagnosztika (RTG, UH, mammographia) szakképzett asszisztenciával a kórházon belül található.
Idegen nyelvű leírás
Kelen Hospital is a fully modernized, private hospital located in the 11th district of Budapest, Thán Károly Str. 20. Kelenföld. Our hospital with its architectural style looks rather like a hotel than a hospital.
Kelen Hospital was built as a private investment in 1998. The Hospital is a three storey building with 1400 m2 floor-space. Parking is accessible for our Patients from Thán Károly Street.
Kelen hospital is in possession of ÁNTSZ permit since 1998, for providing one-day surgery care and out-patient medical care. In case of hospitalization, Patients can stay in our 6 private patient care rooms each with private bath, TV, telephone, air-conditioning, and internet connection.
Kulcsszavak:
Sebészet, Visszérműtét, Sérvműtét, Plasztikai sebészet, Magánklinika, Kórház és Klinika, Magánkórház, Kozmetika, Egészségügy, Wellness, Plasztikai, Foglalkozások, Ortopéd, Sebok, Vastagbélszűrés, Bélbetegs, Bütyökm, Tűzfolt, Égek, Észet, Űtét
Kelen Kórház Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Kelen Kórház Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Pannonhalmi Út 46.
  1118  Budapest
 2. Ramocsa U. 9.
  1118  Budapest
 3. Bartók Béla Út 1.
  1114  Budapest
 4. Nagy Jen? U. 8
  1126  Budapest
 5. Ráday U. 42-44.
  1092  Budapest
 6. Galamb Utca 7.
  1052  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete