KAZUR UNIFORM Zrt., Budapest

2 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.04.21.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 17:00
keddK
9:00 – 17:00
szerdaSze
9:00 – 17:00
csütörtökCs
9:00 – 17:00
péntekP
9:00 – 17:00
Zárva.
Nyitásig  2 nap 8 h 1 min.
2 nap 8 h 1 min

Gazdasági információk

Cégnév
KAZUR UNIFORM Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Cégjegyzékszám
01-10-048030
Adószám
867733-2-41

Leírás

25 éves a Kazur! Nagyon hosszú idő ez egy cég életében. Többgenerációs vállalkozásról van szó, mely a kezdeti útkeresés után 15 évvel ezelőtt megtalálta a helyes működési irányt a minőségi formaruházat gyártása és értékesítése területén és fejlesztéseit ez irányba finomítva mára egy tudatosan működő, dinamikusan fejlődő, határozott, karakteres cégről beszélhetünk. A kezdeti útkeresés alapot biztosított a további töretlen dinamikus fejlődésnek, melynek eredményeképpen termékeink és szolgáltatásaink a vásárlóink körében elismerést váltanak ki.
Már a kezdetek kezdetén világos volt számunkra, hogy csak az a járható és eredményes út, ha vásárlóink véleményét, visszajelzéseit folyamatosan kiértékelve és elemezve a technológiai fejlesztéseinket partnereink igényeihez igazítva végezzük, termék skálánkat ezek szerint alakítjuk ki és kiemelt figyelmet fordítunk termékeink és szolgáltatásaink magas színvonalára. Reményeim szerint sikerült meggyőznöm Önt arról, hogy formaruhával kapcsolatos bármilyen feladatát nyugodt szívvel a Kazur Uniformra bízhatja.
Bízom benne, hogy Önt is vásárlóink körében üdvözölhetem.


Kulcsszavak:
Ruházat, Ruha, Ruházati termék, Kosztüm, Öltöny, Formaruhák gyártása, Ruhaipar, Konfekcióipar, Formaruha, Ruhatervezés, Uniform, Sportruházat, Munkaruha, Varroda, Szalagavató, Ballagási ruhák, Kazur
KAZUR UNIFORM Zrt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Kazur öltöny

, több mint 2 évvel ezelőtt

A barátaimmal tőlük rendeltünk öltönyt. Miután pontosan lemértek minket a beígért öltönyök egy hetet késtek és a méretük közel sem volt tökéletes("slim" öltöny helyett egy számmal nagyobb bő öltönyöket kaptunk).A visszavitel után sem tudták megcsinálni az öltönyt határidőre(szalagavatóra).Végül külön szabót kellett fizetnünk, aki természetesen meg tudta oldani a feladatot és akinek a véleményéhez képest az enyém még talán magasztalás is...Egyetlen pozitívum az öltönyben az anyag jó minősége(nem hinném, hogy ez a Kazurnak köszönhető).

Öltöny

, több mint 2 évvel ezelőtt

Idén tavasszal volt a szalagavatóm és nagyon fontos volt a legmegfelelőbb öltöny kiválasztása. Ezt a céget választottam mivel több ismerősöm is ajánlotta. A szabó minden méretet lemért, és személyre szabottan készítette el az öltönyömet. Minőségi anyagból készült az öltöny és nagyon kényelmes. Mindössze öt nap alatt elkészült az öltöny és annak ellenére hogy minőségi termék, az ára nem volt túl magasan. Ebben a szuper öltönyben nagyon jól éreztem magam a szalagavatón.
# # öltöny ruha kosztum
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) KAZUR UNIFORM Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth Lajos Utca 129.
  1205  Budapest
  (1) 285 8164
 2. Szivacs Utca 5.
  1204  Budapest
 3. Tátra Tér 1.
  1204  Budapest
 4. Tátra Tér 1.
  1204  Budapest
 5. Tátra Tér 1.
  1204  Budapest
 6. Tátra Tér 1.
  1204  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete