Kelen Kórház Kft., Budapest

Kelen Kórház Kft.
Than Károly U. 20
1119 Budapest - XI. Kerület, Újbuda

Leírás

Kelen Magánkórház weblapja. A Kelen Kórház Kft. egy jól felszerelt magánkórház.


Cégleírás
A Kelen Kórház Kft. 1998-ban magánberuházásként épült, Budapest XI. kerületében a Thán Károly u. 20. szám alatt. A kórház egy háromszintes épület, 1400 m? alapterületen. A betegek részére a Thán Károly utca felől akadálymentesített bejárat, valamint parkolóhely biztosított.
A betegek fogadása a recepción történik előzetes időpont egyeztetés alapján. A beteg adatai megérkezésekor számítógépes rendszerbe kerülnek, így a rendelőben azonnal látható, hogy az előjegyzett páciens megérkezett. A Kelen Kórház Kft. 1998 óta járóbeteg-szakrendelésre és egynapos sebészeti ellátásra érvényes ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik Az épület kialakítása is ennek az elvnek megfelelően történt. A működés kezdete óta minőségi kifogás, szakmai szabályszegésre hivatkozó jogorvoslati kérelem, vagy kártérítési igény nem fordult elő. A Kelen Kórház Kft.
2001. december 15-től ISO 9001 Minőségügyi Irányítási Rendszert vezetett be, amelyet a mai napig is megújítva működtet. A tanúsítvány tárgyköre: foglalkozás-egészségügyi alapellátás, járóbeteg-szakellátás és egynapos sebészeti ellátás. A kórház a tiszta A és B nosocomialis kategóriájú, valamint és szeptikus C és D nosocomiális kategóriájú műtétek végzésének elkülönítését biztosítja. Az egynapos ellátáshoz szükséges képalkotó diagnosztika (RTG, UH, mammographia) szakképzett asszisztenciával a kórházon belül található.
Idegen nyelvű leírás
Kelen Hospital is a fully modernized, private hospital located in the 11th district of Budapest, Thán Károly Str. 20. Kelenföld. Our hospital with its architectural style looks rather like a hotel than a hospital.
Kelen Hospital was built as a private investment in 1998. The Hospital is a three storey building with 1400 m2 floor-space. Parking is accessible for our Patients from Thán Károly Street.
Kelen hospital is in possession of ÁNTSZ permit since 1998, for providing one-day surgery care and out-patient medical care. In case of hospitalization, Patients can stay in our 6 private patient care rooms each with private bath, TV, telephone, air-conditioning, and internet connection.
Kulcsszavak:
Sebészet, Visszérműtét, Sérvműtét, Kórház, Plasztikai sebészet, Magánklinika, Kórház és Klinika, Egészségügyi, Magánkórház, Orvos, Kozmetika, Egészségügy, Wellness, Szolgáltató, Rendelés, Betegség, Plasztikai, Ortopéd, Foglalkozások, Ellátó, Kelen, Sebok, Vastagbélszűrés, Bélbetegs, Bütyökm, Tűzfolt, Égek, Észet, Űtét
Kelen Kórház Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Kelen Kórház Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Pannonhalmi Út 46.
  1118  Budapest
 2. Ramocsa U. 9.
  1118  Budapest
 3. Budafoki Út 10/A
  1111  Budapest
 4. Otthon Utca 1.
  1118  Budapest
 5. Nagy Jen? U. 8
  1126  Budapest
 6. Sörház Utca 5.
  1056  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete